Een digitaal presentatiebord, eenvoudig en effectief

Bent u op zoek naar een presentatiebord? Wij zijn een expert op het gebied van digitale presentatie borden! De manier van werken en vergaderen veranderen continue. Een presentatiebord van Display4All zorgt ervoor dat u op een effectieve en eenvoudige manier kunt werken.

Onze presentatie borden beschikken allemaal over een hoge resolutie en ingebouwde luidsprekers. Zo kunt u deze gebruiken in bijvoorbeeld een klaslokaal of vergaderruimte. Ontdek de mogelijkheden!

Aan de slag met een digitaal presentatiebord

Bij Display4All hebben we audiovisuele oplossingen klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u van uw behoefte te voorzien en het zo makkelijk mogelijk te maken. Een presentatiebord is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Dit zijn ook schermen die prima op beurzen ingezet kunnen worden.

Welke oplossing heb ik nodig?

Over het algemeen gebruiken onze klanten een presenatiebord in vergaderruimten, klaslokalen, informatiepunten en op nog veel meer plaatsen. Voor elk situatie bestaat een passende oplossing. Er zijn echter veel verschillende eigenschappen. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit schermformaten tot meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en verschillende aansluitingsmogelijkheden.

Presentatiebord voor in het onderwijs gebruiken

Het zal u niet ontgaan dat er ook in het onderwijs digitalisering heeft plaatsgevonden. Op de dag van vandaag is het gebruikelijk dat leerlingen of studenten met hun mobile devices kunnen communiceren en publiceren.

Dit heeft dus zeker betrekking op de klaslokalen, collegezalen en auditorium. De veranderingen zorgen ervoor dat er nieuwe oplossingen nodig zijn. In de hierboven genoemde ruimtes is een uitstekend audiosysteem en een perfecte beeldweergave d.m.v. een kwalitatief presentatiebord noodzakelijk.

Natuurlijk moet er een gebruiksvriendelijk systeem worden ingericht. Zodat zowel studenten als leraren gemakkelijk met de apparatuur kunnen omgaan.

Omdat er in auditoriums vaak een groot en helder beeld moet worden geprojecteerd wordt er in de meeste gevallen gewerkt met een projector. Wij gebruiken kwaliteit projectoren die een hoge lichtopbrengst hebben, denk hierbij aan minimaal 9000 ANSI lumen.

Ook de aansturing van deze inrichting sturen we aan met een duidelijk bedieningspaneel. Hiermee kunnen eventueel ook randzaken zoals verlichting, gordijnen en het versterken van het geluid mee worden geregeld.

Altijd een presentatiebord dat bij u past

We vinden het belangrijk dat u uw belangrijke informatie zo goed mogelijk kunt presenteren. Daarvoor hebben wij niet alleen schermen klaarstaan, maar ook de software die nodig is om informatie op de digitale presentatieborden weer te geven.

Deze informatie zal er dan op onze schermen prachtig uit komen te zien. U bent er helemaal zeker van dat u met de schermen van Display4all een goede indruk maakt en dat alles wat u maar wilt presenteren er op zijn best uit komt te zien.

We maken hiervoor gebruik van de mooie, kwalitatieve schermen van Junoo. Daarnaast zijn onze schermen zijn geheel onderhoudsvrij en komen met vijf jaar garantie.

De voordelen van onze presentatieborden

  • Wij beschikken over A-merken voorzien van de mogelijkheid om uw display aan te sturen via een RS232 protocol
  • Altijd een presentatiebord van het juiste formaat
  • Eventueel interactief d.m.v. Touch functie
  • Krachtige prestaties
  • HD Resolutie
  • Geschikt voor grote en kleine ruimtes
  • Duurzaam
  • Lichtinval geeft schittering op het display, dit kan voorkomen worden met een display voorzien van een antiglare afwerking
  • Wij kijken samen met u naar de beste oplossing!

Waarom kiezen voor Display4All?

Bij Display4All hebben we al jarenlange ervaring met interactieve presentatie systemen en draadloos presenteren. Onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Dit zouden bijvoorbeeld kleine of grote vergaderruimtes, boardrooms of klaslokalen kunnen zijn.

Wij bekijken altijd uw situatie en peilen uw behoefte. Op basis daarvan kunnen wij u voorzien van een passend advies. Hierna implementeren wij het juiste presentatie bord in uw omgeving. Daarnaast kunnen wij u voorzien van een complete installatie en bijbehorende uitleg van het product. Zodat u dit altijd gemakellijk weet te gebruiken.

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag nog meer informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn