Draadloos presenteren met presentatie systeem WePresent

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van WePresent een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten.

De WePresent is een gebruiksvriendelijk presentatie systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen. Door het WePresent systeem aan te sluiten op uw projector of professioneel display kunt u draadloos data en video vanaf uw laptop, tablet of smartphone delen.

WePresent’s WiCS-2100

Het presentatie systeem van WePresent waar wij het meest mee werken is de WiCS-2100. Dit is een eenvoudig te gebruiken draadloze presentatie oplossing die presentatie en interactie mogelijk maakt, samenwerking tussen gebruikers met elk soort apparaat. WiCS-2100 is de eerste wePresent-unit die de eco-stand aanbiedt en verminderd energieverbruik zonder enig compromis te sluiten aan de prestaties of betrouwbaarheid. De Eco-standby-modus gebruikt minimale stroom om de functionaliteit te behouden terwijl het energieverbruik wordt teruggedrongen.

Functies voor effectieve samenwerking

Uitbreiding van de draadloze, platform onafhankelijke presentatie-gateway van WePresent technologie biedt de WiCS-2100 bedrijven en docenten nieuwe functies speciaal ontworpen voor efficiëntere en effectievere samenwerking. WICS-2100 biedt de interactieve functies die beschikbaar zijn in WiPG-1600W met extra upgrades ontworpen om ontmoetings- en leerervaringen meer samen te brengen.

Ondersteuning voor Google ChromeCast en Apple AirPlay

WiCS-2100 presentatie systeem biedt volledige integratie met Chromecast- en AirPlay-apparaten, inclusief audio- en video-ondersteuning. Hiermee kunnen gebruikers van beide mirroring-oplossingen gelijktijdig samenwerken en profiteren van het volledige aanbod van de beschikbare interactie- en samenwerkingstools zoals annotatie op het scherm en interactieve whiteboard-mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Display4All?

Display4All heeft al jaren ervaring met draadloos presenteren, diverse presentatie systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos delen systeem voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van:

  • Advies voor het juiste draadloos presenteren systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Bent u benieuwd of het WePresent presentatie systeem past bij uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u van de benodigde informatie!

AV-ICT

Draadloos presenteren

InstaShow

Clickshare

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn