LED Wall, dat is pas krachtig communiceren

Bent u op zoek naar een LED Wall van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Display4All aan juiste adres. Onze LED schermen leveren uitstekende prestaties, beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig!

Daarnaast kunnen wij u uitstekend informeren over de juiste kijkafstand, de lichtopbrengst, de juiste LED’s en pixel pitch. Tot slot ondersteunen wij u bij de vergunningsaanvraag die bij de buitentoepassing veelal vereist is.

Wat is een LED Wall?

Een LED Wall is eigenlijk niets anders dan een groot beeld- of videoscherm. Het beeld is opgebouwd uit diverse LED lampjes die op afstand doen vermoeden dat het een LED/LCD scherm is.

De laatste jaren is het niet alleen het gebruik maar ook de kwaliteit sterk toegenomen en doorontwikkeld. Deze LED schermen kunnen zowel indoor en outdoor toegepast onder verschillende weersomstandigheden.

De vorm en de maatvoering van deze schermen zijn eindeloos. Wij werken met een daglichtsturing op onze schermen waarmee we automatisch de lichtopbrengst kunnen aanpassen zodat er geen verblinding optreed bij de passanten.

Waar moet u aan denken bij een LED Wall?

Het plaatsen van een LED Wall is net even anders dan het ophangen van een professioneel display of digitaal menubord. Graag geven we hierbij wat aandachtspunten:

 

  • Welke content wil ik gaan tonen op mijn LED Wall?
  • Op welke locatie komt mijn LED Wall?
  • Hoe wordt mijn LED Wall aangestuurd?
  • Hoe zit het met garantie en service?

 

Of het dus gaat om een scherm van 5m2 aan de buitenzijde van uw bedrijfspand of een groter scherm van 60m2 eventueel langs de snelweg, Display4All helpt u bij het maken van de juiste keuze en is ook de gesprekspartner voor snelwegreclame mogelijkheden.

LED Walls & het proces

Wij helpen u met uw LED Wall en de realisatie van het proces. Dit betekent dat wij vanaf de productie en de begeleiding tot de plaatsing u ondersteunen en zorgen voor een optimaal resultaat als straks de LED Wall geplaatst wordt.

In het voortraject ondersteunen wij bij het aanleveren van technische tekeningen, constructieve berekeningen, bodemonderzoek en vergunningen.Ook na de installatie laten wij u niet los indien u gebruik maakt van onze SLA.

Met ons Service Level Agreement bent u verzekerd van een optimaal werkend LED scherm. Het juiste onderhoud zorgt uiteraard voor een langere levensduur.

led wall bij Display4All

Voordelen van een LED Wall

✓ Energiezuinig

✓ Blikvanger

✓ Altijd goed zichtbaar

✓ Betrouwbaar en duurzaam

✓ Gebruiksvriendelijk

✓ Content kan gemakkelijk afgewisseld worden

Hoe kan ik mijn content afstemmen? 

De content is op afstand met onze narrowcasting te beheren waardoor uw boodschap of reclame altijd goed zichtbaar is. Door middel van de narrowcasting systemen kunt u altijd het juiste bericht communiceren met uw doelgroep!

 Indoor of outdoor led wall

Een indoor LED wall, voor bijvoorbeeld een retail omgeving of juist een outdoor LED wall aan uw bedrijfspand. Bij Display4all vindt u de juiste oplossing voor uw situatie!

Samen met u denken we na over een strategische plek waar de LED wall kan worden opgehangen. Deze moet namelijk zo veel mogelijk de aandacht trekken van het publiek. Dit kan dus zowel binnen als buiten.

Juist omdat de LED walls zo goed zijn in het krachtig communiceren kunt u ze steeds vaker tegenkomen. Over het algemeen worden ze vaak gebruikt in drukke winkelcentra, evenement gebouwen en bij bedrijven.

De indoor variant zou daarnaast goed gebruikt kunnen worden als extra groot scherm. Deze kunt u bijvoorbeeld plaatsen in vergaderruimtes. Bij Display4All kunnen we ook helpen bij het effectief inrichten van vergaderruimtes. Onze klanten genieten namelijk van populaire diensten zoals room booking, draadloos presenteren en videoconferentie oplossingen.

Waarom kiezen voor Display4All?

Er is een diversiteit aan LED Walls verkrijgbaar. Wij vinden dat als u praat over een investering een product lang moet meegaan. Wij weten dat elke vraag een specifieke oplossing behoeft.

Daarnaast leveren wij alleen hoogwaardige producten met de bijbehorende service. Voor een LED display van hoge resolutie en hoge kwaliteit, kom je naar Display4All!

Inmiddels hebben wij al jarenlange ervaring met het plaatsen van diverse LED Walls en talloze succesvolle projecten. Naast deze LED Walls leveren wij ook indoor led schermen en outdoor led schermen.

Dit doen wij vooral voor ondernemingenretail en andere financiële instellingen. Echter is dit geschikt voor elke branche waarbij dynamische reclame en communicatie belangrijk zijn.

Heeft u nog vragen over onze LED Walls? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik rechts op de knop of op contact om direct een offerte aan te vragen!

LED Schermen

Junoo Indoor

Junoo Outdoor

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu