De ideale oplossing voor uw
boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

Voor het presenteren en brainstormen is een Touchscreen een goede mogelijkheid om op een interactieve manier bij een vergadering, training of brainstormsessie betrokken te blijven. Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal. U heeft dan geen Whiteboard of Flipover meer nodig en u kunt al uw gegevens direct opslaan en onderling delen.

Wij werken bij het gebruik van Touchschermen met verschillende A-merk leveranciers o.a. iiyama, Philips, Samsung, Sharp, iBT en CTOUCH.

Maak uw eigen Touchscreen

Indien u een speciale maatvoering of uitvoering wenst dan hebben wij ook een oplossing voor het maken van uw eigen scherm, dit doen we d.m.v. Touch folie. Dit doen we door een Etalageruit eventueel gebogen te voorzien van Touchfolie.

Dit folie bestaat uit een kunststof folie met een vrijwel onzichtbaar grid van draden dat naar een controller leidt. Wanneer een persoon de ruit aanraakt wordt er een verandering in het spanningsveld gedetecteerd. De Touch folie verandert uw bestaande etalage in een groot interactief display. Omdat de folie aan de binnenzijde van de etalage gemonteerd wordt, is het niet gevoelig voor mogelijke schade die passanten aan de etalage aanbrengen.

Touchfolie is leverbaar in zeer grote formaten zelfs wel
tot meer dan
150 inch.

Natuurlijk zullen onze AV monteurs de montage deskundig verrichten.

Touchtafels van Display4all

Een Touchtafel ziet u steeds meer gebruikt worden als presentatiemiddel, waarbij ze voorheen veelal werden gebruikt in de zorg als Speltafel. Een Multi-Touchtafel wordt steeds vaker een onderdeel van het interieur. Het voordeel van een Touchtafel is dat u kunt werken in groepen of alleen, zoals u dat normaliter ook aan een gewone tafel doet, echter u heeft nu de beschikking over al uw documenten in uw Touchtafel.

Touchtafels kunnen op iedere maat worden ontwikkeld en uitgevoerd. Dit combineren we vaak met de totaalinrichting van een bedrijfsruimte, winkel, receptie of vergaderzaal. Niet alleen de maatvoering maar ook het onderstel is zeer flexibel in te vullen. Display4all levert verschillende uitvoeringen van Touchtafels van zowel in hoogte verstelbare, verrijdbare – vaste Trolleys tot speciaal opmaat gemaakte tafels die door onze interieur ontwerpers worden getekend. Natuurlijk hebben we ook een ruim aanbod in Touchtafels waarbij we niet met opmaat gemaakte tafelframes werken maar gebruik kunnen maken van de standaard tafelframes en dan met touch schermen werken. Veelal wordt er dan gebruik gemaakt van infrarood touch displays maar wij adviseren bij deze toepassing altijd capacitive touch Displays, hiermee voorkomt u randen om het display en is de bovenzijde altijd vlak. Bij Touch tafels die in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd werken we vrijwel altijd met Touchglas voorzien van Touchfolie. Hiermee creëren we een strakke vlakke tafel zonder randen die ook als normale tafel gebruikt kan worden.

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn