Draadloos presenteren WePresent

Draadloos presenteren met presentatie systeem WePresent

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van WePresent een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten.

De WePresent is een gebruiksvriendelijk presentatie systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm of presentatiebord te sturen. Door het WePresent systeem aan te sluiten op uw projector of professioneel display kunt u draadloos data en video vanaf uw laptop, tablet of smartphone delen.

WePresent’s WiCS-2100

Het presentatie systeem van WePresent waar wij het meest mee werken is de WiCS-2100. Dit is een eenvoudig te gebruiken draadloze presentatie oplossing die presentatie en interactie mogelijk maakt, samenwerking tussen gebruikers met elk soort apparaat. WiCS-2100 is de eerste wePresent-unit die de eco-stand aanbiedt en verminderd energieverbruik zonder enig compromis te sluiten aan de prestaties of betrouwbaarheid. De Eco-standby-modus gebruikt minimale stroom om de functionaliteit te behouden terwijl het energieverbruik wordt teruggedrongen.

Neem contact op
Functies voor effectieve samenwerking

Functies voor effectieve samenwerking

Uitbreiding van de draadloze, platform onafhankelijke presentatie-gateway van WePresent technologie biedt de WiCS-2100 bedrijven en docenten nieuwe functies speciaal ontworpen voor efficiëntere en effectievere samenwerking. WICS-2100 biedt de interactieve functies die beschikbaar zijn in WiPG-1600W met extra upgrades ontworpen om ontmoetings- en leerervaringen meer samen te brengen.

Draadloos presenteren Chromecast en Apple

Ondersteuning voor Google ChromeCast en Apple AirPlay

WiCS-2100 presentatie systeem biedt volledige integratie met Chromecast- en AirPlay-apparaten, inclusief audio- en video-ondersteuning. Hiermee kunnen gebruikers van beide mirroring-oplossingen gelijktijdig samenwerken en profiteren van het volledige aanbod van de beschikbare interactie- en samenwerkingstools zoals annotatie op het scherm en interactieve whiteboard-mogelijkheden.

 

Bekijk meer producten

Audio & Video

Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

Lees meer

Draadloos presenteren

Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergaderruimte.

Lees meer

Instashow

Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

Lees meer

Clickshare

Clickshare is dé oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos brainstormsessies organiseren en efficiënt samenwerken.

Lees meer