Digital signage oplossingen

Bent u op zoek naar professionele digital signage oplossingen? Of het nu gaat om verkopen, informeren, online vergaderen, navigeren, of het digitaal oproepen in de wachtkamer via informatieschermen. Dankzij de juiste middelen, op de juiste locatie, met de juiste boodschap op het juiste moment zal jij het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten of bezoekers.

Wat is digital signage?

Wat is digital signage nou precies? In de AV branche wordt digital signage ook wel narrowcasting genoemd. Hierbij draait alles om het uitzenden van informatie op moderne displays.

Digital signage kan heel breed maar ook juist heel nauwkeurig ingezet worden. In principe is het een mooie en moderne manier om uw communicatie te richten op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om intern te communiceren naar eigen personeel bijvoorbeeld. Ook kunt u kiezen om juist naar buiten te communiceren, denk hierbij aan klanten, bezoekers of patiënten.

Ontdek wat een digital signage voor uw organisatie kan doen!

  Alles in de hand met digital signage van Display4All

  Het mooie van onze digital signage oplossing is dat u, als gebruiker gemakkelijk kunt inloggen via desktop, mobiel of tablet. U kunt dan direct de fragmenten en programmering aanpassen of wijzigen, waardoor u altijd controle heeft over uw uitzending.

  Pas de fragmenten, programma’s en de afspeellijsten aan op relevante momenten gedurende de dag, week of locatie. Alle digital signage schermen worden aangestuurd vanuit één beheerdersconsole. Zo houdt u de controle over de uitzendschema’s en kan er eenvoudig worden ingespeeld op actualiteiten.

  De voordelen van digital signage

  ✓ Warm welkom heten van bezoekers

  ✓ Promoten van aanbiedingen of acties

  ✓ Product of merk filmpjes (branding)

  ✓ Afwijkende openingstijden

  ✓ Wachttijden communiceren

  ✓ Gebruik maken van wegbewijzering

  ✓ Nieuwe producten of diensten promoten

  ✓Lokaal weerbericht tonen

  ✓ Lokaal nieuws tonen

  ✓ Lokaal verkeersinformatie tonen

  Ook op zoek naar een passende oplossing?

  Bent u op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie? Dan bent u niet de enige. Gelukkig ondersteunen wij al onze klanten. Bij ons kunt u volledige service en altijd een passende oplossingen verwachten.

  Er zijn heel wat voordelen van digital signage, ten opzichte van andere vormen van signage. Als u bijvoorbeeld een bord laat maken waar u een menu op laat zetten, of waar u informatie op zet, dan is dit informatie die altijd vaststaat.

  Stel dat u een verandering aan wilt brengen, dan moet dit bord weer helemaal opnieuw worden gemaakt. Het is dan beter om juist te kiezen voor een digitale oplossing, omdat u dan in een handomdraai aanpassingen aan uw bewegwijzering of informatievoorziening aan kunt brengen.

  Dit zonder dat hier verder tijdverlies of extra kosten aan te pas komen. Zo is uw signage altijd up to date!

  Over Display4All

  Display4all levert al jaren een uitermate betrouwbaar en gebruiksvriendelijk digital signage oplossingen met veel features en mogelijkheden! Het Cloud based pakket i-TV Live! is bedoeld voor bedrijven die serieuze en professionele digital signage configuraties willen realiseren.

  Het pakket is geschikt voor o.a. onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Retail, MKB en corporate. We bieden ook i-TV Live waarmee u beschikt over een zeer stabiele toekomst met vaste digital signage oplossingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van de digital signage oplossing?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Lindtsedijk 20B
   3336 LE Zwijndrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn