i-TV Live,
een narrowcasting oplossing

i-TV Live is een narrowcasting pakket, ook wel digital signage genoemd, en is een vorm van  digitale communicatie die in deze tijd breed wordt toegepast. Met deze vorm van  communicatie kan een bepaald publiek op een locatie worden bereikt door middel van communicatie op displays. U creëert als het ware een eigen TV-kanaal waarmee u de doelgroep probeert te bereiken.

Heeft u al lange tijd gedacht om een digitaal
Display te gaan toepassen binnen uw organisatie?

Veel bedrijven of instellingen denken dat narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, niet voor hen is weggelegd. Waar er veelal een complexe installatie nodig was en er grafische veel werk verricht moest worden, kan dat al geruime tijd op een heel simpele en gebruiksvriendelijke manier worden opgelost.

Narrowcasting wordt ook wel eens efficiënte medium genoemd om het gedrag en het beslismoment van de consument te beïnvloeden. Met narrowcasting is het dus mogelijk, in tegenstelling tot broadcasting, om bij een heel specifieke doelgroep op het juiste moment informatie te tonen die gewenst wordt. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om te communiceren.

i-TV Live narrowcasting
i-TV Narrowcasting voorbeeld

Interne communicatie met i-TV Live

Binnen een grote organisatie of internationaal bedrijf kan i-TV Live goed dienst doen als een soort elektronische nieuwsbrief. Al direct bij binnenkomst van het bedrijf, wachtende op de lift of in de kantine bij de koffieautomaat wordt het personeel snel geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen of het bedrijfsnieuws. Hiermee vergroten we de betrokkenheid van de medewerkers omdat ze altijd direct op de hoogte kunnen worden gesteld. Het delen van informatie is binnen iedere organisatie van cruciaal belang. 

Voorbeelden van interne communicatie met i-TV Live

 • Het welkom heten van bezoekers
 • Nieuwe personeelsleden
 • Verjaardagen of jubilea
 • Lokaal weer, nieuws
 • Verkeers- of openbaar vervoersinformatie

Externe communicatie met i-TV Live

Niet alleen binnen grote bedrijven is actuele informatie van belang maar denk aan roosterinformatie op scholen, planningsystemen en wayfinding in ziekenhuizen en zorginstellingen. Bezoekers kunnen bij binnenkomst worden welkom geheten door middel van een display voorzien van i-TV Live. De display wordt dan in de meeste gevallen gekoppeld aan een bezoekersregistratie systeem of digitale receptie. Binnen de zorg kan dit worden ingezet als wachtverzachter en algemene informatiebron.

Voorbeelden van externe communicatie met i-TV Live

 • Wayfinding
 • Wachttijden
 • (aangepaste) openingstijden
 • Acties en aanbiedingen
 • Imago filmpjes of foto’s
 • Weer, verkeer en nieuws
i-TV Live narrowcasting voorbeeld

Met de narrowcasting van i-TV live
heeft u een modern platform waarmee u optimaal kunt communiceren

Omdat Display4all over een eigen ontwikkeld narrowcasting systeem genaamd i-TV live werkt, beschikt de gebruiker over een zeer modern en uitgebreid software pakket. Vanaf een willekeurige locatie bepaalt u wanneer, op welk tijdstip en op welke plaats u de gewenste informatie aan uw doelgroep wilt tonen. Met i-TV Live bent u in staat om snel de juiste informatie te tonen!

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op narrowcasting.

Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende narrowcasting oplossingen en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn