Display Oplossing Display4all

Professionele Display Oplossingen

Indien u op zoek bent naar professionele display oplossingen, bent u bij ons aan het juiste adres. In de Audiovisuele branche wordt voor de installatie van displays geen gebruik gemaakt van normale TV’s ook wel consumenten TV’s genaamd maar worden professionele displays, ook wel ‘Public Displays’, ingezet.

Bij deze Displays kunt u middels diverse aansluitmogelijkheden en software een professionele installatie met veel gebruiksgemak installeren.

De Displays kunnen voor de meest uiteenlopende toepassingen worden ingezet. Of dat nu is voor een professioneel ontvangst van klanten of bezoekers, voor narrowcasting, digital signage, boardroom of conferentie roomvideowall of digitaal reclame scherm voor binnen en buitenreclame. In al deze toepassingen worden deze displays ingezet. Er zijn voor de indoor en outdoor diverse specifieke display oplossingen beschikbaar.

Waarom Display Oplossingen

Waarom display oplossingen?

Vaak wordt er gevraagd waarom er gebruik wordt gemaakt van diverse display oplossingen. Het is dan voor de eindgebruiker niet altijd direct te zien wat de verschillen zijn tussen professionele displays en een ‘normale’ consumenten display. De verschillen zitten vaak in de lichtopbrengst, die bij een Professioneel Display vaak hoger zijn dan bij een consumenten TV.

Een consumenten TV kan in de eerste instantie goedkoper lijken maar gezien de levensduur zijn die verschillen op de langere termijn nihil. Maar ook de aansluitingen, waarover een professioneel display beschikt, zijn verschillend. Denk hierbij dan aan een RS232 aansluiting. Deze aansluiting maakt het verschil met een consumenten TV! 

Neem contact op
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat displays voor uw organisatie kan doen!

  Toepassingen Display Oplossingen

  Waar worden onze
  display oplossingen
  op toegepast?

  Een audiovisuele organisatie als Display4all zal u altijd een Professioneel Display adviseren omdat daar meer ingebouwde features aanwezig zijn. Deze displays kunnen dan ook breed worden ingezet denk dan aan een Boardroom, vergaderruimte, ontvangstruimte, Horeca (menuborden) en Retail. Voor al deze specifieke doeleinden zijn geschikte displays en bijbehorende oplossingen beschikbaar.

   

  De voordelen van een Professioneel Display:

  • Betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit
  • Langere levensduur
  • Hogere investeringsrendement

   

  • Brede functionaliteit
  • Grote diversiteit aan software mogelijkheden
  • Uitgebreide service en garantie

   

  Meer weten?
  Gebruikmaken van een display oplossing?

   Bekijk meer producten

   Professionele Displays

   Ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen.

   Lees meer

   Digitale Menuborden

   Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

   Lees meer

   Videowall

   Een oplossing waarbij meerdere displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend beeld te creëren.

   Lees meer

   Touchscreens

   Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

   Lees meer