Indoor LED Scherm – Flexibel & uiterst duurzaam

Op zoek naar een indoor LED scherm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Display4All biedt op maat gemaakte oplossingen. Zo kunnen wij schermen aan de wand, in het plafond en in vloeren monteren.

We beschikken over hangende of vrijstaande systemen. Flexibele LED schermen behoren tot de mogelijkheden. Deze schermen kunnen onder andere om een ronde kolom of aan muren met ronde hoeken, aangebracht worden. Dit is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen zoals 500 x 500 mm en 500 x 1000 mm.

Eigenschappen van een indoor LED scherm

 • Volledig onderhoudsvrij en daarmee geschikt voor de DOOH toepassingen.
 • 50% lichter dan traditionele cabinets, waardoor lagere constructiekosten.
 • De behuizing is van gepoedercoat aluminium.
 • De voeding- en signaal verbinding tussen de LED modules is direct, dus zonder kabels.
 • CE en EMC gecertificeerd.
 • Toegepaste voedingen hebben een Power Factor (PF) van 0,96.
 • De garantie is 5 jaar volledig op onderdelen en manuren op locatie.

Ik wil graag meer weten over de Indoor LED Schermen – Gratis brochure (Tip!)

Innovatief & Flexibel

De meeste LED displays worden gebruikt om grote maatvoering displays te creëren. Daarom zullen deze ook vaak op grotere hoogte worden gemonteerd. Het is dan ook niet altijd mogelijk om vanaf de achterzijde service te verlenen.

Wij leveren daarom Indoor LED schermen die worden uitgevoerd met frontservice. Hierbij kan een LED module gemakkelijk vanaf de voorzijde worden gedemonteerd.

Onderhoud

Onze indoor LED schermen zijn in principe onderhoudsvrij omdat we werken met onderdelen die geen onderhoud nodig hebben. De schermen zijn ook aan de buitenzijde behandeld zodat vuil minder snel zal aanhechten.

 • Een ventilatie systeem in de behuizing is niet nodig, dus stil en lage stroomkosten.
 • De schermen zijn uitgevoerd zonder ventilatoren.
 • Eventuele storingen kunnen op afstand worden verholpen.
 • Uw indoor scherm kan op afstand worden gemonitord en geüpdatet.
 • Volledige frontservice mogelijk.

Indoor LED scherm garantie

Wij hanteren op de indoor LED schermen een garantie periode van 5 jaar. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bieden wij we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van elk gewenst onderdeel of LED’s.

Na vervanging van LED’s worden de LED schermen, indien nodig, weer volledig gekalibreerd. Hier door is de puriteit van het beeld gegarandeerd.

Formaat indoor LED scherm

De meeste LED displays worden gebruikt om grote maatvoering displays te creëren. Daarom worden zij vaak op grotere hoogte worden gemonteerd. Onze indoor LED schermen bestaan uit losse panelen die modulair opgebouwd kunnen worden tot een LED scherm in elk gewenst formaat.

Prefereert u vierkant, rechthoekig of langwerpig? Wij kijken met u wat de beste oplossing is in uw situatie. De hoge resolutie zorgen dat uw beelden altijd duidelijk overkomen op de doelgroep.

indoor led scherm met afmeting 500 x 500 mm
indoor led scherm met afmeting 500 x 1000 mm
kliksysteem van junoo indoor led scherm

Indoor LED Scherm & Narrowcasting

Via onze narrowcasting software kunt u de indoor LED schermen draadloos aansturen. De content is eenvoudig aan te passen. Op deze manier kunt u altijd een gerichte boodschap op de juiste tijden laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld real-time informatie tonen zoals het nieuws en het weer.

Ik wil graag gebruik gaan maken van een Indoor LED Scherm >>

Meer over onze LED schermen

De LED schermen van Display4All zijn van professionele kwaliteit en beschikken over een zeer hoge resolutie. Naast indoor bestaat ook nog de keuze om te kiezen voor outdoor toepassingen. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld outdoor led schermen of een LED wall. Met deze producten krijgt u de mogelijk om een massa mensen vanaf grote afstand duidelijke communicatie of reclame te tonen.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing en helpt u met de juiste van een indoor scherm. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audio visuele oplossingen en talloze succesvolle projecten.

Heeft u nog misschien nog vragen over onze indoor LED schermen? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

LED Schermen

Junoo Outdoor

LED Wall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu