Presentatiescherm

Presentatie- en audiovisuele inrichtingen

Display4all realiseert presentatie- en audiovisuele inrichtingen die wij kunnen integreren met uw ICT vraagstukken en de totaalinrichting van vloer tot plafond. Het moderne leiderschap draait om de dialoog met medewerkers en relaties. De directieplek wordt steeds meer een punt van werken en ontmoeten waarbij de AV een prominentere plaats inneemt.

 

Tekengebied 15
Tekengebied 5
Tekengebied 12
Tekengebied 6_1
Tekengebied 6
Tekengebied 16
Copco-001

Niet alleen het ontwerp maar ook de Design meubels, wand- en vloerafwerking, verlichting zowel functioneel als mede de sfeerverlichting en de complete AV inrichting. Onze specialisten maken graag een ontwerpvoorstel waarbij er rekening wordt gehouden met de lichtopbrengst (lumen) op de werkplek waarbij we via de automatisering kunnen sturen op lichtsterkte. Deze aansturing combineren we met de juiste audiovisuele apparatuur en schakelmateriaal.

In deze branche helpen we onze klanten vooral met oplossingen zoals vergaderruimtes inrichten met videoconferencing apparatuur. Ook hebben we speciaal voor het zakelijke segment bezoekersregistratie oplossingen zoals een digitale receptie. En wat dacht u van reservering oplossingen zoals werkplek reservering of vergaderruimte reserveringssysteem? Wij horen graag waar we uw bedrijf bij kunnen helpen!

Bekijk meer producten

Narrowcasting

Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

Lees meer

Digitale Recepties

Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

Lees meer

Videoconferentie oplossingen

Dé manier om online te vergaderen.

Lees meer

Room management

Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

Lees meer