iTVLive-display4all

i-TV Live, een narrowcasting oplossing

i-TV Live is een narrowcasting pakket, ook wel digital signage genoemd, en is een vorm van digitale communicatie die in deze tijd breed wordt toegepast. Met deze vorm van communicatie kan een bepaald publiek op een locatie worden bereikt door middel van communicatie op displays. U creëert als het ware een eigen TV-kanaal waarmee u de doelgroep probeert te bereiken.

Hof88Theater-350×350
Theater-de-Veste-350×350
Tekengebied 6
DSTRCT74-350×350
growersunited
SimeDarby
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat Display4all
voor uw organisatie
kan doen!

  DigitaalDisplaytoepassen

  digitaal Display toepassen binnen uw organisatie

  Veel bedrijven of instellingen denken dat narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, niet voor hen is weggelegd. Waar er veelal een complexe installatie nodig was en er grafische veel werk verricht moest worden, kan dat al geruime tijd op een heel simpele en gebruiksvriendelijke manier worden opgelost.

  Narrowcasting wordt ook wel eens efficiënte medium genoemd om het gedrag en het beslismoment van de consument te beïnvloeden. Met narrowcasting is het dus mogelijk, in tegenstelling tot broadcasting, om bij een heel specifieke doelgroep op het juiste moment informatie te tonen die gewenst wordt. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om te communiceren.

  Neem contact op
  i TV Narrowcasting

  Interne communicatie
  met i-TV Live

  Binnen een grote organisatie of internationaal bedrijf kan i-TV Live goed dienst doen als een soort elektronische nieuwsbrief. Al direct bij binnenkomst van het bedrijf, wachtende op de lift of in de kantine bij de koffieautomaat wordt het personeel snel geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen of het bedrijfsnieuws. Hiermee vergroten we de betrokkenheid van de medewerkers omdat ze altijd direct op de hoogte kunnen worden gesteld. Het delen van informatie is binnen iedere organisatie van cruciaal belang.

  Voorbeelden van interne communicatie met i-TV Live

  • Het welkom heten van bezoekers
  • Nieuwe personeelsleden
  • Verjaardagen of jubilea
  • Lokaal weer, nieuws
  • Verkeers- of openbaar
  • vervoersinformatie
  Externe communicatie i TV

  Externe communicatie
  met i-TV Live

  Niet alleen binnen grote bedrijven is actuele informatie van belang maar denk aan roosterinformatie op scholen, planningsystemen en wayfinding in ziekenhuizen en zorginstellingen. Bezoekers kunnen bij binnenkomst worden welkom geheten door middel van een display voorzien van i-TV Live. De display wordt dan in de meeste gevallen gekoppeld aan een bezoekersregistratie systeem of digitale receptie. Binnen de zorg kan dit worden ingezet als wachtverzachter en algemene informatiebron.

  Voorbeelden van externe communicatie met i-TV Live

  • Wayfinding
  • Wachttijden
  • (aangepaste)openingstijden
  • Acties en aanbiedingen
  • Imago filmpjes of foto’s
  • Weer, verkeer en nieuws
  Laptop-iTV-001

  narrowcasting
  van i-TV live

  Omdat Display4all over een eigen ontwikkeld narrowcasting systeem genaamd i-TV live werkt, beschikt de gebruiker over een zeer modern en uitgebreid software pakket. Vanaf een willekeurige locatie bepaalt u wanneer, op welk tijdstip en op welke plaats u de gewenste informatie aan uw doelgroep wilt tonen. Met i-TV Live bent u in staat om snel de juiste informatie te tonen!

  Gebruikmaken van i-TV Live oplossingen?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   WelkomTV

   Onze digitale displays zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en voor iedereen mogelijk.

   Lees meer

   ZorgTV

   Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen.

   Lees meer

   zTV

   U creëert uw eigen TV-kanaal waarmee u uw doelgroep bereikt.

   Lees meer