LED Wall – Krachtig communiceren

Bent u op zoek naar een LED Wall? Dan bent u bij Display4All aan juiste adres. Onze LED schermen leveren uitstekende prestaties, beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig! Daarnaast kunnen wij u uitstekend informeren over de juiste kijkafstand, de lichtopbrengst, de juiste LED’s en pixel pitch. Tot slot ondersteunen wij u bij de vergunningsaanvraag die bij de buitentoepassing veelal vereist is.

Wat is een LED Wall?

Een LED Wall is eigenlijk niets anders dan een groot beeld- of videoscherm. Het beeld is opgebouwd uit diverse LED lampjes die op afstand doen vermoeden dat het een LED/LCD scherm is. De laatste jaren is het niet alleen het gebruik maar ook de kwaliteit sterk toegenomen en doorontwikkeld. Deze LED schermen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast onder verschillende weersomstandigheden. De vorm en de maatvoering van deze schermen zijn eindeloos. Wij werken met een daglichtsturing op onze schermen waarmee we automatisch de lichtopbrengst kunnen aanpassen zodat er geen verblinding optreed bij de passanten.

LED Wall bij Display4All

Of het dus gaat om een scherm van 5m2 aan de buitenzijde van uw bedrijfspand of een groter scherm van 60m2 eventueel langs de snelweg, Display4All helpt u bij het maken van de juiste keuze en is ook de gesprekspartner voor snelwegreclame mogelijkheden.

Voordelen van een LED Wall

✓ Energiezuinig

✓ Blikvanger

✓ Altijd goed zichtbaar

✓ Betrouwbaar en duurzaam

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Content kan gemakkelijk afgewisseld worden

Hoe kan ik mijn content afstemmen? 

De content is op afstand met onze narrowcasting te beheren waardoor uw boodschap of reclame altijd goed zichtbaar is. Door middel van de narrowcasting systemen kunt u altijd het juiste bericht communiceren met uw doelgroep!

Ik wil graag gebruik maken van een LED Wall >>

LED Schermen

Junoo Indoor

Junoo Outdoor

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu