Videoconferentie-oplossingen-zonder-gedoe

Videoconferentie: video vergaderen zonder gedoe

Het gebruik van videoconferentie binnen bedrijven en instellingen een onmisbare trend geworden. Zeker in een tijd waarin technologische vooruitgang elkaar in snel tempo opvolgt. De vraag naar efficiënte en gebruiksvriendelijke videoconferencing oplossingen groeit exponentieel.

Display4All is uw betrouwbare partner in het installeren en implementeren van videoconferentie systemen. Hierdoor kan uw organisatie naadloos kan profiteren van de voordelen van moderne communicatie technologie. Ontdek hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Havensteder-350×350
ROVEG-350×350
Schouten-350×350
VHB-Group-350×350
Aafje-350×350
growersunited
Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Videoconferencing apparatuur Poly

  Wat is videoconferentie?

  Videoconferentie, ook bekend als video conference, is een effectieve manier om online te vergaderen via zowel video als geluid. Het maakt directe communicatie mogelijk tussen twee of meerdere locaties tegelijk.

  Met een persoonlijk videoconferentie systeem kunt u direct communiceren vanaf uw bureau, thuiswerkplek of zelfs onderweg.

  De flexibiliteit van videoconferentie betekent dat vergaderingen niet langer plaatsgebonden zijn, waardoor aanzienlijke tijdwinst wordt behaald.

  U en uw team kunnen werken vanaf verschillende locaties zonder te reizen. Al met al zorgt dit ervoor dat zaken zoals reiskosten wegvallen en wordt het milieu gespaard.

  Neem contact op
  Gebruik videoconferentie voor kort overleg

  Gebruik videoconferentie voor kort overleg

  Voor kort overleg is videoconferencing een ideaal en snel communicatie middel. Met de nieuwste technologie op het gebied van videoconferentie lijkt elke online vergadering hetzelfde als een traditionele vergadering op kantoor.

  Er zijn diverse systemen mogelijk. Iedere situatie vraagt om een andere oplossing. Wij zorgen ervoor dat uw systeem en bijhorende apparatuur netjes bij u geïnstalleerd worden. Het systeem is dus eenvoudig te bedienen waardoor al onze klanten daarna geen gedoe ervaren!

  Voor wie is videoconferencing

  Voor wie is dit geschikt?

  Voorheen waren videoconferentie oplossingen vooral bedoeld voor multinationals. Maar dankzij de toegenomen mogelijkheden van onze systemen, is het tegenwoordig voor elk bedrijf mogelijk om op een voordelige wijze videoconferenties te houden.

  Het is dus geschikt voor elk bedrijf dat gebruikt maakt van video conference platformen zoals Microsoft Teams, Zoom, Go2meet, Google Hangouts, etc.

  Een persoonlijk videoconferentie systeem maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

  Voor iedere werkplek bestaat er een passende oplossing! Of het nu bedoeld is als desktop systeem, als mobiel videosysteem of als videosysteem op kantoor. We kijken graag wat een passende oplossing is in uw situatie!

  De voordelen van videoconferentie

  • Een videoconferentie systeem bespaart reistijd en reiskosten
  • Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn
  • Biedt de mogelijkheid om altijd en overal te vergaderen
  • Bevordert de communicatie
  • Lage investering met weinig onderhoudskosten
  • Onze systemen gaan lang mee
  Meer weten?
  Videoconferentie Display4All

  Wat kan videoconferentie voor u betekenen?

  Videoconferenties nemen een steeds belangrijkere plaats in de zakenwereld. Om te communiceren tussen uw partners van verschillende bedrijven, met collega’s of werknemers in het buitenland, is er videoconferentie apparatuur nodig.

  Deze apparatuur dient voor het organiseren van vergaderingen via een videogesprek vrij eenvoudig en verminderd dit obstakels van en naar het werk. Dit kan voor u een grotere winstgevendheid betekenen en een betere onderlinge samenwerking op het werk. Uw bedrijf is op die manier klaar voor de toekomst.

  Meer en meer bedrijven zetten in op een hybride werkomgeving met werknemers die afwisselend van thuis uit werken of van op het bureau. Bij Display4All helpen we u met het optimaal inrichten van videoconferentie oplossingen!

  Videoconferentie beeld en geluid

  Videoconferentie met uitstekend beeld en geluid

  Als u gebruik wilt maken van oplossingen met uitstekend beeld en geluid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leggen de perfecte basis voor een betrouwbare videoconferencing opstelling. Een betrouwbare basis begint bij het investeren in de juiste videoconferencing apparatuur zoals een camera, microfoon en een professioneel display. Hierdoor kan iedereen op afstand gemakkelijk worden betrokken in overleg.

  De audio is nog belangrijker. Wij leveren de juiste speakers waardoor uw audio optimaal functioneert. Zeker tijdens belangrijke vergaderingen met meerdere kandidaten kan slechte audio een vervelend probleem zijn. Hier heeft u dus, mede dankzij onze oplossingen, voortaan geen last meer van.

  Wij begrijpen dat elke situatie anders is en denken dan ook graag met u mee voor een geschikte oplossing!

  Gebruik maken van videoconferentie oplossingen?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Draadloos presenteren

   Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergaderruimte.

   Lees meer

   Room management

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Videoconferentie apparatuur

   Wij zorgen er voor dat uw videoconferentie apparatuur goed wordt geïnstalleerd en geïmplementeerd.

   Lees meer