Wij verzorgen een AV-vriendelijk
werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen

Bij Display4all verzorgen wij een werkomgeving waarin de gebruikers zich thuis voelen. Gebruikers moeten zich niet alleen prettig voelen maar er moet ook efficiënt gewerkt kunnen worden. Al ruim 20 jaar verzorgt Display4all ruimtes waarbij niet alleen de Audiovisuele inrichtingen maar ook de totaalinrichting een onderdeel zijn van een comfortabele werkomgeving.

Bij de inrichting van de verschillende ruimtes houden wij rekening met de huidige ontwikkelingen en kunnen wij het gehele traject verzorgen van ontwerp naar realisatie en uiteindelijk de integratie. Hierbij behoren ook de installatietekeningen, trainingen en onze SLA waarmee we u volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud, service en garantie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De diensten die wij leveren sluiten naadloos aan bij de totale ontzorging van dit moment. We leveren de oplossingen vanaf het eerste  bezoek, wat we doen met onze digitale receptie oplossing waarbij bezoekers zich op een eenvoudige wijze kunnen aanmelden, tot het gebruik van de Audiovisuele oplossingen in de vergaderruimte waar gebruik gemaakt kan worden van Room reservering. Uiteindelijk zal er dan gebruik gemaakt worden van de verschillende presentatie oplossingen zoals draadloos presenteren, videoconference maar ook het Display waarop de presentatie getoond wordt. Hiervoor worden de professionele Displays geleverd eventueel voorzien van een Touch functie.  Maar laten we ook vooral de Narrowcasting niet vergeten die onmisbaar is geworden bij het communiceren naar bezoekers en medewerkers. 

Belangrijke speler in de zorgsector

Binnen de Zorg zijn wij de marktleider op het gebied van digitale informatie voorziening wat wij verzorgen met ZorgTV. Hiermee brengen wij de informatie bij de bewoners op de kamers. Deze informatie bevat niet alleen de standaard mededelingen van de organisatie maar ook entertainment, en eventuele live beelden van kerkdiensten of activiteiten. Ook verzorgen wij in veel gevallen de bezoekersregistratie in verzorgingshuizen met onze digitale kiosk oplossingen en maken ziekenhuizen, dokters – en tandartspraktijken en klinieken gebruik van de digitale (interactieve) informatiezuilen

Markten waarin wij opereren

Zoals reeds eerder aangegeven kunnen wij veel oplossingen bieden waarbij iedere markt zijn specialisatie vraagt. Binnen het MKB worden vaak complete inrichtingen, zoals digitale receptie, room reservering, narrowcasting, en presentatie oplossingen voor beeld en geluid afgenomen. In de Zorg zijn dat juist weer veel meer de ZorgTV oplossingen aangevuld met de inrichting van vergaderzalen, terwijl de Horeca veelal voor digitale menuborden en geluidsinstallaties kiest. Binnen de Retail wordt er gekozen voor onze narrowcasting oplossingen, digitale stoepborden en informatiezuilen.

Het team

Ons team bestaat uit enthousiaste en kundige werknemers die de nodige opleidingen blijven volgen om de klanten optimaal te kunnen helpen.  Tevens staat duurzaam en sociaal ondernemen bij ons hoog in het vaandel en steunen wij ook verschillende goede doelen waarbij we streven naar een verantwoord evenwicht tussen de ecologische en sociale kant.

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn