Videoconferentie apparatuur
voor online vergaderingen

Bent u op zoek naar videoconferentie apparatuur? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres! De technische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op, op videoconferentie gebied. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van deze handige oplossingen.

De keuze voor een video conference systeem is divers. Display4All zorgt ervoor dat uw videoconferentie apparatuur goed geïnstalleerd en geïmplementeerd worden waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat!

De mogelijkheden van onze videoconferentie apparatuur

Videoconferentie apparatuur bevordert het online vergaderen. Tegenwoordig werken veel mensen thuis of op afstand. Ook vinden vergaderingen steeds meer online plaats, zelfs in de auto! Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om met z’n tweëen te vergaderen maar ook met uw hele bedrijf.

Er is namelijk videoconferentie software die het mogelijk maakt om tot wel 1000 deelnemers te vergaderen. Niet fysiek aanwezig, maar toch beschikbaar. Met videoconferentie kunt u altijd een beroep doen op de collega’s of klanten die u op dat moment wilt bereiken!

Videoconferentie apparatuur van Display4All

Ontdek wat een videoconferentie apparatuur voor uw organisatie kan doen!

  Videoconferentie systeem met camera

  In welke situaties videoconferencing apparatuur gebruiken? 

  Door de flexibiliteit en schaalbaarheid van onze apparatuur kunt u deze gebruiken in vele situaties. De ruimte kan op deze manier altijd optimaal benut worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan klaslokalen en presentatieruimtes in het onderwijs. Maar ook kleine en grote kantoren, training ruimtes, vergaderruimtes, huddle rooms en thuiswerkplekken behoren tot de mogelijkheden.

  De voordelen van videoconferentie apparatuur:

  ✓ Een videoconferentie bespaart reistijd en reiskosten.

  ✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn.

  ✓ Biedt mogelijk om altijd en overal te vergaderen.

  ✓ Bevorderen de communicatie

  ✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

  ✓ Onze videoconferentiesystemen gaan lang mee

  Videoconferentie tools die je kan gebruiken met de videoconferentie apparatuur van Display4all

  Welke videoconferentie tools kan ik gebruiken?

  Als u besluit om gebruik te maken van onze videoconferentie apparatuur, kunt u gebruik maken van verschillende softwaretoepassingen. Deze videoconferentie tools zijn het meest populair:

  Deze tools zijn ook allemaal beschikbaar voor videoconferentie. Zo kunt u niet alleen op uw laptop online vergaderen, maar ook op uw smartphone en tablet. Handig voor op kantoor en onderweg!

  Voor wie is videoconferentie apparatuur geschikt?

  Voorheen was videoconferentie apparatuur vooral bedoeld voor multinationals met vestigingen over de hele wereld. Inmiddels zijn de mogelijkheden van videoconferentie enorm toegenomen en is het voor elk bedrijf mogelijk om gebruik te maken van videoconferentie apparatuur. Van grote bedrijven tot MKB, iedereen kan profiteren van de voordelen van videoconferentie!

  Videoconferentie systeem oplossing met camera
  Videoconferentie apparatuur van Yealink

  Videoconferentie apparatuur van Yealink

  Met de native Teams videoconferentie apparatuur van Yealink voer je eenvoudig een video conference gesprekken van optimale kwaliteit. Met een enkele druk op de knop deel je content, terwijl je profiteert van HD-geluid & beeld. Afhankelijk van je organisatie, soort ruimte en aantal personen, kies je voor all-in-one bars of een systeem dat modulair opgebouwd kan worden naar wens.

  Daarom werk je met Microsoft Teams:

  • Te gebruiken op alle devices en besturingssystemen
  • Content delen, onafhankelijk van je locatie
  • Content structureren en gelijktijdig bewerken

  De Yealink A20 is een intelligent, alles-in-één video bar, dat ontworpen is voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes voor 2 tot 8 personen. De 20 megapixel camera heeft een kijkhoek van 133 graden. Dankzij geavanceerde AI-technologie (auto framing, speaker tracking en voice tracking) heb je een zeer geavanceerd systeem. Door de automatische lenskap kan er efficiënter gewerkt worden en slimmer/ veiliger video vergaderen.

  De Yealink A20 is voor elk platform inzetbaar, de Yealink A20 is specifiek ontworpen voor Microsoft Teams en Zoom. Maar met behulp van de VCH51 is het ook mogelijk om de A20 als BYOD oplossing te gebruiken.

  Bij deze versie van de A20 krijg je ook een CTP18, de CTP18 is een touch panel waarmee je met één klik de meeting kunt starten. Het touch panel verhoogt het gebruiksgemak van de video bar.

  Videoconferentie apparatuur van Poly

  Poly is één van de grootste fabrikanten op gebied van audio en videoconferencing. Sinds 2022 is Poly overgenomen door HP.

  Met de overname wil HP klanten nog beter kunnen bedienen met apparatuur dat hybride werken mogelijk maakt.

  Poly biedt professionele audio en video conferencing oplossingen voor de zakelijke markt. Met de overname van Plantronics in 2019 is het assortiment uitgebreid met zakelijke headsets. Indien u op zoekt bent naar een zakelijke communicatie oplossing, neem dan contact op met onze Poly experts.

  Poly Studio X70 is een professionele all-in-one 4K-video bar voor vergaderruimten van elk formaat.

  Twee speakers voor kristalhelder geluid en 4 ingebouwde microfoons die detecteren waar u zich in de kamer bevindt. Dit betekent dat alle deelnemers aan de vergadering altijd zeer goed verstaanbaar zijn en goed in beeld komen, ongeacht waar ze zich bevinden in de vergaderruimte.

  Bij de X70 wordt de hardware ondersteund door hoogwaardige software. De 4K-camera’s werken met AI die de actieve sprekers in de vergaderruimte automatisch in beeld brengt. De microfoons zijn voorzien van ruisonderdrukking en speaker tracking.

  Videoconferentie apparatuur van Poly

  Videoconferentie apparatuur van Logitech

  Logitech heeft in de markt van videoconferentie oplossingen een duidelijk emissie; hybride werken mogelijk maken voor internationale merken.

  Het is onze missie om medewerkers en teams te helpen zich gezien en gehoord te voelen, waar ze ook zijn, zodat ze hun beste werk kunnen verrichten, op hun eigen manier.

  Logitech Rally

  Met de Rally beschikt u over een professioneel systeem voor videoconferentie tot 10 personen, na uitbreiding met extra microfoons (micpod) en speakers, kunt u zelfs met 46 personen deelnemen.

  De Logitech Rally levert video van studiokwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid en Right Sense -automatisering voor betere vergaderingen met videoconferentie toepassingen die werken met USB-apparaten, waaronder Google Hangouts Meet, Microsoft Skype® voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere kamers.

  Hoe voer ik een goede videoconferentie?

  U besluit om videoconferentie apparatuur af te nemen, echter heeft u nog geen kennis over hoe u nou een goede videoconferentie kan voeren. Een online vergadering voert u namelijk iets anders dan een normale vergadering. Geen probleem!

  Ook kunnen wij u op weg helpen met het uitvoeren van goede videoconferentie. Wij hebben hieronder belangrijke tips waar u gebruik van kunt maken:

  1. Zorg ervoor dat u en uw werknemers weten hoe de videoconferentie apparatuur werkt, hierdoor bevordert u de efficiëntie van het online vergaderen.
  2. Gebruik een webcam, zodat iedereen elkaar kunt zien. Zet deze op ooghoogte, anders lijkt het alsof u in een soort put kijkt. Voor formele online vergaderingen is het ook belangrijk om u netjes aan te kleden en er verzorgd uit te zien.
  3. Wijs een gespreksleider aan die deelnemers de beurt kan geven, anders gaan mensen door elkaar heen praten. Zeker in een online vergadering kan dit een veel voorkomend probleem zijn.
  4. Zet uw geluid uit (mute) als u niet aan het woord bent. Hiermee voorkomt u onnodig of storend geluid. Geluiden van buitenaf kunnen de online vergadering namelijk enorm verstoren!

  Een schonere wereld door videoconferentie apparatuur van Display4All!

  De videoconferentie apparatuur van Display4All brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren! Tevens draagt het bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Hierdoor vermindert u de CO2-uitstoot waarvoor u als organisatie verantwoordelijk bent. Deze milieubewuste oplossing past geheel binnen het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat voor veel moderne bedrijven belangrijk is!

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferenties en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Ook gebruik maken van de juiste videoconferentie apparatuur?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Lindtsedijk 20B
   3336 LE Zwijndrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn