Digitaal presentatiescherm, eenvoudig en effectief

Bent u op zoek naar een groot scherm voor presentaties? Wij zijn een expert op het gebied van digitale presentatieschermen! De manier van werken verandert continue en de manier van vergaderen ook. De technologie waarmee we werken verandert.

De presentatieschermen van Display4All zorgen ervoor dat u op een effectieve en eenvoudige manier kunt werken. Onze schermen hebben een hoge resolutie en ingebouwde luidsprekers. Zo kunt u deze gebruiken in bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderruimte. Ontdek onze gebruiksvriendelijke oplossingen!

Aan de slag met een digitaalpresentatie scherm

Bij Display4All hebben we audiovisuele oplossingen klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u het zo makkelijk mogelijk te maken van de vele mogelijkheden gebruik te maken. Een presentatiescherm is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Dit zijn ook schermen die prima op beurzen ingezet kunnen worden.

Een scherm dat bij u past

We vinden het belangrijk om het u mogelijk te maken uw belangrijke informatie zo goed mogelijk te presenteren. Daarvoor hebben wij niet alleen schermen klaarstaan, maar ook de software die nodig is om informatie op de schermen weer te geven.

Deze info komt er dan op onze schermen prachtig uit te zien. U kunt er helemaal zeker van zijn dat u met de schermen van Display4all een goede indruk maakt en dat alles wat u maar wilt presenteren er op zijn best uit komt te zien. We maken hiervoor gebruik van de mooie, kwalitatieve schermen van Junoo. Deze schermen zijn geheel onderhoudsvrij en komen met vijf jaar garantie.

Hulp nodig met uitkiezen van een scherm? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs voorzien u graag van de juiste informatie

Ik wil graag gebruik maken een digitaal presentatiescherm >>

Digitale presentatieschermen van hoge kwaliteit

Bij Display4all vinden we het heel belangrijk om u het beste te bieden wat er te krijgen is. Op deze manier krijgt u de mogelijkheid om iets te presenteren in de hoogst mogelijke kwaliteit. De schermen hebben een HD resolutie en bieden genoeg volume, ook voor grote ruimtes. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij ons om met eigen ogen te zien hoe mooi onze schermen zijn.

We gaan dan samen bekijken hoe wij het presentatiescherm zo goed mogelijk in kunnen zetten bij uw bedrijf. Met de videoconferentie oplossingen en apparatuur kunt u er op rekenen dat uw presentatie op rolletjes verloopt.

Welk digitaal presentatiescherm heb ik nodig?

Over het algemeen gebruiken onze klanten presentatieschermen in vergaderruimten, klaslokalen, informatiepunten en op nog veel meer plaatsen. Voor elk situatie bestaat een passende oplossing. Er zijn echter veel verschillende eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een groot scherm met schermformaten tot meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en schermen met verschillende aansluitingsmogelijkheden.

Voordelen van onze presentatieschermen

  • Wij beschikken over A-merken voorzien van de mogelijkheid om uw Display aan te sturen via een RS232 protocol
  • Altijd een presentatiescherm van het juiste formaat
  • Krachtige prestaties
  • Duurzaam
  • Lichtinval geeft schittering op het Display, dit kan voorkomen worden met een Display voorzien van een Antiglare afwerking
  • Eventueel interactief d.m.v. Touch functie

Waarom kiezen voor Display4All

Bij Display4All hebben we al jarenlange ervaring met interactieve presentatiesystemen en draadloos presenteren. Onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine of grote vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen zijn.

Wij bekijken altijd uw situatie en op basis daarvan kunnen wij u adviseren. Hierna implementeren wij het juiste presentatiescherm in uw omgeving. Daarnaast kunnen wij u voorzien van een complete installatie en bijbehorende uitleg van het product.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag nog meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn