Wij hebben in de zorg verschillende oplossingen en nieuwe ideeën. Omdat de informatiebalie in vele gevallen niet voldoende capaciteit heeft kan Display4all met de Kiosk voorzien van Wayfinding een oplossing bieden. Bezoekers of patiënten kunnen d.m.v. de Touchkiosk de gegevens direct opzoeken zonder de medewerkers te raadplegen. Er kan worden gezocht op patiëntnaam maar ook de behandelruimte waar men wordt verwacht.

Ook voor wachtrij bemiddeling kan deze Kiosk worden ingezet. De patiënt kan dan een nummer ontvangen zodat de patiëntenstroom voorspoedig verloopt.

Onze ZorgTV werkt als een wachttijd verzachter doordat u informatie kunt verstrekken op de LED schermen die zijn geplaatst in de wachtruimte. Deze informatie kan gericht zijn op de instelling en kan worden aangevuld met algemene informatie denkend aan nieuws, weer, verkeer etc.

Ook hebben we speciaal voor in de ouderenzorg onze ZorgTV. In de oudere centra kunnen we een braintraining verzorgen waarmee we de ouderen kunnen stimuleren actief te blijven. Ook hebben we het bioscoop journaal onder de naam “de Oude Doos” toegevoegd aan ZorgTV om de bewoners te voorzien van entertainment.

Horeca

Hotels

Kerken

Overheid

Onderwijs

Zakelijk

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu