Desk Booking Reservering

Desk Booking

In het zakelijk segment is effectief desk booking van essentieel belang. Door uw kantoor en werkplekken slim in te richten en te voorzien van een geavanceerd reserveringssysteem voor werkplekken, kunt u snel ruimte besparen en kosten verlagen. Met de opkomst van hybride en flexibel werken is de behoefte aan de juiste oplossingen voor optimaal werkplekbeheer urgenter dan ooit.

Onze uitgebreide oplossingen zijn ontworpen om flexibel en hybride werken naadloos te integreren in uw organisatie. Dit stelt medewerkers in staat om werkplekken te reserveren en hun werk slimmer, plezieriger en efficiënter te maken. Ontdek hoe wij kantoren en werkplekken door middel van desk booking naar een hoger niveau tillen en uw werkplekbeheer optimaliseren voor een productievere toekomst!

Desk Booking Voordelen

Desk booking voordelen

Bedrijven staan voor de uitdaging om voldoende werkplekken beschikbaar te stellen en tegelijkertijd het aantal bewegingen binnen het gebouw te minimaliseren. Hoewel een intekenlijst via Office 365 of een Excel-sheet een tijdelijke oplossing kan zijn, is een professionele en flexibele desk booking oplossing essentieel voor een efficiënte verdeling en bewaking van werkplekken.

Bij ons vindt u een gebruiksvriendelijke oplossing die aan uw wensen voldoet en u helpt om uw werkplekken optimaal te benutten. Ontdek de voordelen van desk booking die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen en u helpen om kosten te besparen.

Neem contact op
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat Desk Booking voor uw organisatie kan doen!

  Flexibel Desk Booking

  Eenvoudig werkplekken reserveren

  Onderzoek toont aan dat één op de 3 werkplekken ongebruikt blijft. Met desk booking kunt u efficiënter gebruik maken van beschikbare werkplekken in uw kantoor.

  Via mobiele apps kunnen uw medewerkers eenvoudig vanuit huis of onderweg een werkplek reserveren, waardoor ze verzekerd zijn van een plek. Het eenvoudig reserveren van werkplekken vermindert frustraties en vereenvoudigt het werken op kantoor.

  Bespaar kosten

  Bespaar kosten

  Desk booking biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook aanzienlijke kostenbesparingen voor uw organisatie. Door het optimaliseren van werkplekgebruik kunt u overtollige ruimte verminderen en daarmee operationele kosten verlagen.

  Met desk booking kunnen ongebruikte werkplekken geïdentificeerd en geminimaliseerd worden, waardoor u uw kantoorruimte efficiënter kunt benutten. Dit leidt onder andere tot lagere huurkosten en verlaagt de energiekosten door het gebruik van minder ruimteverwarming, verlichting en koeling.

  Bovendien kan een effectief werkplekbeheer helpen bij het verminderen van administratieve taken en het optimaliseren van personeelsinzet, wat nog verdere kostenbesparingen kan opleveren voor uw bedrijf.

  Desk Booking Interact

  Gemakkelijk scannen met QR code

  Met het gebruik van QR-codes wordt toegang tot werkplekken naadloos en intuïtief. Medewerkers kunnen eenvoudigweg de QR-code op hun mobiele apparaat scannen om snel en efficiënt toegang te krijgen tot hun gereserveerde werkplek.

  Dit elimineert de noodzaak voor fysieke sleutels of pasjes, waardoor het proces van toegangscontrole gestroomlijnd wordt en de kans op verloren of vergeten toegangsmiddelen wordt verminderd.

  Bovendien biedt het gebruik van QR-codes een contactloze oplossing, die bijdraagt aan de veiligheid en hygiëne op de werkplek, vooral in tijden waarin gezondheidsmaatregelen belangrijker zijn dan ooit.

  Desk Booking Mobiele Applicatie

  Mobiele applicatie

  Met onze Desk Booking mobiele applicatie wordt het reserveren van werkplekken een moeiteloze ervaring. Onze innovatieve app biedt een eenvoudige en snelle manier om uw werkplek te boeken, waar u zich ook bevindt. 

  Dit zou dus ook vanuit thuis of onderweg in de auto kunnen. U kunt altijd en overal een werkplek reserveren met slechts een paar tikken op uw smartphone. Bovendien ontvangt u vijf minuten voordat uw reservering afloopt een notificatie, waardoor u direct kunt verlengen als de planning dat toelaat.

  Met onze mobiele app wordt flexibel werken werkelijkheid, waardoor uw medewerkers altijd productief kunnen blijven, zelfs wanneer ze onderweg zijn!

  Desk Booking Online Booking

  Online Portal:
  Centrale Hub

  Ons Online Portal vormt het kloppende hart van onze software en wordt standaard geleverd bij elke desk booking licentie. Hier worden alle klantspecifieke instellingen vastgelegd, waardoor u volledige controle heeft over uw werkplekbeheer.

  Daarnaast biedt het Online Portal waardevolle inzichten in het gebruik van werkplekken. Met analyse functionaliteiten, reserveringstijd lijnen en no-show overzichten kunt u gedetailleerde informatie vinden over hoe uw werkplekken worden benut.

  Desk Booking Logos

  Integratie met huidige software

  Desk booking is volledig te integreren met een scala aan software oplossingen die u misschien al in huis heeft. Voorbeelden hiervan zijn Exchange, Microsoft 365 (Office), en Google G Suite. Ook bieden we compatibiliteit met verschillende FMIS-systemen zoals Planon, Facilitor, Axxerion, Topdesk, en IDPMS-Hotel Concepts.

  Met onze integraties kunt u profiteren van een naadloze samenwerking tussen desk booking en uw bestaande systemen. De integratie met Outlook en G Suite strekt zelfs tot in de persoonlijke agenda, waardoor gebruikers gemakkelijk hun reserveringen kunnen plannen en beheren zonder tussen verschillende platforms te hoeven schakelen.

  Desk Booking Detection

  Desk Booking Detection

  Onze desk booking oplossing wordt nog slimmer dankzij detection. Met behulp van slimme sensoren wordt gedetecteerd of de persoon die de werkplek heeft gereserveerd daadwerkelijk op komt dagen. Detection stuurt automatisch een herinnering indien dit niet het geval is.

  De sensor kan zelfs de reservering annuleren en de werkplek vrijmaken als er geen aanwezigheid wordt ontdekt. Met automatische bezetting detectie wordt zelfs het handmatig reserveren overbodig, waardoor uw desk booking nog efficiënter wordt geoptimaliseerd.

  Deskbooking-LaptopSoftware

  Desk booking plattegrond

  Onze desk booking oplossing biedt een interactieve plattegrond waarmee werknemers eenvoudig kunnen zien waar en hoeveel werkplekken beschikbaar zijn. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld een werkplek reserveren in de nabijheid van collega's die aan hetzelfde project werken.

  De plattegrond biedt niet alleen de mogelijkheid om direct te reserveren, maar ook inzicht in de locatie van specifieke collega's en hun bureaus. Met deze visuele benadering van desk booking wordt het vinden en reserveren van een geschikte werkplek een moeiteloze ervaring.

  Desk Booking: Meer dan Werkplekken

  Desk Booking: Meer dan Werkplekken

  Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden met onze desk booking oplossing. Naast het reserveren van vergaderruimtes en werkplekken, kunt u onze oplossing ook inzetten voor het boeken van parkeerplaatsen, garages, slagbomen en meer.

  Er zijn nog tal van andere toepassingen mogelijk. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste desk booking oplossing die aansluit bij uw specifieke behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn er om u snel en efficiënt van dienst te zijn!

  Ook Gebruik maken van Desk Booking?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Room management

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Ruimtereservering

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Vergaderruimte reserveren

   Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

   Lees meer