Werkplek reservering

Werkplek reservering en optimaal management

In de hedendaagse zakelijke omgeving is doeltreffende werkplek reservering en optimaal werkplek management van cruciaal belang. Door uw kantoor slim in te richten en te voorzien van een geavanceerd reserveringssysteem voor werkplekken, kunt u snel en eenvoudig ruimte en kosten besparen. 

De opkomst van hybride en flexibel werken wordt steeds vaker waargenomen, en bedrijven zoeken dringend naar de juiste oplossingen voor optimaal werkplek beheer.

Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken op de meest ideale manier in uw organisatie integreren. Dit biedt medewerkers de kans om werkplekken te reserveren en zo hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter te maken.

Ontdek hoe wij werkplek reservering naar een hoger niveau kunnen tillen en uw werkplekbeheer optimaliseren voor een productievere toekomst.

Voorbeeld werkplek reservering

Voor welke uitdagingen komt u te staan?

Bedrijven zijn uitgedaagd om voldoende werkplekken beschikbaar te stellen en het aantal bewegingen binnen het gebouw te minimaliseren. Een intekenlijst via Office 365 of een Excel-lijst kan een tijdelijke oplossing zijn, maar voor een efficiënte verdeling en bewaking van werkplekken is een professionele en flexibele werkplek reservering oplossing gewenst.

Bij ons kunt u terecht voor een gebruiksvriendelijke oplossing die aan uw wensen voldoet en u helpt bij het optimaal benutten van uw werkplekken.

Neem contact op
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat werkplek reservering voor uw organisatie kan doen!

  Flexibele werkplekken reserveren

  Flexibel werkplekken reserveren

  Uit onderzoek blijkt één op de 3 werkplekken ongebruikt blijft. Door gebruik te maken van werkplek reservering, kan u efficiënter gebruik maken van de beschikbare werkplekken in uw kantoor.

  Door het gebruiken van mobiele apps kunnen uw medewerkers, vanuit huis, of onderweg, een werkplek reserveren. Dit zorgt ervoor dat zij zeker weten dat zij een werkplek hebben. Het reserveerbaar maken van werkplekken voorkomt ergernissen en maakt werken op kantoor in jouw organisatie vooral veel makkelijker.

  De voordelen van werkplek reservering

  De voordelen van werkplek reservering

  Werkplek reservering kent vele voordelen voor u en uw organisatie. We sommen de belangrijkste voordelen hieronder op:

  Ruimte- en Kostenbesparing: Efficiënt gebruik van werkplekken en vergaderruimtes resulteert in lagere kosten en minder verspilde ruimte.

  Conformiteit met 1,5 Meter Norm: Werkplekken kunnen snel aangepast worden aan de social distancing richtlijnen.

  Real-time Beschikbaarheid: Medewerkers kunnen eenvoudig zien wanneer werkplekken beschikbaar zijn, wat de planning en efficiëntie verbetert.

  Hybride Werken Faciliteren: Flexibel en hybride werken wordt gestimuleerd, wat de productiviteit en tevredenheid van medewerkers bevordert.

   

  Werkplek management QR

  Welke oplossingen kunnen wij u bieden?

  Het pakket werkplek reservering biedt verschillende oplossingen die werknemers kunnen gebruiken bij het reserveren van een werkplek;

  • Het gebruik van een Online Portal
  • Werkplekken reserveren via een app
  • Integratie met office pakket
  • Detection
  Plattegrond-integratie-1024×387

  Het gebruik van een Online Portal

  Het Online Portal is het hart van de software en zit standaard bij de werkplek reservering licentie. Alle (klantspecifieke) instellingen worden hier vastgelegd.

  Daarnaast kunt u waardevolle informatie over het gebruik van de werkplekken. Voorbeelden hiervan zijn: analyse functionaliteiten, reservering tijdlijnen en no show overzichten binnen de portal vinden over het gebruik van de werkplekken.

  Mobiele app werkplek reservering

  Mobiele applicatie

  Werkplekken reserveren via een app

  Voor het reserveren via een goede assistent dient de innovatieve App. Onze app is simpel en snel. U kunt altijd en overal vandaan een werkplek reserveren.

  Vijf minuten voordat de reservering afloopt, ontvangt degene die heeft gereserveerd een notificatie. Dit geeft direct de mogelijkheid om te verlengen, als de planning dat toelaat.

  Integratieprogrammas-1024×281

  Integratie

  De werkplek reservering is te koppelen met Exchange, Microsoft 365 (Office), Google G Suite. Maar ook met diverse FMIS-systemen zoals Planon, Facilitor, Axxerion, Topdesk en IDPMS-Hotel Concepts. De integratie met Outlook en G Suite gaat zelfs tot in de persoonlijke agenda.

  Detection

  Detection

  Om het werkplek reserveringssysteem nog intelligenter te maken kunnen we ook Detection aanbieden. Een slimme sensor signaleert of de organisator ook werkelijk op komt dagen. Detection stuurt een herinnering indien dit niet het geval is.

  De sensor kan de reservering eventueel annuleren en het bureau weer vrijgeven. Het is zelfs mogelijk om met automatische bezettingsdetectie te werken. Zelfs reserveren wordt dan overbodig.

  Plattegrond-software-1024×500

  Plattegrond & onze software

  Door middel van een plattegrond kunnen werknemers eenvoudig zien waar en hoeveel werkplekken er beschikbaar zijn. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een werkplek reserveren in de buurt van een collega die aan hetzelfde project werkt.

  De plattegrond geeft de mogelijkheid om direct te reserveren. Ook inzicht om erachter te komen aan welk bureau de collega s zitten die je zoekt. Het is zelfs mogelijk om een werkplek te reserveren vanaf bijvoorbeeld een smartphone. Dit betekent dat medewerkers altijd een eigen werkplek kunnen zoeken.

  Overige opties van werkplek reservering

  Overige opties van werkplek reservering

  Wij voorzien u graag van informatie over de diverse mogelijkheden wat betreft werkplek reservering. Naast werkplek en vergaderruimtes reserveren, is het ook mogelijk om dit reserveringssysteem in te zetten voor het reserveren van parkeerplaatsen.

  Er zijn nog veel nog meer opties. Onze medewerkers helpen u graag met het zoeken naar een oplossing die bij u past. Neem vooral contact met ons op door ons te bellen, of door ons contactformulier in te vullen. Dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.

  Gebruikmaken van werkplek reservering oplossingen?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Room management

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Ruimtereservering

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Vergaderruimte reserveren

   Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

   Lees meer