WePresent’s WiCS-2100 is een eenvoudig te gebruiken draadloze presentatie samenwerkingsoplossing die presentatie en interactie mogelijk maakt, samenwerking tussen gebruikers met elk soort apparaat. WiCS-2100 is de eerste wePresent-unit die de eco-stand aanbiedt en verminderd energieverbruik zonder enig compromis te sluiten aan de prestaties of betrouwbaarheid. De Eco-standby-modus gebruikt minimale stroom om de functionaliteit te behouden terwijl het energieverbruik wordt teruggedrongen.

Functies voor effectieve samenwerking
Uitbreiding van de draadloze, platform onafhankelijke presentatie-gateway van WePresent technologie biedt de WiCS-2100 bedrijven en docenten nieuwe functies speciaal ontworpen voor efficiëntere en effectievere samenwerking. WICS-2100 biedt de interactieve functies die beschikbaar zijn in WiPG-1600W met extra upgrades ontworpen om ontmoetings- en leerervaringen meer samen te brengen.

Ondersteuning voor Google ChromeCast en Apple AirPlay
WiCS-2100 biedt volledige integratie met Chromecast- en AirPlay-apparaten, inclusief audio- en video-ondersteuning. Hiermee kunnen gebruikers van beide mirroring-oplossingen gelijktijdig samenwerken en profiteren van het volledige aanbod van de beschikbare interactie- en samenwerkingstools zoals annotatie op het scherm en interactieve whiteboard-mogelijkheden.

AV-ICT

Draadloos presenteren

InstaShow

Clickshare

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu