Videoconferentie apparatuur voor online vergaderen

Bent u op zoek naar videoconferentie apparatuur? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres! De technische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op, op videoconferentie gebied. Daarom wordt er binnen bedrijven en instellingen steeds vaker gebruik gemaakt van deze handige oplossingen.

De keuze voor een video conference systeem is divers. Display4All zorgt ervoor dat uw videoconferentie apparatuur goed geïnstalleerd en geïmplementeerd worden waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat!

De mogelijkheden van onze videoconferentie apparatuur

Videoconferentie apparatuur bevordert het online vergaderen. Tegenwoordig werken veel mensen thuis of op afstand. Ook vinden vergaderingen steeds meer online plaats, zelfs in de auto! Met onze videoconferentie apparatuur kunt u met z’n tweeën vergaderen maar ook met uw hele bedrijf.

Er is namelijk software die het mogelijk maakt om tot wel 1000 deelnemers te vergaderen. Niet fysiek aanwezig, maar toch beschikbaar. Met een videoconferentie systeem kunt u altijd uw collega’s en klanten bereiken!

In welke situaties videoconferencing apparatuur gebruiken? 

Door de flexibiliteit en schaalbaarheid van onze apparatuur kunt u deze gebruiken in vele situaties. De ruimte kan op deze manier altijd optimaal benut worden. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan klaslokalen en presentatieruimtes in het onderwijs. Maar ook kleine en grote kantoren, training ruimtes, vergaderruimtes, huddle rooms en thuiswerkplekken behoren tot de mogelijkheden.

Welke videoconferentie tools kan ik gebruiken?

Met onze videoconferentie apparatuur kunt u gebruik maken van verschillende software toepassingen. Deze videoconferentie tools zijn het meest populair:

Deze tools zijn ook allemaal beschikbaar voor videoconferentie. Zo kunt u niet alleen op uw laptop online vergaderen, maar ook op uw smartphone en tablet. Handig voor op kantoor en onderweg!

Voor wie is videoconferentie apparatuur geschikt?

Voorheen was videoconferentie apparatuur vooral bedoeld voor multinationals met vestigingen over de hele wereld. Inmiddels zijn de mogelijkheden van videoconferentie enorm toegenomen. Inmiddels is het voor elk bedrijf mogelijk om gebruik te maken van deze apparatuur. Van grote bedrijven tot MKB, iedereen kan profiteren van de voordelen van videoconferentie!

Videoconferentie apparatuur van Display4All

Voordelen van onze videoconferentie apparatuur:

✓ Een videoconferentie bespaart reistijd en reiskosten.

✓ Deelnemers hoeven niet meer op locatie aanwezig te zijn.

✓ Biedt mogelijk om altijd en overal te vergaderen.

✓ Bevorderen de communicatie

✓ Lage investering met weinig onderhoudskosten

✓ Onze videoconferentie systemen gaan lang mee

Tips voor een goede videoconferentie

U besluit om videoconferentie apparatuur af te nemen. Een online vergadering voert u namelijk iets anders dan een normale vergadering. Geen probleem! Wij hebben hieronder belangrijke tips waar u gebruik van kunt maken:

  1. Zorg ervoor dat u en uw werknemers weten hoe de videoconferentie apparatuur werkt. Hierdoor bevordert u de efficiëntie van het online vergaderen.
  2. Gebruik een webcam, zodat iedereen elkaar kunt zien. Zet deze op ooghoogte, anders lijkt het alsof u in een soort put kijkt. Voor formele online vergaderingen is het uiteraard ook belangrijk om u netjes aan te kleden.
  3. Wijs een gespreksleider aan die deelnemers de beurt kan geven, anders gaan mensen door elkaar heen praten. Zeker in een online vergadering kan dit een veel voorkomend probleem zijn.
  4. Zet uw geluid uit (mute) als u niet aan het woord bent. Hiermee voorkomt u onnodig of storend geluid. Geluiden van buitenaf kunnen de online vergadering namelijk enorm verstoren!

Een schonere wereld door videoconferentie apparatuur

De videoconferentie apparatuur van Display4All brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren! Tevens draagt het bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk.

Hierdoor vermindert u de CO2-uitstoot waarvoor u als organisatie verantwoordelijk bent. Deze milieubewuste oplossing past geheel binnen het streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wat voor veel moderne bedrijven belangrijk is!

Over Display4All

Bij Display4All vinden we vooral belangrijk dat u eenvoudig en efficiënt met onze apparatuur kunt omgaan. Geen lange en moeilijk uitleg middels een handleiding maar een voor ieder begrijpelijk systeem. Ons motto hierin is; als wij een A4 nodig hebben voor een handleiding, dan is de opgeleverde apparatuur te moeilijk in gebruik!

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op videoconferentie. Wij hebben al jaren lange ervaring op het gebied van audiovisuele oplossingen. Al is dit nou voor mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte.

Display4All staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende videoconferentie ervaring en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en hotels.

Heeft u nog vragen over onze videoconferentie apparatuur? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

AV-ICT

Draadloos presenteren

Roommanagement

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn