LED Lichtkrant Display4all

Professionele LED Lichtkrant, effectief communiceren

Op zoek naar professionele LED lichtkrant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Een lichtkrant is een effectief communicatiemiddel dat uw boodschap en organisatie opvallend in de schijnwerpers zet!

Het dynamische karakter van onze LED kranten zorgt ervoor dat het veel meer opvalt dan statische boodschappen. Met slechts één scherm kunt u meerdere berichten delen en zo uw bezoekers uitgebreid informeren. Dit maakt de LED lichtkrant één van de krachtigste oplossingen voor effectieve communicatie.

Bij Display4All bieden we hoogwaardige professionele LED lichtkranten die aan al uw communicatie behoeften voldoen. Ontdek hoe u uw boodschap helder en opvallend kunt overbrengen. Kies voor effectieve communicatie, kies Display4All!

LED-Lichtkrant-Display4all-1024×1013

Wat is een LED lichtkrant?

Wat is een LED lichtkrant nou precies? De kans is groot dat u ooit dit product al eens bent tegengekomen! Een LED lichtkrant is een scherm waarop opvallende teksten (al dan niet voorbij schuivend) worden weergegeven.

Dit krachtige communicatiemiddel wordt vaak gebruikt om belangrijke informatie, advertenties of andere gewenste tekst over te brengen. Zo kunt u uw boodschap opvallend presenteren op een led display en de aandacht van het publiek vasthouden.

Vaak zijn lichtkranten herkenbaar aan rode letters, maar tegenwoordig zijn deze ook in verschillende maten en vormen verkrijgbaar. En hoewel dit bijzondere product niet nieuw is, zijn ze in de wereld van digitale communicatie nog steeds effectief gebleken!

 
Neem contact op
gemakkelijk te installeren en te onderhouden

gemakkelijk te installeren en te onderhouden

Bovendien zijn onze lichtkranten gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Dit komt doordat de LED lichtkranten zijn voorzien van dubbelwandige aluminium behuizing en op maat worden gemaakt. Dit zorgt voor een duurzame en betrouwbare oplossing die bestand is tegen alle weersomstandigheden en vandalisme.

Bij ons investeert u in een communicatiemiddel dat uw bedrijf of organisatie op de lange termijn helpt.

Lichtkrant-Brochure-Display4all

Ontdek wat een lichtkrant voor uw
organisatie kan doen!

  Indoor Outdoor Lichtkrant

  Indoor en Outdoor toepassingen van een LED lichtkrant

  • Reclame en retail

  Elke retailer wil graag goede en duidelijk leesbare reclame hebben om met het winkelend publiek te kunnen communiceren. Een LED lichtkrant is hiervoor de perfecte oplossing.

  Ze kunnen ingezet worden om acties te tonen, maar ook om extra op te vallen in het straatbeeld. De tekst trekt de aandacht van passanten zonder dat ze zich hier bewust van zijn. Zo valt uw winkel op in het straatbeeld en trekken de getoonde acties meer klanten.

  • Musea en theaters

  Binnen deze doelgroepen worden de lichtkranten nog steeds met veel resultaat ingezet. Snel en opvallend een mededeling, aankondiging, gast of prijs tonen kan met de bijgeleverde software snel en eenvoudig. Omdat een bewegend beeld meer aantrekkingskracht heeft dan bijvoorbeeld een poster, is deze oplossing echt een toegevoegde waarde.

   

  vaste waarde in het straatbeeld.

  vaste waarde in het straatbeeld.

  • Steden en gemeenten

  Steden en gemeenten maken dagelijks gebruik van lichtkranten om te communiceren met passanten en inwoners. Hierbij worden bijvoorbeeld de openingsuren van het gemeentehuis, markten en evenementen getoond. De zichtbaarheid, in combinatie met de gebruiksvriendelijkheid, zorgt ervoor dat deze schermen nog steeds een vaste waarde zijn in het straatbeeld.

  • Routebegeleiding

  Als routebegeleiding en/of parkeergeleiding systeem waarbij een vlotte doorstroming en bereikbaarheid naar de binnenstad het hoofddoel is, doen de (kleine) lichtkranten hun werk. Met een parkeergeleidingssysteem worden weggebruikers op een efficiënte en actieve manier geholpen.

   

  Bakkerij LED Lichtkrant

  Uw communicatie naar een hoger niveau tillen?

  Bent u klaar om uw communicatie naar een hoger niveau te tillen? Dan kan het kopen van een LED lichtkrant een goede keuze zijn! Ons ruime assortiment aan LED schermen is slechts een van de vele redenen om een LED lichtkrant bij ons te kopen.

  Wij bieden maatwerk LED oplossingen in verschillende maten en vormen. Bovendien zijn al onze producten professioneel afgewerkt, waardoor u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

  Wilt u ook graag gebruik maken van een LED lichtkrant?

   Bekijk meer producten

   LED schermen

   Voor binnen en buiten LED schermen, u bent bij ons aan het juiste adres!

   Lees meer

   Indoor LED schermen

   Op zoek naar een indoor LED scherm? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

   Lees meer

   Outdoor LED schermen

   De outdoor LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur.

   Lees meer

   LED Wall

   Een effectief communicatiemiddel dat uw boodschap opvallend in de schijnwerpers zet!

   Lees meer