Professionele Displays kopen bij Display4All

Professionele Displays worden toegepast wanneer goed en kwalitatief beeld van groot belang is, en kunnen breed worden ingezet. Ze vinden hun toepassing in Boardrooms, binnen de vergaderzalen bij het MKB, als digitaal menubord in de Horeca en ze worden ook breed als Narrowcasting scherm ingezet. Deze schermen hebben specifieke mogelijkheden waardoor dit allround professionele modellen zijn en steeds vaker worden de beamers / projectoren vervangen door deze professionele schermen.

Ontwikkelingen van Professionele Displays

Er zijn veel ontwikkelingen geweest op het gebied van professionele displays. De aflopen jaren is het uiterlijk van de schermen sterk verbeterd, zijn de inch maten sterk uitgebreid tot wel 135 inch en hebben de technologische ontwikkelingen niet stilgestaan. Door het gebruik van LED technologie zijn de LCD/LED schermen de afgelopen jaren steeds dunner geworden. Zeker ten opzichte van de eerder gebruikte plasmatechnologie. Door deze ontwikkelingen wordt er steeds vaker gesproken over een LED scherm maar het blijft een LCD scherm maar dan voorzien van LED techniek. Een groot voordeel van LED ten opzichte van plasma is dat het stroomverbruik enorm is gereduceerd, dit zal zeker te merken zijn bij schermen die gebruikt worden op plaatsen waar ze meer dan 8-10 uur aanstaan. Nog een groot voordeel van LED ten opzichte van een plasma is het gewicht. Wij leveren een breed assortiment aan Professionele Displays die beschikbaar zijn in Full-HD, UHD en 4K. Zeker tijdens de montage zijn de ARBO voorwaarden van belang voor de monteurs

Voordelen van professionele displays t.o.v. TV’s

Het onderscheidt tussen professionele displays en consumenten schermen, ook de platte TV genoemd, is aan de buitenkant vaak niet of nauwelijks te zien. Toch zijn er zeker verschillen en is een professionele display niet te vergelijken met een consumenten scherm zoals o.a:

 • Hogere lichtopbrengst, aangegeven met cd/m2
 • Het gebruik van hoogwaardige materialen
 • Langere garantieperiode
 • Meer aansluitmogelijkheden o.a. een RS232 of RJ45 aansluiting waarmee specifieke aansturing mogelijk is
 • Sterkere behuizingen
 • Gebruik 18/7 of 24/7
 • Uitvoeringen Full HD en UHD
 • Aangepaste koeling voor langduriger gebruik
 • Fijn regeling voor kleuren.
 • Zowel landscape als portrait te gebruiken
 • Mogelijk voorzien van slide-in pc’s (SOC)
 • Videowall uitvoeringen verkrijgbaar

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht en is uw expert op het gebied van professionele displays. Wij helpen u graag met uw keuze in apparatuur en hebben al meer dan 20 ervaring in dit vakgebied.

Heeft u nog vragen over onze professionele displays? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Kiosken

LED schermen

Touchscreens

Videoconferentie

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn