LED Wall, dat is krachtig communiceren

Bent u op zoek naar een LED Wall van top kwaliteit? Dan bent u bij Display4All aan juiste adres. Onze LED schermen leveren uitstekende prestaties, beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig!

Of u nu een LED Wall nodig heeft met een oppervlakte van slechts een vierkante meter of een grotere installatie, binnen of buiten, wij zijn uw betrouwbare partner. Bij Display4All bieden we niet alleen kwalitatieve LED Walls, maar ook deskundige begeleiding bij de juiste kijkafstand, lichtopbrengst, LED-selectie en pixel pitch.

Bovendien helpen we u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, vooral bij buiten toepassingen. Laten we u meer vertellen over onze oplossingen!

LED Wall bij FC Dordrecht

Wat is een LED Wall?

Een LED Wall is eigenlijk niets anders dan een groot beeld- of videoscherm. Het beeld is opgebouwd uit diverse LED lampjes die op afstand doen vermoeden dat het een LED/LCD scherm is.

De laatste jaren heeft de populariteit en de kwaliteit van LED Walls een sterke groei doorgemaakt. Deze schermen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden.

De vormen en afmetingen van LED Walls zijn vrijwel eindeloos aanpasbaar. Bij ons maken we gebruik van geavanceerde daglichtsturingstechnologie, waarmee we automatisch de lichtopbrengst kunnen aanpassen. Hierdoor wordt voorkomen dat voorbijgangers verblind worden.

Ontdek wat een LED Wall voor uw organisatie kan doen!

  Waar aan denken bij een indoor LED Wall?

  Het plaatsen van een indoor LED Wall gaat net even wat anders dan het ophangen van een professioneel display of digitaal menubord.

  Natuurlijk moet als eerste worden bepaald waarvoor het LED scherm ingezet gaat worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de LED Wall voor verschillende doeleinden in wilt zetten. In dat geval moet rekening worden gehouden met de meest voorkomende toepassing.

  Welke content gaat er getoond worden? Zijn dat bewegende beelden, een bedrijfspresentatie in een algemene ruimte of een presentatie in een vergaderzaal of boardroom? Voor al deze vragen is er een passende oplossing in LED schermen mogelijk. Wij helpen u dan ook graag verder.

  outdoor LED Wall
  LED Wall onderhoud door Display4All

  Waar aan denken bij een outdoor LED Wall?

  De specificaties voor een outdoor LED wall verschillen aanzienlijk van die voor een indoor variant. Allereerst moet een outdoor LED wall waterdicht zijn, en de modules zijn aan de voorkant bevestigd met rubberen pakkingen ertussen om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen de elementen.

  De lichtsterkte van een outdoor LED wall is aanzienlijk hoger dan die van een indoor videowall, omdat deze moet kunnen concurreren met direct zonlicht. Bovendien is hij vaak uitgerust met een lichtsensor waarmee het scherm automatisch de helderheid aanpast aan de buitenomgeving.

  Samen met u denken we na over een strategische plek waar de outdoor LED wall kan worden opgehangen. Deze moet namelijk zo veel mogelijk de aandacht trekken van het publiek.

  Juist omdat de outdoor LED walls zo goed zijn in het krachtig communiceren kunt u ze steeds vaker tegenkomen. Over het algemeen worden ze vaak gebruikt in drukke winkelcentra, evenement gebouwen en bij bedrijven.

  De voordelen van een LED Wall:

  ✓ Energiezuinig

  ✓ High performance & een echte blikvanger

  ✓ Altijd goed zichtbaar

  ✓ Betrouwbaar en duurzaam

  ✓ Gebruiksvriendelijk

  ✓ Content kan gemakkelijk afgewisseld worden

  outdoor LED wall

  Het proces bij een LED Wall

  Bij Display4All ondersteunen we u gedurende het hele proces van uw LED Wall. Van productie tot plaatsing, wij zorgen voor een optimale realisatie van uw project.

  In het voortraject staan we klaar om u te helpen met technische tekeningen, constructieve berekeningen, bodemonderzoek en vergunningen. Ook na de installatie blijven we betrokken als u gebruikmaakt van ons Service Level Agreement (SLA).

  Met ons SLA zorgen we ervoor dat uw LED-scherm optimaal blijft functioneren. Het juiste onderhoud draagt uiteraard bij aan een langere levensduur.

  Bij Display4All kunt u rekenen op deskundige ondersteuning en een vlekkeloos proces voor uw LED Wall. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Hoe kan ik mijn content afstemmen? 

  De content op een LED Wall is op afstand met onze narrowcasting software van iTV te beheren waardoor uw boodschap of reclame altijd goed zichtbaar is. Met deze software kunt u op zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de content aanpassen.

  Omdat dit een CLOUD pakket is, beschikt u 24-7 over de mogelijkheid om aanpassingen in de content te verzorgen. Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

  Content afstemmen op LED wall

  Over Display4All

  Er is een diversiteit aan LED Walls verkrijgbaar. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan. Daarom leveren wij alleen hoogwaardige producten met de bijbehorende service. Bij de keuze voor een LED wall is het belangrijk dat u goed advies ontvangt van professionals.

  Inmiddels hebben wij al jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse LED Walls en talloze succesvolle projecten. U ontvangt bij ons altijd advies op maat. Naast deze LED Walls leveren wij ook indoor led schermen en outdoor led schermen.

  Heeft u nog vragen over onze LED Walls? Wij denken graag met u mee!

  Naar over ons

  Ook gebruik maken van een LED wall?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Indoor LED scherm
   Gebruik maken van een indoor LED scherm? Lees hier meer.

   Outdoor LED scherm
   Gebruik maken van een outdoor LED scherm? Lees hier meer.

   LED Lichtkrant
   Gebruik maken van een LED lichtkrant? Lees hier meer.

   Transparant LED scherm
   Gebruik maken van een transparant LED scherm? Lees hier meer.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn