Presentatiescherm

Digitaal presentatiescherm: eenvoudig en effectief

Bent u op zoek naar een (groot) presentatiescherm? Wij zijn experts op het gebied van digitale presentatieschermen. De manier van werken en vergaderen verandert voortdurend en daarom veranderen ook de technologieën waarmee we werken.

Met de presentatieschermen van Display4All kunt u op een effectieve en eenvoudige manier werken. Onze schermen hebben een hoge resolutie en ingebouwde luidsprekers, waardoor ze geschikt zijn voor bijvoorbeeld klaslokalen of vergaderruimtes. Ontdek onze gebruiksvriendelijke oplossingen!

Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek welke presentatiescherm oplossingen wij voor uw organisatie hebben!

  Aandeslag

  Aan de slag met een digitaal presentatiescherm

  Bij Display4All hebben we audiovisuele oplossingen klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u het zo makkelijk mogelijk te maken van de vele mogelijkheden gebruik te maken.

  Een digitaal presentatiescherm is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Deze presentatieschermen zijn ook perfect geschikt voor gebruik op beurzen.

  De voordelen van een digitaal presentatiescherm:

  • Wij bieden A-merken met de mogelijkheid om uw Display aan te sturen via een RS232 protocol
  • Altijd een presentatiescherm van het juiste formaat
  • Krachtige prestaties die garant staan voor goede prestaties

   

  • Antiglare afwerking om schittering op het Display te voorkomen, zelfs bij lichtinval
  • Duurzaamheid: onze schermen gaan lang mee en zijn gebouwd om tegen een stootje te kunnen 
  • Eventueel interactief door middel van een Touch functie

   

  Presentatiescherm dat past

  Een scherm dat bij u past

  Bij Display4all vinden we het belangrijk dat u uw belangrijke informatie optimaal kunt presenteren. Daarom bieden wij niet alleen schermen aan, maar ook de benodigde software om informatie op de presentatieschermen weer te geven.

  Bij Display4all vinden we het heel belangrijk om u het beste te bieden wat er te krijgen is. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om iets te presenteren in de hoogst mogelijke kwaliteit. De schermen hebben een HD resolutie en bieden genoeg volume, ook voor grote ruimtes. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons om met eigen ogen te zien hoe mooi onze schermen zijn.

  We gaan dan samen bekijken hoe wij het presentatiescherm zo goed mogelijk in kunnen zetten bij uw bedrijf. Met passende videoconferentie oplossingen ende juiste videoconferentie apparatuur kunt u er op rekenen dat uw presentatie op rolletjes verloopt.

  Gebruik maken van een digitaal presentatiescherm?