Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio Narrowcasting ZorgTV AV-ICT Totaal inrichting Menuborden Audio
tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Presentatiescherm

Aan de slag met een digitaal presentatiescherm

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor uw bedrijf op het gebied van digitale presentatieschermen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij Display4all. We hebben oplossingen op audiovisueel gebied klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u het zo makkelijk mogelijk te maken van de vele mogelijkheden gebruik te maken. Een presentatiescherm is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Dit zijn ook schermen die prima op beurzen ingezet kunnen worden.

Het mooiste digitaal presentatiescherm

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken uw belangrijke informatie zo goed mogelijk te presenteren. Daarvoor hebben wij niet alleen schermen klaarstaan, maar ook de software die nodig is om informatie op de schermen weer te geven. Deze info komt er dan op onze schermen prachtig uit te zien. U kunt er helemaal zeker van zijn dat u met de schermen van Display4all een goede indruk maakt en dat alles wat u maar wilt presenteren er op zijn best uit komt te zien. We maken hiervoor gebruik van de mooie, kwalitatieve schermen van Junoo. Deze schermen zijn geheel onderhoudsvrij en komen met vijf jaar garantie.

Een presentatiescherm digitaal gebruiken

Bij Display4all vinden we het heel belangrijk om u het beste te bieden wat er te krijgen is. Om het u mogelijk te maken iets te presenteren in de hoogst mogelijke kwaliteit. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons om met eigen ogen te zien hoe mooi onze schermen zijn. We gaan dan samen bekijken hoe wij het presentatiescherm zo goed mogelijk in kunnen zetten bij uw bedrijf. Met een digitaal presentatiescherm van Junoo kunt u er op rekenen dat uw presentatie op rolletjes verloopt.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op:
     

  Menu