Vergaderruimte reserveringssysteem,
efficiënt en eenvoudig

Een vergaderruimte reserveringssysteem is dé oplossing als u zo efficiënt mogelijk gebruik wilt maken van uw vergaderruimtes.

Zoals u vast niet is ontgaan, is de kantoorcultuur bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Door o.a. covid en het steeds meer opkomende hybride werken, merken wij vanuit de eindgebruikers een grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustraties verminderen als het aankomt op het boeken van vergaderruimtes, (flex) werkplekken, overige ruimtes en zaken zoals parkeerplaatsen.

In zo’n situatie kunt u niet meer zonder een reserveringssysteem voor vergaderruimtes. Een optimale benutting van kantoren en vergaderruimtes is daarom eerder noodzakelijk dan gewenst. Een efficiënt reserveringssysteem helpt bij het optimaal beheren van de ruimtes in een gebouw.

Welke ruimtes in het kantoor zijn nou bezet of vrij? Tot wanneer kan ik in een vergaderruimte blijven zitten?

Dit zijn problemen waar veel bedrijven last van hebben. Door middel van een vergaderruimte reserveringssysteem lost u deze problemen op en maak je vergaderruimtes reserveren en beheren écht makkelijk!

Voorkom dus dubbele boekingen, maar ook inefficiënt gebruik. Onze oplossingen geven inzicht in wie, wanneer en hoelang de ruimte is gereserveerd. Onze vergaderruimte reserveringssystemen voorzien u, uw collega’s en klanten van de gewenste informatie. Ook kunnen zij navigatie ontvangen naar hun bestemming.

Mooi en ruimtelijk inrichten van de vergaderruimte

Ontdek wat een reserveringssysteem voor uw organisatie kan doen!

  Humly Room Booking Display

  Een reserveringssysteem maakt vergaderen makkelijker

  Wat is er makkelijker dan online vooraf een vergaderruimte te boeken voor een afspraak of een overleg. Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van ruimtereservering. Nu we steeds meer vanuit huis gaan werken willen we natuurlijk wel, indien we op kantoor aanwezig moeten zijn, gebruik kunnen maken van een vergaderruimte.

  Deze ruimte wilt u dan natuurlijk effectief beheren en kunnen reserveren. Door gebruik te maken van een reserveringssysteem bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik. Hierna hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

  Gebruikers kunnen via Outlook, een mobile app of het interactieve display zelf hun reservering inplannen.

  Meest voorkomende valkuilen zonder reserveringssysteem

  Natuurlijk zullen we na corona meer ruimte moeten houden als we weer op kantoor zullen zijn. Dit wordt aangevuld met de juiste hygiënemaatregelen. Maar dit niet alleen, het is van belang dat als we dan op kantoor zijn, wel de juiste middelen aanwezig zijn voor een zinvolle vergadering. Een vergaderruimte reserveringssysteem voorkomt valkuilen.

  Tegen welke valkuilen lopen we aan:

  • Geen plaats voor een gesprek omdat de vergaderruimte bezet is.
  • Wel een ruimte gereserveerd via de mail maar niet inzichtelijk welke.
  • Wel een ruimte vrij maar niet de juiste AV-middelen zoals Display, videoconferentie apparatuur of andere audiovisuele oplossingen die nodig zijn.
  • Collega’s die vanuit huis mee vergaderen beschikken niet over de juiste middelen.
  Voorbeeld van ruimtereservering oplossing van Display4All

  Standaard mogelijkheden bij onze vergaderruimte reserveringssystemen:

  ✓ Reserveren via Outlook en.of app

  ✓ Integratie met uw software

  ✓ Hulp bij storingen van de apparatuur in de gereserveerde ruimte

  ✓ Eenvoudig extra tijd bijboeken

  ✓ Direct overzicht op het Display

  Ruimtereservering display voorbeeld

  Een vergaderruimte reserveringssysteem voorkomt ergernissen

  Om te voorkomen dat bij het op kantoor werken ergernissen ontstaan kunt u gebruik maken van vergaderruimte reserveringssysteem. Op een centraal beeldscherm ziet u in één oogopslag welke vergaderingen waar zijn. Een vrije ruimte kunt u eenvoudig reserveren.

  Dankzij de integratie met bestaande systemen sluit de oplossing naadloos aan op uw manier van werken. Een optimaal beheer van de meeting rooms in uw gebouw vormt de basis. Samen maken we van dubbele boekingen en onnodig gebruik verleden tijd.

  Daarnaast bieden we genoeg andere oplossingen om ergernissen te voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn de juiste Displays, videoconferentie & apparatuur en draadloos presenteren. Met de slimme oplossingen van Display4All bevordert u de efficiëntie op kantoor!

  Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan!

  Wij werken alleen met de beste reserveringssystemen

  Om efficiënt gebruik te maken van ruimtes werken we met de beste reserveringssystemen. Een van de meest populaire room management systemen is de Evoko Liso. Met dit systeem krijg u volledig inzicht in de veranderingspatronen van de conference rooms.

  Als het aankomt op room management systemen moeten we het ook hebben over Humly, het meest innovatieve merk op de markt. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

  Het reserveren van een vergaderruimte moet snel een eenvoudig gaan, dat vinden wij belangrijk.

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing als het aankomt op een reserveringssysteem voor een vergaderruimte. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen o.a. ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en hotels.

  Heeft u nog vragen over een reserveringssysteem voor een vergaderruimte? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen en wie weet richten we binnenkort uw vergaderruimtes in!

  Naar over ons

  Gebruikmaken van een vergaderruimte reserveringssysteem?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn