Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is dé oplossing voor alle verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer. De vraag hiernaar is enorm gegroeid vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt.

Draadloos presenteren betekent geen los liggende kabels, geen moeilijke instellingen en niet meer wachten op een verbinding. Display4all biedt verschillende oplossingen op het gebied van presentaties en de bijbehorende technologie. Dit allemaal voor een efficiëntere en effectievere samenwerking!

Waarom draadloos presenteren?

U bent er vast wel bekend mee, er is een presentatie voorbereid en op het moment blijkt ineens dat de kabel is vergeten, gebroken of zelfs is kwijtgeraakt. Uiteraard wilt u dan natuurlijk alsnog een oplossing achter de hand hebben! Of u wilt juist meerdere bronnen gelijktijdig tonen op het scherm?

Dan biedt Display4All dé oplossing voor u, namelijk draadloos presenteren! Dit is de best mogelijke manier om meerdere laptops draadloos te verbinden op één systeem.

Op deze manier kunnen u en uw collega’s of bezoekers altijd de juiste beelden presenteren. Wij leveren verschillende oplossingen van topmerken en helpen u in uw specifieke situatie.

Voordelen van draadloos presenteren

Draadloos presenteren kunt u enorm veel voordelen opleveren! We zullen enkelen belangrijke voordelen hieronder opsommen:

Geen losliggende kabels
✓ Uw presentatie of bestanden delen met alle deelnemers
✓ Geschikt voor meerdere personen tegelijk
✓ Goede combinatie met videoconferentie
Niet meer een Powerpoint presentatie op USB stick hoeven zetten
Direct vanuit de cloud samenwerken

Draadloos presenteren systeem

Het belangrijkste voor draadloos presenteren is een goed functionerend systeem. Met een draadloos presentatie systeem brengt u gebruikers in staat om eenvoudig de content van hun device te delen op een presentatiescherm.

Een goed functionerend systeem houdt in dat wanneer u de vergaderruimte binnen gaat, u met één klik verbinding maakt met het presentatie systeem. Hierdoor kunnen u en uw collega’s direct beginnen met presenteren.

Door middel van onze slimme systemen heeft u meer mogelijkheden om informatie te delen. Ook werken deze systemen goed samen met onze videoconferentie apparatuur.

Er is een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm. Dit stimuleert de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden!

Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van draadloos presenteren. Wij bieden oplossingen zoals een presentatiescherm. Ook beschikken we over presentatie systemen van bekende merken zoals InstaShow, Clickshare en WePresent. Deel altijd en overal de gewenste afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm.

Wij zorgen dat u altijd de kwaliteit behouden blijft onafhankelijk van uw device. Schakel van uw scherm naar het scherm van uw collega met maar één klik op de knop! Met onze oplossingen optimaliseert u tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander de manier waarop u uw presentaties geeft.

Waarom kiezen voor Display4All?

Display4All heeft al jaren ervaring met draadloos presenteren en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos delen systeem voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van:

  • Advies voor het juiste draadloos presenteren systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Bent u benieuwd welk systeem het beste past bij uw situatie? Neem contact met ons op. Wij voorzien u van de benodigde informatie!

AV-ICT

InstaShow

Clickshare

WePresent

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn