Indoor LED Scherm – Flexibel & uiterst duurzaam

Op zoek naar een indoor LED scherm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Display4All biedt op maat gemaakte oplossingen. Zo kunnen wij schermen aan de wand,  het plafond of op de vloer monteren.

Wij maken gebruik van LED schermen van Nederlands fabricaat, die wij op de markt brengen onder de naam JUNOO Indoor LED. Bij ons bent u verzekerd van zeer hoge kwaliteit schermen.

Van LED-print tot constructieve oplossingen en software, wij kunnen u volledig ontzorgen. Wij verzorgen het ontwerp, de productie, plaatsing en monitoring.

Met indoor LED schermen, in de volksmond ook wel een Led Wall genoemd, krijgt u de mogelijkheid om grote afbeeldingen in een hoge resolutie weer te geven.

Waar is een Indoor LED scherm of Led Wall te gebruiken?

  • Voor grote presentaties in de Retail of Automotive
  • In vergaderzalen of meeting rooms als presentatie Display
  • Ter vervanging van een Video Wall
  • Als eyecatcher
  • Bij indoor evenementen

Ik wil graag meer weten over de Indoor LED Schermen – Gratis brochure (Tip!)

Communiceren op grote oppervlaktes in hoge resoluties

Indoor LED schermen maken het mogelijk om op grote oppervlaktes een volledig beeld in hoge resolutie te tonen zonder de hinderlijke naden die veelal te zien zijn bij een Video Wall. Niet alleen de mogelijkheid van een groot LED scherm is een voordeel maar ook de lichtopbrengst , ook wel candela per m2 genoemd.

Er kan ook gekozen worden voor LED’s met een zeer hoge lichtopbrengst waardoor uw indoor LED display zelfs van buitenaf én in vol zonlicht perfect leesbaar is achter een raam.

Indoor LED scherm garantie & onderhoud

Wij hanteren op de indoor LED schermen een garantie periode van 5 jaar. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bieden wij we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van elk gewenst onderdeel of LED’s.

Na vervanging van LED’s worden de LED schermen, indien nodig, weer volledig gekalibreerd. Hier door is de puriteit van het beeld gegarandeerd.

Onze indoor schermen zijn in principe onderhoudsvrij omdat we werken met onderdelen die geen onderhoud nodig hebben. De schermen zijn ook aan de buitenzijde behandeld zodat vuil minder snel zal aanhechten.

  • Een ventilatie systeem in de behuizing is niet nodig, dus stil en lage stroomkosten.
  • De schermen zijn uitgevoerd zonder ventilatoren.
  • Eventuele storingen kunnen op afstand worden verholpen.
  • Uw indoor scherm kan op afstand worden gemonitord en geüpdatet.
  • Volledige frontservice mogelijk.
LED scherm indoor van Display4All

Ik wil graag gebruik gaan maken van een Indoor LED Scherm >>

De aansturing middels onze Narrowcasting software van iTV

Voor de aansturing van de LED schermen gebruiken wij onze Narrowcasting software van iTV. Met deze software kunt u op zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke wijze de content aanpassen. Omdat dit een CLOUD pakket is, beschikt u 24-7 over de  mogelijkheid om aanpassingen in de content te verzorgen.

Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

Waar dient u rekening mee te houden bij aanschaf van een indoor LED scherm?

Natuurlijk moet als eerste worden bepaald waarvoor het LED scherm ingezet gaat worden. Het kan natuurlijk voorkomen dat u indoor LED scherm(en) voor verschillende doeleinden in wilt zetten. In dat geval moet rekening worden gehouden met de meest voorkomende toepassing.

Welke content gaat er getoond worden? Zijn dat bewegende beelden, een bedrijfspresentatie in een algemene ruimte of een presentatie in een vergaderzaal of boardroom? Voor al deze vragen is er een passende oplossing in LED schermen mogelijk.

Indoor LED scherm van Display4All

LED Schermen

Outdoor LED

LED Wall

Transparant LED

LED Lichtkrant

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn