Outdoor LED scherm – Krachtig & duurzaam

Bent u op zoek naar een duurzame outdoor LED scherm? De LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur! Bij de ontwikkeling van onze LED schermen is uitdrukkelijk gekeken naar de ROI en TCO.

Wij leveren hoge kwaliteit schermen. De schermen zijn onderhoudsvrij, waterdicht, energiezuinig en zeer stil. Een outdoor LED scherm van Display4All is energiezuiniger en levert een energiebesparing op van 20-40%.

Over onze outdoor led schermen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel indoor als outdoor led schermen. Allereerst moet u zich afvragen of u een led scherm binnen of buiten wilt toepassen. Wilt u deze buiten plaatsen? Dan zijn de outdoor led schermen van Display4All een goede oplossing.

In tegenstelling tot lcd schermen gebruiken wij outdoor led displays met DIP of SMD leds. Tegenwoordig zijn outdoor led schermen voor reclame uitingen eigenlijk niet meer weg te denken. Deze mobiele led schermen kunnen gemakkelijk voor u worden ingezet.

Wij maken gebruik van led schermen van zeer hoge kwaliteit. Zo op deze manier kunnen wij de service en kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. Kortom, wilt u graag genieten van de beste kwaliteit outdoor led schermen? Vind u energiebesparing belangrijk?

Dan is een led scherm van Display4All de oplossing voor u. Neem op met onze van onze experts en samen kijken we wat de beste oplossing is voor uw situatie. Voor elke situatie kijken we voor een led oplossing op maat gemaakt!

Eigenschappen van onze outdoor LED schermen

 • Volledig onderhoudsvrij en daarmee geschikt voor de DOOH toepassingen.
 • 50% lichter dan traditionele cabinets, waardoor lagere constructiekosten.
 • De behuizing is van gepoedercoat aluminium.
 • De voeding- en signaalverbinding tussen de LED modules is direct, dus zonder kabels.
 • CE en EMC gecertificeerd.
 • Toegepaste voedingen hebben een Power Factor (PF) van 0,96.
 • De garantie is 5 volledig op onderdelen en manuren op locatie.

Ik wil graag meer weten over de outdoor LED schermen – Gratis brochure (Tip!)

IP68 CERTIFICERING

Omdat we praten over Outdoor schermen hebben de Junoo LED schermen de hoogste waterdichtheid certificering IP68. Een IP68 (International Protection Rating) geeft niet alleen een volledige waterdichtheid aan maar is daarbij ook volledig stofdicht. De ‘6’ in IP68 geeft aan dat het cabinet volledig is beschermd tegen elke vorm van binnendringen van stof. De ‘8’ staat voor de hoogste bescherming van vocht.

Onderhoud van een outdoor LED scherm

Een Junoo Outdoor LED scherm is in principe onderhoudsvrij omdat we werken met onderdelen die geen onderhoud nodig hebben. De schermen zijn ook aan de buitenzijde behandeld zodat vuil minder snel zal aanhechten.

 • Een ventilatiesysteem in de behuizing is niet nodig, dus stil en lage stroomkosten.
 • De schermen zijn uitgevoerd zonder ventilatoren.
 • Eventuele storingen kunnen op afstand worden verholpen.
 • De schermen kunnen op afstand worden gemonitord en ge-update.
 • Volledige frontservice mogelijk.

Garantie

Wij hanteren op een Junoo outdoor LED scherm 5 jaar garantie. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bereiken we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van onderdelen of LED’s.

Na vervanging van LED’s wordt uw LED scherm indien nodig weer volledig gekalibreerd. Hierdoor is de juiste puriteit van het beeld gegarandeerd.

outdoor led scherm van Display4All
outdoor led scherm
montage van een outdoor led scherm van DIsplay4All

Outdoor LED Schermen & Narrowcasting

Via onze narrowcasting software kunt u uw outdoor LED scherm draadloos aansturen. De content is eenvoudig aan te passen. Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Dit is de beste manier om uw doelgroep vanaf grote afstanden te bereiken!

Meer over onze LED schermen

De LED schermen van Display4All zijn van professionele kwaliteit en beschikken over een hoge resolutie. Naast indoor bestaat ook nog de keuze om te kiezen voor indoor led schermen of een LED wall. Met deze producten krijgt u de mogelijk om een massa mensen vanaf grote afstand duidelijke communicatie of reclame te tonen.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij helpen u graag met de juiste van een outdoor LED scherm. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audiovisuele oplossingen en talloze succesvolle projecten. Ook voor andere vraagstukken bieden wij de juiste oplossingen!

Heeft u nog misschien nog vragen over onze outdoor LED schermen? Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Ik wil graag gebruik gaan maken van een outdoor LED scherm >>

LED Schermen

Junoo Indoor

LED Wall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu