Videoconferentie apparatuur

Bent u op zoek naar videoconferentie apparatuur? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres! Ook al bent u geen expert op videoconferentie gebied, ook u weet dat de technische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van videoconferentie apparatuur. Hiervoor zijn verschillende systemen mogelijk. Display4All installeert en implementeert uw apparatuur waarbij de gebruiksvriendelijkheid voorop staat!

De mogelijkheden van onze videoconferentie apparatuur

Videoconferentie apparatuur bevordert het online vergaderen. Tegenwoordig werken veel mensen thuis of op afstand. Ook vinden vergaderingen steeds meer online plaats, zelfs in de auto! Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om met z’n tweëen te vergaderen maar ook met uw hele bedrijf. Er is namelijk software die het mogelijk maakt om tot wel 1000 deelnemers te vergaderen. Niet fysiek aanwezig, maar toch beschikbaar. Met videoconferentie kunt u altijd een beroep doen op de collega’s of klanten die u op dat moment wilt bereiken!

Welke videoconferentie tools kan ik gebruiken?

Als u besluit om gebruik te maken van onze videoconferentie apparatuur, kunt u gebruik maken van verschillende softwaretoepassingen. Deze videoconferentie tools zijn het meest populair:

Deze tools zijn ook allemaal beschikbaar voor videoconferentie. Zo kunt u niet alleen op uw laptop online vergaderen, maar ook op uw smartphone en tablet. Handig voor op kantoor en onderweg!

Voor wie is videoconferentie apparatuur geschikt?

Voorheen was videoconferentie apparatuur vooral bedoeld voor multinationals met vestigingen over de hele wereld. Inmiddels zijn de mogelijkheden van videoconferentie enorm toegenomen en is het voor elk bedrijf mogelijk om gebruik te maken van videoconferentie apparatuur. Van grote bedrijven tot MKB, iedereen kan profiteren van de voordelen van videoconferentie!

Voordelen van onze videoconferentie apparatuur:

✓ Een videoconferentie bespaart reistijd en reiskosten. 

✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn.

✓ Biedt mogelijk om altijd en overal te vergaderen.

✓ Bevorderen de communicatie

✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

✓ Videoconferentiesystemen gaan lang mee

Tips voor een goede videoconferentie

U besluit om videoconferentie apparatuur af te nemen, echter heeft u nog geen kennis over hoe u nou een goede conferentie kan voeren. Een online vergadering voert u namelijk iets anders dan een normale vergadering. Geen probleem! Wij hebben hieronder belangrijke tips waar u gebruik van kunt maken: 

  1. Zorg ervoor dat u en uw werknemers weten hoe de videoconferentie apparatuur werkt, hierdoor bevordert u de efficiëntie van het online vergaderen.
  2. Gebruik een webcam, zodat iedereen elkaar kunt zien. Zet deze op ooghoogte, anders lijkt het alsof u in een soort put kijkt. Voor formele online vergaderingen is het ook belangrijk om u netjes aan te kleden en er verzorgd uit te zien.
  3. Wijs een gespreksleider aan die deelnemers de beurt kan geven, anders gaan mensen door elkaar heen praten. Zeker in een online vergadering kan dit een veel voorkomend probleem zijn.
  4. Zet uw geluid uit (mute) als u niet aan het woord bent. Hiermee voorkomt u onnodig of storend geluid. Geluiden van buitenaf kunnen de online vergadering namelijk enorm verstoren!

Een schonere wereld door videoconferentie apparatuur van Display4All!

De videoconferentie apparatuur van Display4All brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren! Tevens draagt het bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Hierdoor vermindert u de CO2-uitstoot waarvoor u als organisatie verantwoordelijk bent. Deze milieubewuste oplossing past geheel binnen het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat voor veel moderne bedrijven belangrijk is!

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie, van mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte. De keuze in videoconferentie apparatuur is groot en Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferentie-ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en hotels

Heeft u nog vragen over videoconferentie? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

AV-ICT

Draadloos presenteren

Roommanagement

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu