Videowalls-Display4all

Videowall: groots communiceren met impact

Als u op zoek bent naar een indrukwekkende videowall of professionele videowall schermen, bent u bij ons aan het juiste adres!

Een videowall maakt gebruik van meerdere schermen of professionele displays die naast elkaar worden geplaatst om een groots en naadloos beeld te creëren. Voor deze toepassing worden speciale displays gebruikt met vrijwel onzichtbare randen, ook wel bezels genoemd. Dit minimaliseert de zichtbare randen en naden, waardoor uw content indruk maakt.

Overweegt u om een videowall te kopen? We verstrekken graag meer informatie om uw beslissing te vergemakkelijken. Ontdek de kracht van opvallende communicatie met onze videowalls.

 

Watiseenvideowall

Wat is een videowall?

Een videowall is een oplossing waarbij meerdere schermen of professionele displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend en naadloos beeld te creëren.

Deze technologie wordt breed ingezet in diverse toepassingen. In grote boardrooms en vergaderruimtes biedt een videowall een effectieve oplossing voor krachtige presentaties en indrukwekkende visuele weergaven.

Onze hoogwaardige videowalls bieden een professionele uitstraling en een perfecte weergave van uw content, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en sectoren.

 

Neem contact op
narrowcasting-schermen

narrowcasting-schermen

Hoewel er steeds grotere displays beschikbaar komen, blijft de keuze voor een videowall oplossing aantrekkelijk voor bedrijven die meerdere narrowcasting-schermen willen gebruiken. In de retailsector is het gebruik van een videowall al ingeburgerd en worden ze veelvuldig ingezet vanwege de flexibiliteit in afmetingen en de vele mogelijkheden die ze bieden.

Kies voor onze videowalls van topkwaliteit voor een professionele uitstraling en een perfecte weergave van uw content.

Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat een videowall voor uw organisatie kan doen!

  Creatieve Videowall

  Verschillende soorten en maten videowall

  Hoewel videowalls vaak worden geassocieerd met grote displays, bieden ze ook mogelijkheden voor creatieve toepassingen. De meest gangbare opstellingen zijn de 2×2 en 3×3 configuraties, maar er zijn ook grotere opstellingen mogelijk. Met de juiste content aansturing kunnen individuele schermen hun eigen beelden weergeven, in combinatie met een overkoepelende weergave over de gehele videowall, ongeacht de opstellings grootte.

  Een ‘creative videowall’ daagt de conventies uit door displays op alternatieve wijzen op te hangen. Dit kan variëren van het gebruik van verschillende schermgroottes tot niet-aansluitende montage. Er zijn zelfs oplossingen waarbij de displays in verschillende configuraties worden geplaatst, zoals molenwieken of kruismodellen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het is belangrijk om de bronresolutie en weergave mogelijkheden in overweging te nemen bij het ontwerpen van een creatieve videowall.

   

  Hoewerkt-een-Videowall

  Hoe werkt een videowall?

  Een videowall werkt door middels van aansturen door diverse hardware en software. Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk met behulp van processoren. De keuze voor de juiste processor begint altijd bij het type content dat getoond dient te worden.

  Gaat het om een zeer complexe oplossing waarbij een veelvoud aan inputs op iedere mogelijke manier getoond moet kunnen worden? Er moet dan over de geplaatste displays een juiste keuze gemaakt worden voor de aansturing.

  Hiervoor werken wij met verschillende producten o.a. Extron en Datapath. In veel gevallen kunnen wij met onze standaard Narrowcasting player de aansturing verzorgen omdat we kunnen werken met speciale templates.

   

  De voordelen van een videowall:

  • Zeer groot beeld mogelijk
  • Creatieve oplossingen

   

  • Meerdere beelden gecombineerd op één groot scherm
  • Moderne uitstraling

   

  Meer weten?
  MultiInzetbaar

  Een videowall is
  multi inzetbaar!

  Onze videowall biedt niet alleen high-end kwaliteit met een scherp beeld en hoge resolutie (Full HD), maar onze klanten profiteren ook van de veelzijdigheid van de LED videowall. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor digital signage, als social wall of om bewustwording bij medewerkers en klanten te creëren.

  Niet alleen uw producten of diensten kunnen worden gepresenteerd. Belangrijke KPI’s van uw bedrijf kunnen bijvoorbeeld worden getoond, wat klanten kan overtuigen van positieve resultaten en personeel kan motiveren.

  Kortom, deze moderne en effectieve manier van communicatie heeft verschillende toepassingen. We denken graag met u mee en kijken naar de beste oplossing voor uw situatie!

   

  AlternatievenVideowall

  Welke alternatieven
  zijn er?

  Zoals al eerder benoemd is een goed alternatief voor een standaard Videowall opstelling, waarbij meestal slechts één beeld wordt getoond, een groot display of een LED Wall. Er is een reden waarom de vraag naar LED displays groeit. LED displays hebben een hoge lichtopbrengst, waardoor de content veelal helderder wordt weergegeven.

  Daarnaast hebben de LED tegels geen bezel, waardoor u 1 naadloos beeld kunt creëren. Verschillende afstand tussen schermen is ook mogelijk. LED biedt u ook de mogelijkheid om afwijkende beeldverhoudingen te maken en heeft een langere levensduur.

  Bij Display4All hebben bieden we zowel Indoor LED schermen als outdoor LED schermen aan.

   

  De oplossing als het aankomt op klantbeleving en corporate branding!

  De oplossing als het aankomt op klantbeleving en corporate branding!

  Een videowall van Display4All is een krachtige communicatietool als het gaat om klantbeleving en corporate branding. Met de juiste uitgekozen content kunt u snel een volledig nieuwe sfeer of een actueel thema tot leven brengen in uw winkel of showroom.

  Op deze manier kunt u de kern van uw communicatiedoelstelling vertalen naar creatieve content. Uw videowall zal dus zeker bijdragen als het aankomt op content creatie en het uitzenden hiervan!

   

  Gebruikmaken van een videowall oplossing?

   Bekijk meer producten

   Display oplossingen

   Professionele displays hebben een langere levens- duur, betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit.

   Lees meer

   Professionele Displays

   Ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen.

   Lees meer

   Digitale Menuborden

   Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

   Lees meer

   Touchscreens

   Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

   Lees meer