Optimaal vergaderruimte inrichten

Touchscreens & touchtafels: De ideale oplossing

Voor het presenteren en brainstormen is een Touchscreen een goede mogelijkheid om op een interactieve manier bij een vergadering, training of brainstormsessie betrokken te blijven. Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal. U heeft dan geen Whiteboard of Flipover meer nodig en u kunt al uw gegevens direct opslaan en onderling delen.

Wij werken bij het gebruik van Touchschermen met verschillende A-merk leveranciers o.a. iiyama, Philips, Samsung, Sharp, iBT en CTOUCH.

 

SAMSUNG
Sharp-Be-Original
CTOUCH
Philips
Tekengebied 9_1
Touchfolie

Maak uw eigen Touchscreen

Indien u een speciale maatvoering of uitvoering wenst dan hebben wij ook een oplossing voor het maken van uw eigen scherm, dit doen we d.m.v. Touch folie. Dit doen we door een Etalageruit eventueel gebogen te voorzien van Touchfolie.

Dit folie bestaat uit een kunststof folie met een vrijwel onzichtbaar grid van draden dat naar een controller leidt. Wanneer een persoon de ruit aanraakt wordt er een verandering in het spanningsveld gedetecteerd. De Touch folie verandert uw bestaande etalage in een groot interactief display. Omdat de folie aan de binnenzijde van de etalage gemonteerd wordt, is het niet gevoelig voor mogelijke schade die passanten aan de etalage aanbrengen.

Touchfolie is leverbaar in zeer grote formaten zelfs wel
tot meer dan 150 inch.

Natuurlijk zullen onze AV monteurs de montage deskundig verrichten.

 

Neem contact op
Touchtafels van Display4all

Touchtafels van Display4all

Een Touchtafel ziet u steeds meer gebruikt worden als presentatiemiddel, waarbij ze voorheen veelal werden gebruikt in de zorg als Speltafel. Een Multi-Touchtafel wordt steeds vaker een onderdeel van het interieur. Het voordeel van een Touchtafel is dat u kunt werken in groepen of alleen, zoals u dat normaliter ook aan een gewone tafel doet, echter u heeft nu de beschikking over al uw documenten in uw Touchtafel.

Touchtafels kunnen op iedere maat worden ontwikkeld en uitgevoerd. Dit combineren we vaak met de totaalinrichting van een bedrijfsruimtewinkelreceptie of vergaderzaal. Niet alleen de maatvoering maar ook het onderstel is zeer flexibel in te vullen. Display4all levert verschillende uitvoeringen van Touchtafels van zowel in hoogte verstelbareverrijdbare – vaste Trolleys tot speciaal opmaat gemaakte tafels die door onze interieur ontwerpers worden getekend. Natuurlijk hebben we ook een ruim aanbod in Touchtafels waarbij we niet met opmaat gemaakte tafelframes werken maar gebruik kunnen maken van de standaard tafelframes en dan met touch schermen werken. Veelal wordt er dan gebruik gemaakt van infrarood touch displays maar wij adviseren bij deze toepassing altijd capacitive touch Displays, hiermee voorkomt u randen om het display en is de bovenzijde altijd vlak. Bij Touch tafels die in eigen beheer worden ontworpen en geproduceerd werken we vrijwel altijd met Touchglas voorzien van Touchfolie. Hiermee creëren we een strakke vlakke tafel zonder randen die ook als normale tafel gebruikt kan worden.

 

Gebruikmaken van touchscreens?

  Bekijk meer producten

  Display oplossingen

  Professionele displays hebben een langere levens- duur, betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit.

  Lees meer

  Professionele Displays

  Ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen.

  Lees meer

  Digitale Menuborden

  Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

  Lees meer

  Videowall

  Een oplossing waarbij meerdere displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend beeld te creëren.

  Lees meer