Outdoor LED scherm – Krachtig & duurzaam

Wilt u graag een duurzaam outdoor LED scherm kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De JUNOO OUTDOOR LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur. Bij de ontwikkeling van onze LED schermen is nadrukkelijk gekeken naar de ROI en TCO.

Wij zijn uw expert als het aankomt op het gebied van led schermen, zowel binnen of buiten. Onze outdoor LED schermen zijn onderhoudsvriendelijk, waterdicht en zeer stil.

Een outdoor LED scherm van Display4All is energiezuiniger en levert een energiebesparing op van 20-40%. Dit is ideaal voor o.a. reclame uitingen op groot formaat, die eigenlijk tegenwoordig niet meer weg te denken zijn.

Over onze outdoor led schermen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod zowel indoor als outdoor led schermen. Allereerst moet u zich afvragen of u een led scherm buiten of juist binnen wilt toepassen. Wilt u deze buiten plaatsen? Dan zijn de outdoor led schermen van Display4All een goede oplossing.

Maatwerk Outdoor Display

Omdat iedere situatie een unieke oplossing vraagt, zijn onze outdoor LED schermen op maat verkrijgbaar. Hiermee zijn we flexibel en kunnen we full colour LED Displays leveren in de maatvoering van 1m2 tot zelfs meer dan 300m2. Deze zijn dus geschikt voor zowel klein als groot publiek.

Nu is een LED Wall op maat niet altijd nodig en kunnen we ook de standaard modellen leveren in de beeldverhouding 16:9, zoals dat van een normale display.

Productie en Fabricage

Wij maken gebruik van LED schermen van Nederlands fabricaat, die wij op de markt brengen onder de naam JUNOO Outdoor LED.

Bij ons bent u verzekerd van zeer hoge kwaliteit LED schermen, van Van LED-print, tot constructieve oplossingen en software alles kunnen wij voor u regelen, van ontwerp tot productie, plaatsing en monitoring.

Eigenschappen van onze outdoor LED schermen

  • Volledig onderhoudsvrij en daarmee geschikt voor de DOOH toepassingen.
  • 50% lichter dan traditionele cabinets, waardoor lagere constructiekosten.
  • De behuizing is van gepoedercoat aluminium.
  • De voeding- en signaalverbinding tussen de LED modules is direct, dus zonder kabels.
  • CE en EMC gecertificeerd.
  • Toegepaste voedingen hebben een Power Factor (PF) van 0,96.
  • De garantie is 5 volledig op onderdelen en manuren op locatie.

Ik wil graag meer weten over de outdoor LED schermen – Gratis brochure (Tip!)

IP68 CERTIFICERING

Omdat we praten over Outdoor schermen hebben de Junoo LED schermen de hoogste waterdichtheid certificering IP68. Een IP68 (International Protection Rating) geeft niet alleen een volledige waterdichtheid aan maar is daarbij ook volledig stofdicht. De ‘6’ in IP68 geeft aan dat het cabinet volledig is beschermd tegen elke vorm van binnendringen van stof. De ‘8’ staat voor de hoogste bescherming van vocht.

Garantie van een outdoor LED scherm

Wij hanteren op een Junoo outdoor LED scherm 5 jaar garantie. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bereiken we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van onderdelen of LED’s.

Na vervanging van LED’s wordt uw LED scherm indien nodig weer volledig gekalibreerd. Hierdoor is de juiste puriteit van het beeld gegarandeerd.

Ik wil gebruik maken van een outdoor LED scherm >>

outdoor LED scherm van Display4All

De aansturing middels onze Narrowcasting software van iTV

Voor de aansturing van de LED schermen gebruiken wij onze Narrowcasting software van iTV. Met deze software kunt u op zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de content aanpassen. Omdat dit een CLOUD pakket is, beschikt u 24-7 over de mogelijkheid om aanpassingen in de content te verzorgen.

Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

Project begeleiding, installatie en onderhoud

De juiste voorbereiding is van groot belang. We hebben bij het plaatsen van een LED scherm te maken met verschillende zaken die om een efficiënte voorbereiding vragen. Hierbij moet u denken aan het vergunnings-traject bij de gemeente. Aangezien voor het plaatsen van een outdoor LED scherm een vergunningsplicht bestaat zullen wij als Display4all deze aanvraag voor u verzorgen.

Maar er zijn nog enkele zaken, zoals eventuele fundering bij een vrijstaande oplossing. Een gevel berekening, indien het scherm aan de gevel van een bedrijfspand gemonteerd wordt.

En niet te vergeten, stroom en data aansluitingen. Ook zal ons projectteam met u overleggen en zaken uit handen nemen als er tijdens de installatie een wegafzetting moet plaatsvinden of er hoogwerkers of kranen moeten worden ingezet.

Na de installatie en oplevering zal er een gedegen onderhoudsplan worden opgezet middels een SLA waardoor de levensduur van het outdoor LED scherm verlengd zal worden.

Meer over onze LED schermen

De LED schermen van Display4All zijn van professionele kwaliteit en beschikken over een hoge resolutie. Naast led schermen voor buiten bestaat ook nog de keuze om te kiezen voor indoor led schermentransparante LED schermenlichtkranten of een LED wall. Met deze producten krijgt u de mogelijk om een massa mensen vanaf grote afstand duidelijke communicatie of reclame te tonen.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij helpen u graag met de juiste van een outdoor LED scherm. Of dit nou grote digitale billboards voor langs de snelweg zijn, of wat kleine outdoor schermen zoals aan de gevel van een bedrijfspand.

Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audiovisuele oplossingen en talloze succesvolle projecten. Ook voor andere vraagstukken bieden wij de juiste oplossingen!

Heeft u nog misschien nog vragen over onze outdoor LED schermen? Wij denken graag met u mee! Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

outdoor led scherm varianten van Display4All

LED Schermen

Indoor LED

LED Wall

Transparant LED

LED Lichtkrant

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn