Professionele-Displays-

Professionele Displays van Display4All

Professionele displays zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor bedrijven die hun audiovisuele ervaring willen upgraden. Of u nu presentaties geeft in een boardroom, videoconferenties houdt in een vergaderzaal of digitale menuborden en digital signage displays wilt installeren, onze professionele displays bieden ongeëvenaarde beeldkwaliteit en veelzijdigheid om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze professionele displays zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals hoge resolutie, helderheid en kleurechtheid, die zorgen voor heldere, levendige beelden die uw inhoud tot leven brengen. In tegenstelling tot beamers en projectoren hebben onze displays geen last van problemen zoals vervorming van het beeld, de noodzaak van regelmatig vervangen van de lampen en het afstemmen van de kleuren, waardoor ze een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke keuze zijn voor uw bedrijf.

 

Daikin-350×350
Tekengebied 16
HetBaken-350×350 (1)
Laurens
growersunited
SimeDarby
Wat zijn professionele displays?

Wat zijn professionele displays?

Wat zijn professionele displays?

Professionele displays zijn gespecialiseerde beeldschermen die zijn ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen. Ze bieden superieure beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit ten opzichte van normale displays. De professionele displays worden vaak ingezet als digitaal reclame scherm. Ook zijn deze displays ideaal voor digitale bewegwijzering, presentaties, videowalls en andere zakelijke toepassingen. Ze onderscheiden zich door geavanceerde technologieën, duurzaamheid en speciale functies die bedrijven en organisaties helpen om effectief te communiceren en indruk te maken op hun doelgroep.

Onze professionele displays zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals hoge resolutie, helderheid en kleurechtheid, die zorgen voor heldere, levendige beelden die uw inhoud tot leven brengen.

Bovendien hebben onze displays een langere levensduur dan beamers en projectoren, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart en uw investering meer waard wordt. Het is dus geen wonder dat steeds meer bedrijven overstappen op professionele displays als hun primaire audiovisuele oplossing.

Neem contact op
ProfessioneleDisplays4K

Welke soorten professionele displays zijn er?

De wereld van professionele displays heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt. Niet alleen is het uiterlijk van de schermen sterk verbeterd, maar ook de schermformaten zijn gegroeid tot indrukwekkende afmetingen, soms wel tot 135 inch. Bovendien hebben technologische ontwikkelingen de sector getransformeerd.

Dankzij LED-technologie zijn LCD/LED-schermen aanzienlijk dunner geworden in vergelijking met oudere plasmatechnologie. Hoewel vaak wordt gesproken over LED-schermen, zijn het eigenlijk nog steeds LCD-schermen met LED-technologie voor een betere beeldkwaliteit.

Een belangrijk voordeel van LED ten opzichte van plasma is het aanzienlijk lagere stroomverbruik, vooral bij schermen die dagelijks meer dan 8-10 uur aanstaan. Bovendien zijn LED-schermen lichter in gewicht dan hun plasmategenhangers.

Bij Display4All bieden wij een uitgebreid assortiment professionele beeldschermen in Full-HD, UHD en 4K-resoluties. Tijdens de installatie zorgen onze monteurs ervoor dat aan de ARBO-voorwaarden wordt voldaan. Ontdek onze innovatieve professionele displays voor de hoogste beeldkwaliteit en voldoe aan de eisen van moderne zakelijke omgevingen.

 

De voordelen van Professionele Displays t.o.v. TV’s:

 • Hogere lichtopbrengst, aangegeven met cd/m2
 • Het gebruik van hoogwaardige materialen
 • Langere garantieperiode
 • Meer aansluitmogelijkheden o.a. een RS232 of RJ45 aansluiting
  waarmee specifieke aansturing mogelijk is Sterkere behuidingen
 • Gebruik 18/7 of 24/7

 

 • Uitvoeringen Full HD en UHD
 • Aangepaste koeling voor langduriger gebruik
 • Fijn regeling voor kleuren
 • Zowel landscape als protrait te gebruiken
 • Mogelijk voorzien van slide-in pc's (SOC)
 • Videowall uitvoeringen verkrijgbaar

 

Meer weten?
DisplayAanschaffen

Waar moet ik op letten wanneer ik een professioneel display wil aanschaffen?

Bij het overwegen van de aanschaf van een professioneel display zijn er verschillende belangrijke factoren te overwegen. Allereerst is de beoogde toepassing van het display van cruciaal belang. Gaat het om digitale bewegwijzering, een videowall, presentaties, of andere zakelijke doeleinden? 

Daarnaast is de schermgrootte en resolutie belangrijk, afhankelijk van de kijkafstand en het beoogde gebruik. Denk ook aan de omgeving waarin het display wordt geplaatst, aangezien dit invloed heeft op factoren zoals helderheid en duurzaamheid. Technologische specificaties zoals LED- of LCD-technologie en connectiviteit opties spelen ook een rol. 

Bij Display4All staan onze experts klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste professionele display dat voldoet aan uw specifieke behoeften en doelstellingen.

 

Gebruikmaken van professionele displays?

  Bekijk meer producten

  Display oplossingen

  Professionele displays hebben een langere levens- duur, betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit.

  Lees meer

  Digitale Menuborden

  Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

  Lees meer

  Videowall

  Een oplossing waarbij meerdere displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend beeld te creëren.

  Lees meer

  Touchscreens

  Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

  Lees meer