Digitale kiosken,
nieuwe informatie delen wanneer u dat wilt

Bent u op zoek naar een digitale kiosk die u kunt gebruiken voor uw bedrijf? Een handig hulpmiddel waar u altijd nieuwe informatie aan toe kunt voegen om uw bezoekers of gasten op de hoogte te houden van alles wat er bij uw bedrijf mogelijk is? Dan is een digitale kiosk zeker iets voor u!

Bij Display4All bent u aan het juiste adres voor digitale kiosken. We hebben een eigen systeem ontwikkeld, dan zeer gebruiksvriendelijk en flexibel is. Met onze digitale kiosk haalt u een zeer flexibel product in huis.

Gezien de sterke toename in digitale informatie wordt deze digitale kiosk toegepast in allerlei omgevingen. Een aantal van deze toepassingen zijn Retail, winkelcentra, bewegwijzering, wayfinding, digitale receptie, bezoekersregistratie en informatiekiosk.

Wat kunt u met digitale kiosken?

Wilt u weten wat een digitale kiosk aan uw bedrijf toe kan voegen? Met een dergelijke kiosk heeft u de mogelijkheid om uw klanten, gasten of bezoekers altijd op de hoogte te houden van de nieuwste informatie.

U kunt het vergelijken met een krijtbord, wat u uit kunt vegen en waar u de nieuwste informatie en aanbiedingen op kunt schrijven. Verschil met een digitale kiosk is dan echter dat u met laatstgenoemde de beschikking heeft over een groot aantal tools om uw boodschap er zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan eens contact met ons op om alle mogelijkheden van onze digitale kiosken met ons door te nemen.

Ontdek wat een digitale kiosk voor uw organisatie kan doen!

  Over onze digitale kiosken

  Display4all levert veelal maatwerk oplossingen, dit kunnen wij realiseren omdat wij de ontwikkeling van onze digitale kiosken door onze eigen ontwerpers laten verzorgen en de productie uitvoeren in Nederland. Deze digitale kiosken worden op maat gemaakt en geconfigureerd op basis van het gebruik.

  U koopt bij ons een Nederlands product wat aan strenge kwaliteitseisen wordt onderworpen. Onze kiosken zijn er in modellen met en zonder wielen. Al onze Kiosken worden uitgevoerd met een afsluitbare ruimte waarin wij de eventuele PC of Narrowcasting player monteren.

  Onze kiosken kunnen voor verschillende doeleinden dienen. De populairste voorbeelden van onze kiosken zijn:

  Indoor kiosk

  Een indoor kiosk dient in de meeste gevallen voorzien te zijn van een touchscreen met een lichtopbrengst van tussen de 350-700 cd/m2. Dit is, indien niet direct in het zonlicht geplaatst, ruim voldoende om optimaal gebruik te kunnen maken van de kiosk. Indien de kiosk wordt gebruikt in een Retail omgeving als ‘selfservice’ kiosk of informatie kiosk kunnen wij hem uitvoeren met een vandaalbestendig toetsenbord.

  Outdoor kiosk

  De outdoor kiosk is een specialisme wat veel kennis en ervaring vereist. Er moet dan met veel factoren rekening worden gehouden zoals montagemogelijkheden, stroom en data aansluitingen en niet te vergeten de lichtopbrengst. Denk dan aan een lichtopbrengst van minimaal 1500-2500 cd/m2.

  Bij een grote lichtopbrengst van het Display kan de temperatuur mede door de weersomstandigheden en het directe zonlicht in de zomer behoorlijk oplopen en zal de kiosk moeten worden voorzien van een koeling. In de winter zal er eerder behoefte zijn aan een verwarming om te voorkomen dat het Display beslaat.

  Ook de afwerking zal vandalisme bestendig moeten zijn voor een lang gebruik van de kiosk. Wilt u uw digitale kiosk gaan gebruiken als bestelzuil en dienen er betalingen plaats te vinden dan kan deze zelfs voorzien worden van een betaalterminal.

  Digitale receptie

  Bij bedrijven en in de zorg wordt op steeds grotere schaal onze Kiosk ingezet als een digitale receptie. Indien gewenst kunnen we een uitvoering leveren voorzien van een telefoonmodule en Narrowcasting waarbij u de bezoeker op gepaste wijze welkom kunt heten, via de Wayfinding de weg kunt wijzen, bezoekersregistratie kunt verzorgen of de bezoeker zich kan aanmelden via de telefoonmodule.

  Digitale kiosk software

  Indien de Kiosk wordt gebruikt als Digitale informatie voorziening, dan moet het tonen van de content geen zorg worden. Met onze i-TV Narrowcasting bent u in staat om van een afstand de content aan te passen en te plannen zodat u altijd de juiste mededelingen op het gewenste tijdstip kunt tonen.

  Voor de aansturing van de digitale kiosk installeren wij desgewenst een MINIPC in de kiosk die kan worden aangesloten op het netwerk. Onze kiosken zijn voorzien van zowel een netwerkaansluiting als een WiFi. Indien de kiosk wordt ingezet als informatievoorziening of acties binnen de Retail zal de kiosk worden uitgevoerd met een i-TV Narrowcasting Player.

  Als de kiosk wordt ingezet als Digitale receptie hebben wij een software oplossing die kan voorzien in de WAYFINDING. Het is dan bijvoorbeeld in de zorg mogelijk om een persoon of locatie te zoeken, op naam of kamernummer. De WAYFINDING software zal dan de snelste route voor u berekenen.

  Wij maken gebruik van sitekiosk software. Deze software is speciaal gemaakt voor de digitale kiosken. SiteKiosk zorgt ervoor dat de gebruiker van een digitale kiosk in een veilige en heldere omgeving terecht komt.

  SiteKiosk werkt als een ‘omhulsel’ rondom Internet Explorer. U kunt zelf instellen welke applicaties en websites u aan het publiek wilt laten zien. Dit is zowel voor Windows als Android beschikbaar. Tot slot is SiteKiosk de ideale oplossing op openbare plaatsen u kunt namelijk met SiteKiosk uw kiosk beveiligen en bewaken en met remote management uw systeem beheren (Site Remote).

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op digitale recepties.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende digitale recepties en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van de digitale kiosken?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn