Outdoor LED scherm

Krachtig communiceren met een LED Wall

Bent u op zoek naar een LED Wall van top kwaliteit? Dan bent u bij Display4All aan juiste adres. Onze LED schermen leveren uitstekende prestaties, beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig!

Of u nu een LED Wall nodig heeft met een oppervlakte van slechts een vierkante meter of een grotere installatie, binnen of buiten, wij zijn uw betrouwbare partner. Bij Display4All bieden we niet alleen kwalitatieve LED Walls, maar ook deskundige begeleiding bij de juiste kijkafstand, lichtopbrengst, LED-selectie en pixel pitch.

Bovendien helpen we u bij het aanvragen van de benodigde vergunningen, vooral bij buiten toepassingen. Laten we u meer vertellen over onze oplossingen!

LED wall FC dordrecht

Wat is een LED Wall?

Een LED Wall is eigenlijk niets anders dan een groot beeld- of videoscherm. Het beeld is opgebouwd uit diverse LED lampjes die op afstand doen vermoeden dat het een LED/LCD scherm is.

De laatste jaren heeft de populariteit en de kwaliteit van LED Walls een sterke groei doorgemaakt. Deze schermen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt en zijn bestand tegen diverse weersomstandigheden.

De vormen en afmetingen van LED Walls zijn vrijwel eindeloos aanpasbaar. Bij ons maken we gebruik van geavanceerde daglichtsturingstechnologie, waarmee we automatisch de lichtopbrengst kunnen aanpassen. Hierdoor wordt voorkomen dat voorbijgangers verblind worden.

Neem contact op
Outdoor Brochure-Display4all

Ontdek wat LED Walls voor uw organisatie kunnen doen!

  Indoor LED Scherm

  Waar aan denken bij een indoor LED Wall?

  Het plaatsen van een indoor LED Wall gaat net even wat anders dan het ophangen van een professioneel display of digitaal menubord.

  Natuurlijk moet als eerste worden bepaald waarvoor het LED scherm ingezet gaat worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u de LED Wall voor verschillende doeleinden in wilt zetten. In dat geval moet rekening worden gehouden met de meest voorkomende toepassing.

  Welke content gaat er getoond worden? Zijn dat bewegende beelden, een bedrijfspresentatie in een algemene ruimte of een presentatie in een vergaderzaal of boardroom? Voor al deze vragen is er een passende oplossing in LED schermen mogelijk. Wij helpen u dan ook graag verder.

  Waar aan denken bij een outdoor LED Wall?

  Waar aan denken bij een outdoor LED Wall?

  De specificaties voor een outdoor LED wall verschillen aanzienlijk van die voor een indoor variant. Allereerst moet een outdoor wall waterdicht zijn, en de modules zijn aan de voorkant bevestigd met rubberen pakkingen ertussen om ervoor te zorgen dat deze bestand is tegen de elementen.

  De lichtsterkte van een outdoor LED wall is aanzienlijk hoger dan die van een indoor wall, omdat deze moet kunnen concurreren met direct zonlicht. Bovendien is hij vaak uitgerust met een lichtsensor waarmee het scherm automatisch de helderheid aanpast aan de buitenomgeving.

  Samen met u denken we na over een strategische plek waar de outdoor LED wall kan worden opgehangen. Deze moet namelijk zo veel mogelijk de aandacht trekken van het publiek.

  Juist omdat de outdoor LED walls zo goed zijn in het krachtig communiceren kunt u ze steeds vaker tegenkomen. Over het algemeen worden ze vaak gebruikt in drukke winkelcentra, evenement gebouwen en bij bedrijven.

  De voordelen van een LED Wall:

  • Energiezuinig
  • High performance & een echte blikvanger
  • Altijd goed zichtbaar
  • Betrouwbaar en duurzaam
  • Gebruiksvriendelijk
  • Content kan gemakkelijk afgewisseld worden
  Meer weten?
  LED Walls & het proces

  LED Walls & het proces

  Bij Display4All ondersteunen we u gedurende het hele proces van uw LED Wall. Van productie tot plaatsing, wij zorgen voor een optimale realisatie van uw project.

  In het voortraject staan we klaar om u te helpen met technische tekeningen, constructieve berekeningen, bodemonderzoek en vergunningen. Ook na de installatie blijven we betrokken als u gebruikmaakt van ons Service Level Agreement (SLA).

  Met ons SLA zorgen we ervoor dat uw LED-scherm optimaal blijft functioneren. Het juiste onderhoud draagt uiteraard bij aan een langere levensduur.

  Bij Display4All kunt u rekenen op deskundige ondersteuning en een vlekkeloos proces voor uw LED Wall. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Laptop-iTV-002

  Hoe kan ik mijn content afstemmen?

  Hoe kan ik mijn content afstemmen? 

  De content op een LED Wall is op afstand met onze narrowcasting software van iTV te beheren waardoor uw boodschap of reclame altijd goed zichtbaar is. Met deze software kunt u op zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de content aanpassen.

  Omdat dit een CLOUD pakket is, beschikt u 24-7 over de mogelijkheid om aanpassingen in de content te verzorgen. Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

  Ook gebruik maken van een LED wall?

   Bekijk meer producten

   LED schermen

   Voor binnen en buiten LED schermen, u bent bij ons aan het juiste adres!

   Lees meer

   Indoor LED schermen

   Op zoek naar een indoor LED scherm? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

   Lees meer

   Outdoor LED schermen

   De outdoor LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur.

   Lees meer

   LED Lichtkrant

   Een effectief communicatiemiddel dat uw boodschap opvallend in de schijnwerpers zet!

   Lees meer