Led schermen

Steeds vaker worden LED schermen toegepast en de vraag naar kwalitatieve oplossingen neemt toe. Vooral in de reclamewereld zijn ze niet meer weg te denken. Doordat producten steeds sneller veranderen en bedrijven vaker hun reclame-uitingen willen aanpassen vormen LED schermen een perfecte oplossing. Andere toepassingen waarbij een deze schermen wordt gebruikt zijn bijvoorbeeld het informeren van bezoekers bij evenementen en het vertonen van productafbeeldingen.

Verschillende soorten LED schermen

Er is een enorme diversiteit aan schermen verkrijgbaar. Bij Display4All hebben we onder andere:

Indoor LED schermen

Indoor LED schermen zijn in vele vormen en afmetingen leverbaar. Wij bieden standaard op maat gemaakte oplossingen voor wandmontage, in het plafond, in vloeren en voor hangende of vrijstaande systemen. Ook flexibele LED schermen behoren tot de mogelijkheden. Deze schermen kunnen onder andere om een ronde kolom aangebracht worden, of aan muren met ronde hoeken.

Outdoor LED schermen

Outdoor LED schermen worden buiten toegepast en hebben dus te maken met directe lichtinval en verschillende weersomstandigheden is de juiste inzet van groot belang. Omdat zonlicht een 4000 nits uitstraalt bieden wij alleen schermen aan met een lichtopbrengst van meer dan 5000 nits. Ook dient er dan rekening te worden gehouden met de pixel pitch.

LED Wall

Door gebruik te maken van een LED Wall gebruikt een fantastische manier om uw boodschap te tonen aan de wereld. Duidelijk communiceren op een grootbeeld van hoge kwaliteit, dat is een LED Wall! Hiermee kunt u een massa mensen vanaf grote afstand een duidelijk beeld tonen. 

Opbouw van een LED scherm

Een LED scherm wordt opgebouwd uit losse modules die in maatvoering kunnen verschillen. Uiteindelijk adviseren wij de juiste oplossing. De modules zijn voorzien van twee mogelijke LED’s, wij leveren DIP leds of SMD leds. Aangezien er steeds vaker wordt gewerkt met een kleine pixel pitch is het dan niet meer mogelijk om met DIP leds te werken.

Service verlenen

Omdat schermen vaak worden gemonteerd op een manier waardoor er vanuit de achterzijde geen toegang meer mogelijk is werken we met LED schermen die zijn voorzien van frontservice. Door deze frontservice worden de kosten van onderhoud en reparatie aanzienlijk verminderd.

Aansturing van de content

Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TV live software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Waarom kiezen voor Display4All?

Er is een enorme diversiteit aan LED schermen verkrijgbaar ook in kwaliteit. Het is vanaf een offerte niet altijd duidelijk te onderscheiden wat nu de juiste kwaliteit is. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan. Onderscheidende zaken die u bij ons aantreft zijn o.a. 5 jaar garantie, frontservice waardoor het scherm vanaf de voorzijde gerepareerd kan worden en kennis van zaken. Wij weten dat elke vraag een specifieke oplossing behoeft. Daarnaast leveren wij alleen hoogwaardige producten met de bijbehorende service!

Junoo Indoor

Junoo Outdoor

LED Wall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu