Display Oplossingen

In de Audiovisuele branche wordt voor de installatie van displays geen gebruik gemaakt van normale TV’s ook wel consumenten TV’s genaamd maar worden professionele displays, ook wel ‘Public Displays’, ingezet.

Bij deze Displays kunt u middels diverse aansluitmogelijkheden en software een professionele installatie met veel gebruiksgemak installeren.

De Displays kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Of dat nu is voor een professioneel ontvangst van klanten of bezoekers, voor narrowcasting, boardroom of conferentie room, videowall of voor binnen en buitenreclame. In al deze toepassingen worden deze displays ingezet. Er zijn voor de indoor en outdoor diverse specifieke display oplossingen beschikbaar.

Waarom display oplossingen?

Vaak wordt er gevraagd waarom er gebruik wordt gemaakt van diverse display oplossingen. Het is dan voor de eindgebruiker niet altijd direct te zien wat de verschillen zijn tussen professionele displays en een ‘normale’ consumenten display. De verschillen zitten vaak in de lichtopbrengst, die bij een Professioneel Display vaak hoger zijn dan bij een consumenten TV.

Een consumenten TV kan in de eerste instantie goedkoper lijken maar gezien de levensduur zijn die verschillen op de langere termijn nihil. Maar ook de aansluitingen, waarover een professioneel display beschikt, zijn verschillend. Denk hierbij dan aan een RS232 aansluiting. Deze aansluiting maakt het verschil met een consumenten TV! 

Waar worden onze display oplossingen op toegepast?

Een audiovisuele organisatie als Display4all zal u altijd een Professioneel Display adviseren omdat daar meer ingebouwde features aanwezig zijn. Deze displays kunnen dan ook breed worden ingezet denk dan aan een Boardroom, vergaderruimte, ontvangstruimte, Horeca (menuborden) en Retail. Voor al deze specifieke doeleinden zijn geschikte displays en bijbehorende oplossingen beschikbaar.

Voordelen van een Professioneel Display

  • Betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit
  • Langere levensduur
  • Hoger inversteringsrendement
  • Brede functionaliteit
  • Grote diversiteit aan software mogelijkheden
  • Uitgebreide service en garantie

Digitale menuborden

Professionele Displays

Videowall

Touchscreens

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn