Kantoor Display4all

Wij verzorgen een AV-vriendelijk werkomgeving

Bij Display4all verzorgen wij een werkomgeving waarin de gebruikers zich thuis voelen. Gebruikers moeten zich niet alleen prettig voelen maar er moet ook efficiënt gewerkt kunnen worden. Al ruim 20 jaar verzorgt Display4all ruimtes waarbij niet alleen de Audiovisuele inrichtingen maar ook de totaalinrichting een onderdeel zijn van een comfortabele werkomgeving.

Bij de inrichting van de verschillende ruimtes houden wij rekening met de huidige ontwikkelingen en kunnen wij het gehele traject verzorgen van ontwerp naar realisatie en uiteindelijk de integratie. Hierbij behoren ook de installatietekeningen, trainingen en onze SLA waarmee we u volledig ontzorgen op het gebied van onderhoud, service en garantie.

 

Watkunnenwijvoorubetekenen

Wat kunnen wij
voor u betekenen?

De diensten die wij leveren sluiten naadloos aan bij de totale ontzorging van dit moment. We leveren de oplossingen vanaf het eerste  bezoek, wat we doen met onze digitale receptie oplossing waarbij bezoekers zich op een eenvoudige wijze kunnen aanmelden, tot het gebruik van de Audiovisuele oplossingen in de vergaderruimte waar gebruik gemaakt kan worden van Room reservering.

 

Neem contact op
presentatie oplossingen

presentatie oplossingen

Uiteindelijk zal er dan gebruik gemaakt worden van de verschillende presentatie oplossingen zoals draadloos presenterenvideoconference maar ook het Display waarop de presentatie getoond wordt. Hiervoor worden de professionele Displays geleverd eventueel voorzien van een Touch functie.  Maar laten we ook vooral de Narrowcasting niet vergeten die onmisbaar is geworden bij het communiceren naar bezoekers en medewerkers. 

 

Zorg sector

Belangrijke speler
in de zorgsector

Binnen de Zorg zijn wij de marktleider op het gebied van digitale informatie voorziening wat wij verzorgen met ZorgTV. Hiermee brengen wij de informatie bij de bewoners op de kamers. Deze informatie bevat niet alleen de standaard mededelingen van de organisatie maar ook entertainment, en eventuele live beelden van kerkdiensten of activiteiten. Ook verzorgen wij in veel gevallen de bezoekersregistratie in verzorgingshuizen met onze digitale kiosk oplossingen en maken ziekenhuizen, dokters – en tandartspraktijken en klinieken gebruik van de digitale (interactieve) informatiezuilen. 

 

MarktenOpereren

Markten waarin
wij opereren

Zoals reeds eerder aangegeven kunnen wij veel oplossingen bieden waarbij iedere markt zijn specialisatie vraagt. Binnen het MKB worden vaak complete inrichtingen, zoals digitale receptie, room reservering, narrowcasting, en presentatie oplossingen voor beeld en geluid afgenomen. In de Zorg zijn dat juist weer veel meer de ZorgTV oplossingen aangevuld met de inrichting van vergaderzalen, terwijl de Horeca veelal voor digitale menuborden en geluidsinstallaties kiest. Binnen de Retail wordt er gekozen voor onze narrowcasting oplossingendigitale stoepborden en informatiezuilen.

het team

het team

Ons team bestaat uit enthousiaste en kundige werknemers die de nodige opleidingen blijven volgen om de klanten optimaal te kunnen helpen.  Tevens staat duurzaam en sociaal ondernemen bij ons hoog in het vaandel en steunen wij ook verschillende goede doelen waarbij we streven naar een verantwoord evenwicht tussen de ecologische en sociale kant.

Bekijk meer producten

Narrowcasting

Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

Lees meer

Digitale Recepties

Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

Lees meer

Videoconferentie oplossingen

Dé manier om online te vergaderen.

Lees meer

Room management

Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

Lees meer