Een digitaal presentatiebord,
eenvoudig en effectief

Bent u op zoek naar een presentatiebord? Wij zijn een expert op het gebied van digitale presentatie borden! De manier van werken en vergaderen veranderen continue. Een presentatiebord van Display4All zorgt ervoor dat u op een effectieve en eenvoudige manier kunt werken.

Onze presentatie borden beschikken allemaal over een hoge resolutie en ingebouwde luidsprekers. Zo kunt u deze gebruiken in bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderruimte. Ontdek de mogelijkheden!

Aan de slag met een digitaal presentatiebord

Bij Display4All hebben we audiovisuele oplossingen klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u van uw behoefte te voorzien en het zo makkelijk mogelijk te maken. Een presentatiebord is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Dit zijn ook schermen die prima op beurzen ingezet kunnen worden.

Ontdek wat Display4all voor uw organisatie kan doen!

  Welke oplossing heb ik nodig?

  Over het algemeen gebruiken onze klanten een presenatiebord in vergaderruimten, klaslokalen, informatiepunten en op nog veel meer plaatsen. Voor elk situatie bestaat een passende oplossing. Er zijn echter veel verschillende eigenschappen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit schermformaten tot meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en verschillende aansluitingsmogelijkheden.

  Presentatiebord voor in het onderwijs gebruiken

  Het zal u niet ontgaan dat er ook in het onderwijs digitalisering heeft plaatsgevonden. Op de dag van vandaag is het gebruikelijk dat leerlingen of studenten met hun mobile devices kunnen communiceren en publiceren.

  Dit heeft dus zeker betrekking op de klaslokalen, collegezalen en auditorium. De veranderingen zorgen ervoor dat er nieuwe oplossingen nodig zijn. In de hierboven genoemde ruimtes is een uitstekend audiosysteem en een perfecte beeldweergave d.m.v. een kwalitatief presentatiebord noodzakelijk.

  Natuurlijk moet er een gebruiksvriendelijk systeem worden ingericht. Zodat zowel studenten als leraren gemakkelijk met de apparatuur kunnen omgaan.

  Omdat er in auditoriums vaak een groot en helder beeld moet worden geprojecteerd wordt er in de meeste gevallen gewerkt met een projector. Wij gebruiken kwaliteit projectoren die een hoge lichtopbrengst hebben, denk hierbij aan minimaal 9000 ANSI lumen.

  Ook de aansturing van deze inrichting sturen we aan met een duidelijk bedieningspaneel. Hiermee kunnen eventueel ook randzaken zoals verlichting, gordijnen en het versterken van het geluid mee worden geregeld.

  De voordelen van een digitale presentatiebord:

  ✓ Wij beschikken over A-merken voorzien van de mogelijkheid om uw display aan te sturen via een RS232 protocol

  ✓ Altijd een presentatiebord van het juiste formaat

  ✓ Eventueel interactief d.m.v. Touch functie

  ✓ Krachtige prestaties

  ✓ Lichtinval geeft schittering op het display, dit kan voorkomen worden met een display voorzien van een antiglare afwerking

  ✓ HD Resolutie

  ✓ Geschikt voor grote en kleine ruimtes

  ✓ Duurzaam

  Altijd een presentatiebord dat bij u past

  We vinden het belangrijk dat u uw belangrijke informatie zo goed mogelijk kunt presenteren. Daarvoor hebben wij niet alleen schermen klaarstaan, maar ook de software die nodig is om informatie op de digitale presentatieborden weer te geven.

  Deze informatie zal er dan op onze schermen prachtig uit komen te zien. U bent er helemaal zeker van dat u met de schermen van Display4all een goede indruk maakt en dat alles wat u maar wilt presenteren er op zijn best uit komt te zien.

  We maken hiervoor gebruik van de mooie, kwalitatieve schermen van Junoo. Daarnaast zijn onze schermen zijn geheel onderhoudsvrij en komen met vijf jaar garantie.

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op interactieve presentatiesystemen en draadloos presenteren.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van digitale presentatiebord oplossingen?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Lindtsedijk 20B
   3336 LE Zwijndrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn