Videowalls-Display4all

Videowall: groots communiceren met impact

Op zoek naar een professionele videowall? Een videowall maakt gebruik van meerdere professionele displays die naast elkaar worden geplaatst om een groots en naadloos beeld te creëren. Een videowall creëert een indrukwekkende visuele impact in elke ruimte.

Ideaal voor opvallende reclame in winkelcentra, adembenemende beelden in lobby's of kantoorruimtes of andere toepassingen, biedt een videowall een veelzijdige en dynamische oplossing. Overweegt u om een videowall te kopen? We verstrekken graag meer informatie om uw beslissing te vergemakkelijken!

Wat is een videowall

Wat is een videowall?

Een videowall is een weergaveoplossing waarbij professionele displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend en naadloos beeld te creëren.

Deze schermen, vaak LCD- of LED-panelen, worden zo gemonteerd dat de randen (bezels) minimaal zichtbaar zijn, wat resulteert in een indrukwekkende en uniforme visuele presentatie.

Onze hoogwaardige videowalls bieden een professionele uitstraling en een perfecte weergave van uw content, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen en sectoren.

Neem contact op
Hoe werkt een videowall?

Hoe werkt een videowall?

Een videowall is een zorgvuldig samengestelde installatie van meerdere schermen die naadloos samenwerken om één groot beeld te vormen. Deze schermen hebben een dunne rand (bezel), wat ervoor zorgt dat de overgang tussen de schermen bijna onzichtbaar is. Met behulp van een speciaal ontworpen framework van beugels worden deze schermen stevig aan een wand of plafond gemonteerd, wat een indrukwekkende en uniforme weergave garandeert. 

Videowalls worden breed ingezet in diverse toepassingen. Dankzij hun schaalbaarheid en flexibiliteit kunnen videowalls worden aangepast aan specifieke behoeften en ruimtes, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bedrijven.

Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat een videowall voor uw organisatie kan doen!

  Aansturing Videowall

  Aansturing van de content

  In bijna elke situatie wordt de content op een videowall aangestuurd dankzij narrowcasting.

  Hoewel er steeds grotere displays beschikbaar komen, blijft de keuze voor een videowall oplossing aantrekkelijk voor bedrijven die meerdere narrowcasting schermen willen gebruiken. In de retailsector is het gebruik van een videowall al ingeburgerd en worden ze veelvuldig ingezet vanwege de flexibiliteit in afmetingen en de vele mogelijkheden die ze bieden.

  Als u bij ons een videowall neemt helpen we u ook uiteraard met de aansturing van de content. Zo is uw communicatie altijd zichtbaar.

  Creatieve Videowall

  Hoe videowall maken?

  Het maken van een videowall kan op verschillende manieren, waarbij de aspect ratio van de totale weergave hetzelfde kan blijven als die van een enkel scherm met een 16:9 verhouding, zoals bij een 2×2 of 3×3 configuratie in zowel landschap- als portretoriëntatie. Je kunt echter ook een afwijkende aspect ratio creëren door te variëren in hoogte en breedte of door een mix van landschap- en portretoriëntaties te gebruiken. Hoewel videowalls vaak worden geassocieerd met grote displays, bieden ze ook ruimte voor creatieve toepassingen. Vandaar dat we dit een creatieve videowall noemen. De meest gebruikelijke opstellingen zijn 2×2 en 3×3, maar grotere configuraties zijn eveneens mogelijk. Met de juiste contentaansturing kunnen individuele schermen hun eigen beelden weergeven, terwijl ze tegelijkertijd deel uitmaken van een groter, overkoepelend beeld dat zich uitstrekt over de hele videowall, ongeacht de grootte van de opstelling.

  Een 'creatieve videowall' breekt met conventies door displays op alternatieve manieren op te hangen. Dit kan variëren van het gebruik van verschillende schermgroottes tot niet-aansluitende montage. Er zijn zelfs configuraties mogelijk waarbij de displays in bijzondere vormen worden geplaatst, zoals in een molenwiek- of kruisopstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het is belangrijk om de bronresolutie en de weergavemogelijkheden zorgvuldig te overwegen bij het ontwerpen van een creatieve videowall.

  De voordelen van een videowall:

  • Zeer groot beeld mogelijk
  • Creatieve oplossingen

   

  • Meerdere beelden gecombineerd op één groot scherm
  • Moderne uitstraling

   

  Meer weten?
  Openbare videowalls

  Een videowall is
  multi inzetbaar!

  Onze videowall biedt niet alleen high-end kwaliteit met een scherp beeld en hoge resolutie (Full HD), maar onze klanten profiteren ook van de veelzijdigheid van de LED videowall. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor digital signage, als social wall of om bewustwording bij medewerkers en klanten te creëren.

  Niet alleen uw producten of diensten kunnen worden gepresenteerd. Belangrijke KPI’s van uw bedrijf kunnen bijvoorbeeld worden getoond, wat klanten kan overtuigen van positieve resultaten en personeel kan motiveren.

  Kortom, deze moderne en effectieve manier van communicatie heeft verschillende toepassingen. We denken graag met u mee en kijken naar de beste oplossing voor uw situatie!

   

  Alternatieven Videowall

  Welke alternatieven zijn er?

  Goede alternatieven van een videowall zijn indoor LED schermen, outdoor LED schermen, transparante LED schermen, LED lichtkranten of een LED Wall

  Als je op zoek bent naar een wat kleiner alternatief, dan kan je ook eens onze digitale reclame schermen bekijken!

  De oplossing als het aankomt op klantbeleving en corporate branding!

  De oplossing als het aankomt op klantbeleving en corporate branding!

  Een videowall van Display4All is een krachtige communicatietool als het gaat om klantbeleving en corporate branding. Met de juiste uitgekozen content kunt u snel een volledig nieuwe sfeer of een actueel thema tot leven brengen in uw winkel of showroom.

  Op deze manier kunt u de kern van uw communicatiedoelstelling vertalen naar creatieve content. Uw videowall zal dus zeker bijdragen als het aankomt op content creatie en het uitzenden hiervan!

   

  Gebruikmaken van een videowall oplossing?

   Bekijk meer producten

   Display oplossingen

   Professionele displays hebben een langere levens- duur, betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit.

   Lees meer

   Professionele Displays

   Ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen.

   Lees meer

   Digitale Menuborden

   Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

   Lees meer

   Touchscreens

   Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

   Lees meer