2417
2416
2415
2414
2418
AZAlkmaarKlantcase

Introductie van
AZ Alkmaar

Heeft AZ Alkmaar nog een introductie nodig? Laten we het toch maar doen. AZ is een Nederlandse profvoetbalclub uit Alkmaar in Noord-Holland en speelt zijn thuiswedstrijden in het AFAS Stadion te Alkmaar. De club speelt betaald voetbal sinds 1954, behoorlijk lang dus al.

AZ-Foto

Verwachting

AZ is ondertussen al een aantal jaar klant bij ons. Om precies te zijn al sinds 2018 en nog steeds doen we fijn zaken met elkaar.

AZ wilde een makkelijke manier om mededelingen en content over te dragen aan de bezoekers op verschillende plaatsen. Uiteraard was dit ook nodig op meerdere plaatsen met verschillende doelgroepen. Zo wilden ze op het trainingscomplex voornamelijk een warm welkom met wat informatie, zoals; treintijden, voetbalnieuws, buienradar en algemeen sportnieuws.

In het stadion daarentegen wilden ze voornamelijk reclame van partners en sponsoren. Bij de horeca wilden ze uiteraard prijzen van de producten tonen voor bezoekers.

AZ-Foto02

Plan van aanpak
en vervolg

Op basis van de wensen van AZ zijn we aan de slag gegaan en zijn we tot een plan gekomen. Over de jaren heen is er nu op dertien verschillende plaatsen rondom het stadion en het trainingscomplex content te zien door gebruik van onze narrowcasting.

Alle schermen hebben een ingebouwde player, waardoor er geen hardware achter de schermen slingert en het strakke design behouden blijft.

De samenwerking met AZ bloeit voort en de bezoekers van het stadion en het trainingscomplex worden goed voorzien van alle belangrijke mededelingen en promoties.

Wij weten zeker dat we ook uw organisatie kunnen helpen. Neem contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  ZorgTV

  Informatie-/televisiekanaal voor zorginstellingen.

  Lees meer

  WelkomTV

  Uw bezoeker professioneel welkom heten op uw locatie.

  Lees meer

  zTV

  Combineer zakelijk informeren en televisie kijken met ZakelijkTV interactief.

  Lees meer

  Profesionele displays

  Langere levensduur en een hogere lichtopbrengst dan een consumenten tv.

  Lees meer