Werkplek reservering en optimaal management

Een doeltreffende werkplek reservering en optimaal werkplek management zijn in de huidige tijd van cruciaal belang. Aanpassingen vragen om geschikte oplossingen, vooral nu er weer meer op kantoor wordt gewerkt. Het heroverwegen van de werkplek indeling is verstandig.

Door uw kantoor slim in te richten en van een reserveringssysteem te voorzien, kunt u eenvoudig en snel ruimte en kosten besparen. Met ons werkplek reserveringssysteem kunnen werkplekken zich ook direct aanpassen aan de 1,5 meter norm, en u kunt in één oogopslag zien wanneer werkplekken of vergaderruimtes beschikbaar zijn, wat de efficiëntie bevordert.

De opkomst van hybride en flexibel werken wordt steeds vaker waargenomen. Bedrijven zoeken dringend naar de juiste oplossing voor optimaal werkplek beheer.

Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken op de meest ideale manier in uw organisatie integreren. Dit biedt medewerkers de kans om hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter te maken. Ontdek hoe wij werkplek reservering naar een hoger niveau kunnen tillen.

werkplek management en werkplek reservering van Display4All

Voor welke uitdagingen komt u te staan?

Bedrijven zijn uitgedaagd om voldoende werkplekken beschikbaar te stellen en het aantal bewegingen binnen het gebouw te minimaliseren. Een intekenlijst via Office 365 of een Excel-lijst kan een tijdelijke oplossing zijn, maar voor een efficiënte verdeling en bewaking van werkplekken is een professionele en flexibele werkplek reservering oplossing gewenst.

Bij ons kunt u terecht voor een gebruiksvriendelijke oplossing die aan uw wensen voldoet en u helpt bij het optimaal benutten van uw werkplekken.

Ontdek wat werkplek reservering en werkplek management voor uw organisatie kunnen doen!

  Maak werkplekken en flexplekken reserveren makkelijk

  Uit onderzoek blijkt dat één op de 3 werkplekken ongebruikt blijft. Door gebruik te maken van werkplek reservering, kan u efficiënter gebruikmaken van de beschikbare werkplekken in uw kantoor.

  Door het gebruiken van mobiele apps kunnen uw medewerkers, vanuit huis, of onderweg, een werkplek reserveren. Dit zorgt ervoor dat zij zeker weten dat zij een werkplek hebben. Het reserveerbaar maken van werkplekken voorkomt ergernissen en maakt werken op kantoor in jouw organisatie vooral veel makkelijker.

  werkplek management Display4All

  Overige opties van werkplek reservering

  Wij voorzien u graag van informatie over de diverse mogelijkheden wat betreft werkplek reservering. Naast werkplek en vergaderruimtes reserveren, is het ook mogelijk om dit reserveringssysteem in te zetten voor het reserveren van parkeerplaatsen.

  Er zijn nog veel meer opties. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken naar een oplossing die bij u past. Neem vooral contact met ons op door ons te bellen, of door ons contactformulier in te vullen. Dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.

  Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

  Het pakket werkplek reservering biedt verschillende oplossingen die werknemers kunnen gebruiken bij het reserveren van een werkplek;

  • Het gebruik van een Online Portal
  • Werkplekken reserveren via een app
  • Integratie met office pakket
  • Detection
  voorbeeld werkplek reservering Display4All

  Het gebruik van een Online Portal

  Het Online Portal is het hart van de software en zit standaard bij de werkplek reservering licentie. Alle (klantspecifieke) instellingen worden hier vastgelegd.

  Daarnaast kunt u waardevolle informatie over het gebruik van de werkplekken. Voorbeelden hiervan zijn: analyse functionaliteiten, reservering tijdlijnen en no show overzichten binnen de portal vinden over het gebruik van de werkplekken.

  Werkplekken reserveren via een app

  Voor het reserveren via een goede assistent dient de innovatieve App. Onze app is simpel en snel. U kunt altijd en overal vandaan een werkplek reserveren.

  Vijf minuten voordat de reservering afloopt, ontvangt degene die heeft gereserveerd een notificatie. Dit geeft direct de mogelijkheid om te verlengen, als de planning dat toelaat.

  mobiele app voor werkplek reservering

  Integratie

  De werkplek reservering is te koppelen met Exchange, Microsoft 365 (Office), Google G Suite. Maar ook met diverse FMIS-systemen zoals Planon, Facilitor, Axxerion, Topdesk en IDPMS-Hotel Concepts. De integratie met Outlook en G Suite gaat zelfs tot in de persoonlijke agenda.

  Detection

  Om het nog intelligenter te maken kunnen we ook Detection aanbieden. Een slimme sensor signaleert of de organisator ook werkelijk op komt dagen. Detection stuurt een herinnering indien dit niet het geval is.

  De sensor kan de reservering eventueel annuleren en het bureau weer vrijgeven. Het is zelfs mogelijk om met automatische bezettingsdetectie te werken. Zelfs reserveren wordt dan overbodig.

  werkplek reservering Display4All

  Plattegrond & onze software

  Door middel van een plattegrond kunnen werknemers eenvoudig zien waar en hoeveel werkplekken er beschikbaar zijn. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een werkplek reserveren in de buurt van een collega die aan hetzelfde project werkt.

  De plattegrond geeft de mogelijkheid om direct te reserveren. Ook inzicht om erachter te komen aan welk bureau de collega’s zitten die je zoekt. Het is zelfs mogelijk om een werkplek te reserveren vanaf bijvoorbeeld een smartphone. Dit betekent dat medewerkers altijd een eigen werkplek kunnen zoeken.

  De voordelen van werkplek reservering

  Werkplek reservering kent vele voordelen voor u en uw organisatie. We sommen de belangrijkste voordelen hieronder op:

  • Ruimte- en Kostenbesparing: Efficiënt gebruik van werkplekken en vergaderruimtes resulteert in lagere kosten en minder verspilde ruimte.
  • Conformiteit met 1,5 Meter Norm: Werkplekken kunnen snel aangepast worden aan de social distancing richtlijnen.
  • Real-time Beschikbaarheid: Medewerkers kunnen eenvoudig zien wanneer werkplekken beschikbaar zijn, wat de planning en efficiëntie verbetert.
  • Hybride Werken Faciliteren: Flexibel en hybride werken wordt gestimuleerd, wat de productiviteit en tevredenheid van medewerkers bevordert.
  werkplek reservering systeem

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op werkplek reservering en werkplek management. Met jaren lange ervaring voorzien wij onze klanten op het gebied van ruimtereserveringen, room management en andere audiovisuele oplossingen.

  Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende ervaring en talloze succesvolle projecten. Heeft u nog vragen over werkplek reservering? Dan kunnen wij u voorzien van advies op maat.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van werkplek reservering oplossingen?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn