Vergaderruimte reserveringssysteem, efficiënt en eenvoudig

Een vergaderruimte reserveringssysteem is de oplossing als u zo efficiënt mogelijk gebruik wilt maken van uw vergaderruimtes! Een optimale benutting van kantoren en vergaderruimtes is eerder noodzakelijk dan gewenst.

Een optimale benutting betekent efficiënt gebruik maken van vergaderruimtes. Een efficiënt reserveringssysteem helpt bij het optimaal beheren van de ruimtes in een gebouw.

Met een ruimtereservering systeem voorkomt u dubbele boekingen, maar ook inefficiënt gebruik. Onze oplossingen geven inzicht in wie de ruimte heeft gereserveerd. Ook wilt u natuurlijk graag weten wanneer de ruimte weer vrij is. Hier kunt u dan z.s.m. efficiënt mogelijk gebruik van te maken!

Onze vergaderruimte reserveringssystemen voorzien u, uw collega’s en klanten van de gewenste informatie. Ook kunnen zij navigatie ontvangen naar hun bestemming.

Een reserveringssysteem maakt vergaderen makkelijker

Wat is er makkelijker dan online vooraf een vergaderruimte te boeken voor een afspraak of een overleg. Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van ruimtereservering. Nu we steeds meer vanuit huis gaan werken willen we natuurlijk wel, indien we op kantoor aanwezig moeten zijn, gebruik kunnen maken van een vergaderruimte.

Deze ruimte wilt u dan natuurlijk effectief beheren en kunnen reserveren. Door gebruik te maken van een reserveringssysteem bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik. Hierna hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Gebruikers kunnen via Outlook, een mobile app of het interactieve display zelf hun reservering inplannen.

vergaderruimte reserveringssysteem van Display4All

Standaard mogelijkheden bij onze reserveringssystemen

  • Reserveren via outlook en/of app
  • Integratie met uw software
  • Hulp bij storingen van de apparatuur in de gereserveerde ruimte
  • Eenvoudig extra tijd bijboeken
  • Direct overzicht op het Display

Meest voorkomende valkuilen zonder reserveringssysteem

Natuurlijk zullen we na corona meer ruimte moeten houden als we weer op kantoor zullen zijn. Dit wordt aangevuld met de juiste hygiënemaatregelen. Maar dit niet alleen, het is van belang dat als we dan op kantoor zijn, wel de juiste middelen aanwezig zijn voor een zinvolle vergadering. Een vergaderruimte reserveringssysteem voorkomt valkuilen.

Tegen welke valkuilen lopen we aan:

  • Geen plaats voor een gesprek omdat de vergaderruimte bezet is.
  • Wel een ruimte gereserveerd via de mail maar niet inzichtelijk welke.
  • Wel een ruimte vrij maar niet de juiste AV-middelen zoals Display, videoconferentiesysteem of andere audiovisuele oplossingen die nodig zijn.
  • Collega’s die vanuit huis mee vergaderen beschikken niet over de juiste middelen.

Met een reserveringssysteem voorkomt u ergernissen

Om te voorkomen dat bij het op kantoor werken ergernissen ontstaan kunt u gebruik maken van vergaderruimte reserveringssysteem. Op een centraal beeldscherm ziet u in één oogopslag welke vergaderingen waar zijn. Een vrije ruimte kunt u eenvoudig reserveren.

Dankzij de integratie met bestaande systemen sluit de oplossing naadloos aan op uw manier van werken. Een optimaal beheer van de meeting rooms in uw gebouw vormt de basis. Samen maken we van dubbele boekingen en onnodig gebruik verleden tijd.

Daarnaast bieden we genoeg andere oplossingen om ergernissen te voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn de juiste Displays, videoconferentie & apparatuur en draadloos presenteren. Met de slimme oplossingen van Display4All bevordert u de efficiëntie op kantoor!

Bent u geïnteresseerd? Vraag dan nu een offerte aan!

Vergaderruimte reserveringssysteem: de Evoko Liso

Om efficiënt gebruik te maken van ruimtes werken we met systemen. Een van de meest populaire reserveringssystemen is de Evoko Liso. Met dit systeem krijg u volledig inzicht in de veranderingspatronen van de conference rooms.

Tevens krijgt u ondersteuning bij het maken van beslissingen waarmee u daadwerkelijk kosten kunt besparen. Dit wordt gedaan door het analyseren van statistieken in het webgebaseerde Evoko Home.

Dit planningssysteem biedt daarnaast uitgebreide multi-site beheer opties met een real time unit monitoring. Het was nog nooit zo eenvoudig om een veel efficiëntere vergadercultuur te openen!

Tot slot is er ook een Evoko Get A Room-app. De werkt super eenvoudig! Boek en nodig uw collega’s of klanten uit voor een vergadering. Met eenvoudig te gebruiken filters zoals tijd, capaciteit en AV-inrichting ziet u de beste overeenkomsten.

Ook kunnen er automatisch suggesties worden gegeven als uw voorkeur momenteel niet beschikbaar is. Het reserveren van een vergaderruimte moet snel een eenvoudig gaan, dat vinden wij belangrijk.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing als het aankomt op reserveringssystemen voor vergaderruimtes. Wij hebben al jaren lange ervaring op dit gebied.

Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingenoverheidhogescholen en universiteitenziekenhuizen en hotels.

Heeft u nog vragen over een reserveringssysteem voor vergaderruimtes? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Room Mangement

Ruimtereservering

Werkplek Reservering

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu