Draadloos presenteren

Draadloos presenteren is dé oplossing voor alle verschillende aansluitmogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer. De vraag hiernaar is enorm gegroeid vanwege de flexibiliteit die hiermee geboden wordt.

Draadloos presenteren betekent geen los liggende kabels, geen moeilijke instellingen en niet meer wachten op een verbinding. Display4all biedt verschillende oplossingen op het gebied van presentaties en de bijbehorende technologie. Dit allemaal voor een efficiëntere en effectievere samenwerking!

draadloos presenteren middels een dongel

Waarom draadloos presenteren?

U bent er vast wel bekend mee, er is een presentatie voorbereid en op het moment blijkt ineens dat de kabel is vergeten, gebroken of zelfs is kwijtgeraakt. Uiteraard wilt u dan natuurlijk alsnog een oplossing achter de hand hebben! Of u wilt juist meerdere bronnen gelijktijdig tonen op het scherm?

Dan biedt Display4All dé oplossing voor u, namelijk draadloos presenteren! Dit is de best mogelijke manier om meerdere laptops draadloos te verbinden op één systeem.

Op deze manier kunnen u en uw collega’s of bezoekers altijd de juiste beelden presenteren. Wij leveren verschillende oplossingen van topmerken en helpen u in uw specifieke situatie.

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Draadloos presenteren systeem

  Het belangrijkste voor draadloos presenteren is een goed functionerend systeem.

  Bij Display4All bieden we een draadloos presentatiesysteem waarmee gebruikers gemakkelijk content vanaf hun apparaat kunnen delen op een presentatiescherm.

  Met ons systeem kunt u met slechts één klik verbinding maken met het presentatiesysteem in de vergaderruimte, waardoor u direct aan de slag kunt. Onze slimme systemen bieden u talloze mogelijkheden om informatie te delen en werken perfect samen met onze videoconferentie apparatuur.

  Bovendien bieden wij interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm. Deze functies stimuleren brainstormsessies en verhogen de productiviteit in uw bedrijf. Kies voor Display4All voor hoogwaardige draadloze presentatiesystemen.

  De voordelen van draadloos presenteren:

  Geen losliggende kabels meer

  ✓ Uw presentatie of bestanden delen met alle deelnemers

  ✓ Geschikt voor meerdere personen tegelijkertijd

  ✓ Goede combinatie met videoconferentie

  ✓ Geen gedoe meer met Powerpoint presentaties op een USB-stick

  ✓ Directe samenwerking mogelijk vanuit de cloud

  Ontdek de mogelijkheden!

  Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van draadloos presenteren. Wij bieden oplossingen zoals een presentatiescherm. Ook beschikken we over presentatie systemen van bekende merken zoals InstaShow, Clickshare en WePresent. Deel altijd en overal de gewenste afbeeldingen, bestanden, presentaties en video’s in hoge kwaliteit op een groot scherm.

  Wij zorgen dat u altijd de kwaliteit behouden blijft onafhankelijk van uw device. Schakel van uw scherm naar het scherm van uw collega met maar één klik op de knop! Met onze oplossingen optimaliseert u tevens de samenwerking binnen uw vergaderruimte en verander de manier waarop u uw presentaties geeft.

  draadloos presenteren apparatuur van Display4All

  Over Display4All

  Display4All heeft jarenlange ervaring in draadloos presenteren en het inrichten van ruimtes van elke grootte. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, onze experts adviseren en implementeren het juiste draadloze deelsysteem voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van:

  • Advies voor het juiste draadloos presenteren systeem
  • Advies over juiste integratie met andere apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

  Bent u benieuwd welk presentatiesysteem het beste past bij uw situatie? Neem contact met ons op. Wij voorzien u van de benodigde informatie!

  Naar over ons

  Wilt u ook graag professioneel draadloos presenteren?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij helpen u dan ook graag verder.

  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn