2435
2434
2433
2432
2431
Atlas-Copco-Rental

Introductie van
Atlas Copco Rental

Atlas Copco Rental biedt 24/7 betrouwbare oplossingen voor tijdelijke lucht-, stroom-, water- of stoombehoeften.

Ze maken flexibiliteit belangrijk door oplossingen op maat te bieden met hun unieke en gespecialiseerde huurassortiment luchtcompressoren, stroomgeneratoren, stikstofproductie, drogers, ontwateringspompen en stroomgeneratoren. Gepland of ongepland, het maakt niet uit waar en van welke omvang.

Copco-001

Verwachting

In het voorjaar van 2023 kwamen wij in contact met de Rental afdeling van Atlas Copco. Atlas Copco breed is al sinds 2019 klant bij ons en maakt ondertussen dus al wat jaren gebruik van onze verschillende audiovisuele oplossingen.

De vraag dit keer was om een vergaderruimte volledig in te richten en gebruiksvriendelijk te maken. Daarnaast wilden ze ook graag twee schermen voorzien van content bij de werkplekken bieden met bedrijfsinformatie, weerberichten, RSS-feeds en belangrijke mededelingen.

Copco-002

Plan van aanpak
en vervolg

Na de aanvraag hebben we direct een locatiebezoek ingepland al waren we al goed bekend bij Atlas Copco. De wens werd duidelijk; één display in de werkplaats, één display in de kantoorruimte en beide voorzien van onze i-TV Live! narrowcasting.

Voor de vergaderruimte is gekozen voor een 65 inch display, Poly Studio USB videoconferencing en een draadloze presentatieoplossing van BenQ. De ruimte is volledig ingericht op basis van BYOD (Bring Your Own Device) en makkelijk in gebruik.

Wij weten zeker dat we ook uw organisatie kunnen helpen. Neem contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  Narrowcasting

  Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

  Lees meer

  Digitale Recepties

  Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

  Lees meer

  Videoconferentie oplossingen

  Dé manier om online te vergaderen.

  Lees meer

  Room management

  Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

  Lees meer