Krachtig communiceren
met een LED Wall

Bent u op zoek naar een LED Wall van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Display4All aan juiste adres. Onze LED schermen leveren uitstekende prestaties, beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig!

Daarnaast kunnen wij u uitstekend informeren over de juiste kijkafstand, de lichtopbrengst, de juiste LED’s en pixel pitch. Tot slot ondersteunen wij u bij de vergunningsaanvraag die bij de buitentoepassing veelal vereist is.

LED wall display4all

Wat is een LED Wall?

Een LED Wall is eigenlijk niets anders dan een groot beeld- of videoscherm. Het beeld is opgebouwd uit diverse LED lampjes die op afstand doen vermoeden dat het een LED/LCD scherm is.

De laatste jaren is het niet alleen het gebruik maar ook de kwaliteit sterk toegenomen en doorontwikkeld. Deze LED schermen kunnen zowel indoor en outdoor toegepast onder verschillende weersomstandigheden.

De vorm en de maatvoering van deze schermen zijn eindeloos. Wij werken met een daglichtsturing op onze schermen waarmee we automatisch de lichtopbrengst kunnen aanpassen zodat er geen verblinding optreed bij de passanten.

Ontdek wat LED Walls voor uw organisatie kunnen doen!

  Waar moet u aan denken bij een LED Wall?

  Het plaatsen van een LED Wall is net even anders dan het ophangen van een professioneel display of digitaal menubord.

  Natuurlijk moet als eerste worden bepaald waarvoor het LED scherm ingezet gaat worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de Led Wall voor verschillende doeleinden in wilt zetten. In dat geval moet rekening worden gehouden met de meest voorkomende toepassing.

  Welke content gaat er getoond worden? Zijn dat bewegende beelden, een bedrijfspresentatie in een algemene ruimte of een presentatie in een vergaderzaal of boardroom? Voor al deze vragen is er een passende oplossing in LED schermen mogelijk.

  Outdoor videowall
  LED wall

  LED Walls & het proces

  Wij helpen u met uw LED Wall en de realisatie van het proces. Dit betekent dat wij vanaf de productie en de begeleiding tot de plaatsing u ondersteunen en zorgen voor een optimaal resultaat als straks de LED Wall geplaatst wordt.

  In het voortraject ondersteunen wij bij het aanleveren van technische tekeningen, constructieve berekeningen, bodemonderzoek en vergunningen.Ook na de installatie laten wij u niet los indien u gebruik maakt van onze SLA.

  Met ons Service Level Agreement bent u verzekerd van een optimaal werkend LED scherm. Het juiste onderhoud zorgt uiteraard voor een langere levensduur.

  De voordelen van een LED Wall:

  ✓ Energiezuinig

  ✓ High performance & een echte blikvanger

  ✓ Altijd goed zichtbaar

  ✓ Betrouwbaar en duurzaam

  ✓ Gebruiksvriendelijk

  ✓ Content kan gemakkelijk afgewisseld worden

  Hoe kan ik mijn content afstemmen? 

  De content is op afstand met onze narrowcasting software van iTV te beheren waardoor uw boodschap of reclame altijd goed zichtbaar is. Met deze software kunt u op zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de content aanpassen.

  Omdat dit een CLOUD pakket is, beschikt u 24-7 over de mogelijkheid om aanpassingen in de content te verzorgen. Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

  Indoor of outdoor LED Wall?

  Een indoor LED wall, voor bijvoorbeeld een retail omgeving of juist een outdoor LED wall aan uw bedrijfspand. Bij Display4all vindt u de juiste oplossing voor uw situatie!

  Samen met u denken we na over een strategische plek waar de LED wall kan worden opgehangen. Deze moet namelijk zo veel mogelijk de aandacht trekken van het publiek. Dit kan dus zowel binnen als buiten.

  Juist omdat de LED walls zo goed zijn in het krachtig communiceren kunt u ze steeds vaker tegenkomen. Over het algemeen worden ze vaak gebruikt in drukke winkelcentra, evenement gebouwen en bij bedrijven.

  De indoor variant zou daarnaast goed gebruikt kunnen worden als extra groot scherm. Deze kunt u bijvoorbeeld plaatsen in vergaderruimtes. Bij Display4All kunnen we ook helpen bij het effectief inrichten van vergaderruimtes. Onze klanten genieten, naast LED scherm oplossingen, ook van populaire diensten zoals room bookingdraadloos presenteren en videoconferentie oplossingen.

  Over Display4All

  Er is een diversiteit aan LED Walls verkrijgbaar. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan. Wij weten dat elke vraag een specifieke oplossing behoeft. Daarnaast leveren wij alleen hoogwaardige producten met de bijbehorende service. Zo kunnen wij u ook altijd voorzien van benodigde informatie. Bij de keuze voor een LED wall is het belangrijk dat u goed advies ontvangt van professionals.

  Inmiddels hebben wij al jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse LED Walls en talloze succesvolle projecten. U ontvangt bij ons altijd advies op maat. Naast deze LED Walls leveren wij ook indoor led schermen en outdoor led schermen.

  Dit doen wij vooral voor ondernemingenretail en andere financiële instellingen. Echter is dit geschikt voor elke branche waarbij dynamische reclame en communicatie belangrijk zijn.

  Heeft u nog vragen over onze LED Walls? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van LED wall?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Lindtsedijk 20B
   3336 LE Zwijndrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn