Presentatiebord Display4all

Digitaal presentatiebord, eenvoudig en effectief

Bent u op zoek naar een presentatiebord? De manier van werken en vergaderen veranderen continue. Daarom zijn er nieuwe oplossingen nodig om ervoor te zorgen dat u op een effectieve en eenvoudige manier kunt werken.

Wij zijn een expert op het gebied van digitale presentatie borden en weten zeker dat we ook voor u de juiste oplossing in huis hebben!

We beschikken over een mooi assortiment aan presentatieborden. Elk bord biedt verbluffende hoge resolutie beelden en geïntegreerde luidsprekers, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in diverse omgevingen, zoals klaslokalen en vergaderruimtes. Ontdek de mogelijkheden!

Presentatiescherm

Aan de slag met een digitaal presentatiebord

Bij Display4All hebben we passende audiovisuele oplossingen klaarstaan die er helemaal op zijn ontwikkeld om u van uw behoefte te voorzien en het zo makkelijk mogelijk te maken.

Een presentatiebord is een scherm dat u natuurlijk perfect kunt gebruiken om bij uw bedrijf klanten op de hoogte te brengen van nieuwe ontwikkelingen en producten, of om uw medewerkers het laatste nieuws te melden. Dit zijn ook schermen die prima op beurzen ingezet kunnen worden.

Neem contact op
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Digitaal Presentatiescherm

  De toepassingen van presentatieborden

  Onze klanten gebruiken presentatie borden in diverse omgevingen, zoals vergaderruimten, klaslokalen, informatiepunten en tal van andere locaties. Voor elke situatie bieden wij de juiste oplossing.

  Ons assortiment biedt diverse kenmerken en opties om aan uw specifieke eisen te voldoen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit schermformaten tot wel meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en verschillende aansluitingsmogelijkheden.

  Presentatiebord Onderwijs

  Presentatiebord voor in het onderwijs

  Het zal u niet ontgaan dat er ook in het onderwijs digitalisering heeft plaatsgevonden. Op de dag van vandaag is het gebruikelijk dat leerlingen of studenten met hun mobile devices kunnen communiceren en publiceren.

  Dit heeft dus zeker betrekking op de klaslokalen, collegezalen en auditorium. De veranderingen zorgen ervoor dat er nieuwe oplossingen nodig zijn. In de hierboven genoemde ruimtes is een uitstekend audiosysteem en een perfecte beeldweergave door middel van een kwalitatief presentatie bord noodzakelijk.

  Natuurlijk moet er een gebruiksvriendelijk systeem worden ingericht. Zodat zowel studenten als leraren gemakkelijk met de apparatuur kunnen omgaan.

  Omdat er in auditoriums vaak een groot en helder beeld moet worden geprojecteerd wordt er in de meeste gevallen gewerkt met een projector. Wij gebruiken kwaliteit projectoren die een hoge lichtopbrengst hebben, denk hierbij aan minimaal 9000 ANSI lumen.

  Ook de aansturing van deze inrichting sturen we aan met een duidelijk bedieningspaneel. Hiermee kunnen eventueel ook randzaken zoals verlichting, gordijnen en het versterken van het geluid mee worden geregeld.

  Voordelen van digitale presentatieborden:

  • Wij bieden A-merken met de mogelijkheid om uw bord aan te sturen via een RS232 protocol
  • Altijd een presentatiebord van het juiste formaat
  • Krachtige prestaties die garant staan voor goede prestaties
  • Eventueel interactief d.m.v. Touch functie
  • Lichtinval geeft schittering op het display, dit kan voorkomen worden met een display voorzien van een antiglare afwerking
  • HD Resolutie 
  • Geschikt voor grote en kleine ruimtes
  • Duurzaam
  Presentatiebord oplossingen

  Altijd een passende oplossing

  We vinden het belangrijk dat u uw belangrijke informatie zo goed mogelijk kunt presenteren. Daarvoor hebben wij niet alleen presentatieborden en schermen klaarstaan, maar ook de software die nodig is om informatie op de digitale presentatie borden weer te geven.

  Deze informatie zal er dan op onze schermen prachtig uit komen te zien. U bent er helemaal zeker van dat u met de borden van Display4all een goede indruk maakt en dat alles wat u maar wilt presenteren er op zijn best uit komt te zien.

  We maken alleen maar gebruik van professionele en kwalitatieve presentatieborden. Daarnaast zijn al onze producten onder deze categorie geheel onderhoudsvrij en komen deze met vijf jaar garantie. Kortom, voor een passend digitaal bord voor presentaties bent u bij ons aan het juiste adres!

  Interesse is een digitaal presentatiebord?