Professionele Displays van Display4All

Professionele displays zijn een essentieel hulpmiddel geworden voor bedrijven die hun audiovisuele ervaring willen upgraden. Of u nu presentaties geeft in een boardroom, videoconferenties houdt in een vergaderzaal of digitale menu’s en narrowcasting displays wilt installeren, onze professionele displays bieden ongeëvenaarde beeldkwaliteit en veelzijdigheid om aan al uw behoeften te voldoen.

Onze professionele displays zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals hoge resolutie, helderheid en kleurechtheid, die zorgen voor heldere, levendige beelden die uw inhoud tot leven brengen. In tegenstelling tot beamers en projectoren hebben onze displays geen last van problemen zoals vervorming van het beeld, de noodzaak van regelmatig vervangen van de lampen en het afstemmen van de kleuren, waardoor ze een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke keuze zijn voor uw bedrijf.

Bovendien hebben onze displays een langere levensduur dan beamers en projectoren, waardoor u op de lange termijn kosten bespaart en uw investering meer waard wordt. Het is dus geen wonder dat steeds meer bedrijven overstappen op professionele displays als hun primaire audiovisuele oplossing.

Upgrade uw audiovisuele ervaring vandaag nog met de professionele displays van Display4All en ontdek waarom ze de perfecte keuze zijn voor uw bedrijf. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget, zodat u altijd de beste waarde krijgt voor uw geld.

Een professionele display van Display4all

Ontwikkelingen van Professionele Displays

Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest op het gebied van professionele displays. Het uiterlijk van de schermen is sterk verbeterd en de inchmaten zijn uitgebreid tot wel 135 inch. Bovendien hebben de technologische ontwikkelingen niet stilgestaan.

Door het gebruik van LED-technologie zijn LCD/LED-schermen steeds dunner geworden, zeker in vergelijking met de eerder gebruikte plasmatechnologie. Hoewel er tegenwoordig steeds vaker wordt gesproken over LED-schermen, blijft het eigenlijk een LCD-scherm dat is voorzien van LED-techniek.

Een groot voordeel van LED ten opzichte van plasma is dat het stroomverbruik enorm is gereduceerd. Dit is met name merkbaar bij schermen die meer dan 8-10 uur per dag aanstaan. Ook het gewicht is een voordeel van LED ten opzichte van plasma.

Bij Display4All bieden we een breed assortiment aan professionele displays in Full-HD, UHD en 4K. Tijdens de montage is het belangrijk om te voldoen aan de ARBO-voorwaarden voor de monteurs.

De voordelen van Professionele Displays t.o.v. TV’s:

✓ Hogere lichtopbrengst, aangegeven met cd/m2

✓ Het gebruik van hoogwaardige materialen

✓ Langere garantieperiode

✓ Meer aansluitmogelijkheden o.a. een RS232 of RJ45 aansluiting
waarmee specifieke aansturing mogelijk is

✓ Sterkere behuizingen

✓ Gebruik 18/7 of 24/7

✓ Uitvoeringen Full HD en UHD

✓ Aangepaste koeling voor langduriger gebruik

✓ Fijn regeling voor kleuren

✓ Zowel landscape als portrait te gebruiken

✓ Mogelijk voorzien van slide-in pc’s (SOC)

✓ Videowall uitvoeringen verkrijgbaar

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht en is uw expert op het gebied van professionele displays. Wij helpen u graag met uw keuze in apparatuur en hebben al meer dan 20 ervaring in dit vakgebied.

Heeft u nog vragen over onze professionele displays? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn