Led schermen, voor binnen en buiten

Een LED scherm kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk experts als het aankomt op het gebied van led schermen. Steeds vaker worden er prachtige schermen toegepast en de vraag naar kwalitatieve oplossingen neemt toe.

Vooral in de reclamewereld zijn ze niet meer weg te denken. Doordat producten steeds sneller veranderen en bedrijven vaker hun reclame uitingen willen aanpassen vormen LED schermen een perfecte oplossing.

Binnen of buiten. De toepassingen waarbij een de led schermen worden gebruikt zijn bijvoorbeeld bij het informeren van bezoekers bij evenementen en het vertonen van product afbeeldingen. Met o.a. reclame uitingen is het de bedoeling om op te vallen binnen de gewenste doelgroep.

Door dit proces te digitaliseren blijft u beter opvallen tussen de statisch reclame uitingen! Wel vraagt de digitale reclame via deze schermen een bijzonder specialisme waar Display4all u bij kan ondersteunen met kennis van zaken.

Verschillende soorten LED schermen

Er is een enorme diversiteit aan schermen verkrijgbaar. Bij Display4All hebben we onder andere:

Indoor LED schermen

Indoor LED schermen zijn in vele vormen en afmetingen leverbaar. Wij bieden standaard op maat gemaakte oplossingen voor wandmontage, in het plafond, in vloeren en voor hangende of vrijstaande systemen.

Ook mobiele schermen behoren tot de mogelijkheden. Deze schermen kunnen onder andere om een ronde kolom aangebracht worden, of aan muren met ronde hoeken.

Lees hier meer over indoor led schermen >>

Outdoor LED schermen

Een outdoor LED scherm is een ideaal led scherm voor buiten. De outdoor schermen worden buiten toegepast en hebben dus te maken met directe lichtinval. Ook hebben de schermen met verschillende weersomstandigheden te maken, hierdoor is de juiste inzet van groot belang.

Wij maken gebruik van led schermen voor buiten van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor is uw communicatie altijd goed zichtbaar.

Lees hier meer over outdoor led schermen >>

LED Wall

Door gebruik te maken van een LED Wall gebruikt een fantastische manier om uw boodschap te tonen aan de wereld. Duidelijk communiceren op een grootbeeld van hoge kwaliteit, dat is een LED Wall. Hiermee kunt u een massa mensen vanaf grote afstand een duidelijk beeld tonen.

Lees hier meer over de led wall >>

Indoor LED schermen van Display4All
LED scherm van Display4All

Opbouw van een LED scherm

Een LED scherm wordt opgebouwd uit losse modules die in maatvoering kunnen verschillen. Uiteindelijk adviseren wij de juiste oplossing. De modules zijn voorzien van twee mogelijke LED’s, wij leveren DIP leds of SMD leds. Aangezien er steeds vaker wordt gewerkt met een kleine pixel pitch is het dan niet meer mogelijk om met DIP leds te werken.

Led schermen & het proces

Wij helpen u bij de realisatie van het proces. Dit betekent dat wij vanaf de productie en de begeleiding tot de plaatsing u ondersteunen. Wij zorgen voor een optimaal resultaat als straks het led scherm geplaatst wordt.

In het voortraject ondersteunen wij bij het aanleveren van technische tekeningen, constructieve berekeningen, bodemonderzoek en vergunningen.

Ook na de installatie van de led schermen laten wij u niet los indien u gebruik maakt van onze SLA. Met ons Service Level Agreement bent u verzekerd van een optimaal werkend LED scherm. Het juiste onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Wij bieden twee uitgebreide onderhoudscontracten aan waarin is opgenomen:

  • Preventief onderhoud
  • Telefonische support
  • Spare parts
  • Vooraf besproken responstijden
  • Regulier klim en steiger materialen

Aansturing van de content

Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TV live software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Waarom kiezen voor Display4All?

Er is een enorme diversiteit aan LED schermen verkrijgbaar ook in kwaliteit. Het is vanaf een offerte niet altijd duidelijk te onderscheiden wat nu de juiste kwaliteit is. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan.

Onderscheidende zaken die u bij ons aantreft zijn o.a. 5 jaar garantie, frontservice waardoor het scherm vanaf de voorzijde gerepareerd kan worden en kennis van zaken. Wij weten dat elke vraag een specifieke oplossing behoeft. Daarnaast leveren wij alleen hoogwaardige producten met de bijbehorende service!

Indoor LED

Outdoor LED

LED Wall

Transparant LED

LED Lichtkrant

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn