Slimme communicatie
voor in de zorg

Bent u op zoek naar slimme communicatie en scherm oplossingen voor in de zorg? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres! Al jarenlang helpen wij met digitale oplossingen in de zorg. Onze communicatiemiddelen kunnen breed ingezet worden en zijn voor elke instelling een mooie en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers of patiënten te communiceren!

Wat is communiceren in de zorg?

Communiceren in de zorg is grotendeels het overbrengen en ontvangen van een boodschap en het uitwisselen van informatie tussen mensen. Het is een doorlopend proces van informatie uitwisselen tussen bijvoorbeeld zorgverlener en patiënt: de een reageert steeds op de ander.

Goede communicatie kan verschillende doelen hebben zoals:

  • Zorgen voor meer contact, een betere omgang met elkaar
  • Elkaar beter leren kennen en beter begrijpen
  • Zorgen voor betere zorg en dienstverlening
  • Betere samenwerking

Communicatie in de zorg door scherm oplossingen

Het verzenden van communicatie en het juist interpreteren van deze communicatie kan soms erg lastig zijn. Wij merken vaak dat zorginstellingen hun communicatie en informatie niet op een juiste manier naar bewoners en familieleden kunnen verzenden. Dit wordt vaak gedaan via prikborden en memo’s. Dit probleem verhelpen wij door het aanbieden van digitale zorg oplossingen op maat. Zo kunt bij Display4All gebruik maken van onze digitale oplossingen zoals ZorgTV.

Voor wie bieden wij communicatie
en scherm oplossingen?

Al jarenlang maken vele organisaties gebruik van onze digitale communicatie in de zorg. Het is namelijk een mooie en moderne manier om naar personeel, klanten, bewoners of bezoekers te communiceren.

Onze communicatie oplossingen worden vooral gebruikt door zorginstellingen, gezondheidscentra, ziekenhuizen en recepties!

De voordelen van communicatie in de zorg:

✓ Breed inzetbaar voor elke zorginstelling die op een mooie en moderne manier naar personeel, klanten, bezoekers of patiënten wil communiceren.

✓ De communicatiesystemen zoals ZorgTV zijn simpel te inplannen. Hierdoor kan de informatie altijd op het juiste moment worden getoond en door het grote aantal automatische pagina’s blijft het systeem actueel.

✓ Er kunnen zelf video’s en dag agenda’s geplaatst worden.

✓ Er kunnen diverse beelden gekoppeld worden. Zo kunnen er bijvoorbeeld beelden vanuit een recreatiezaal worden geplaatst. Daarnaast kunnen er bijvoorbeeld kerkdiensten vanuit verschillende kerken geplaatst worden.

Digitale kiosken

Allereerst merken wij vaak dat de informatiebalie bij zorginstellingen in veel gevallen niet over voldoende capaciteit beschikt. Display4All biedt u verschillende digitale kiosken aan die dit probleem kunnen verhelpen. Een populair voorbeeld hiervan is onze digitale receptie. Bezoekers of patiënten kunnen zich door middel van de digitale receptie makkelijk aanmelden en welkom geheten worden. De bezoekers kunnen ook gegevens direct opzoeken zonder de medewerkers te raadplegen. Er kan bijvoorbeeld worden gezocht op patiëntnaam maar ook de behandelruimte waar men wordt verwacht. Daarnaast kan deze digitale receptie ook voor wachtrij bemiddeling worden ingezet. De patiënt kan dan een nummer ontvangen zodat de patiëntenstroom voorspoedig verloopt!

ZorgTV van Display4All

Display4All is momenteel marktleider op het gebied van digitale informatie met ZorgTV voor het zorgsegment. ZorgTV is een uniek pakket dat u in staat stelt om op een zeer effectieve en snelle manier informatie uw organisatie in te sturen. Snel, mooi vormgegeven en herkenbaar in uw huisstijl.

ZorgTV, voorheen ook wel kabelkrant genoemd, kan heel breed ingezet worden en is voor elke zorginstelling een professionele en moderne manier om naar personeel, klanten, bezoekers of bewoners te communiceren door middel van displays. Het is meer dan alleen het vertonen van “leuke” beelden. De doelstelling is digitaal communiceren en informeren. Tevens heeft Display4all verschillende extra’s die speciaal voor de zorg aan ZorgTV zijn toegevoegd.

Over Display4All

Display4All is momenteel marktleider op het gebied van digitale informatie met ZorgTV voor het zorgsegment. Dit is natuurlijk niet voor niets. De meeste narrowcasting systemen voorzien namelijk alleen in informatie opgezet door de zorginstellingen. Echter biedt Display4All mede door ZorgTV heel veel automatische pagina’s zoals Braintrainer, Flora FaunaTV, Museum TV, Uit de oude doos etc. waardoor het kijken altijd leuk blijft. Wij zijn uniek omdat we ZorgTV kunnen koppelen toevoegen aan het TV signaal waardoor de bewoners ook op hun kamer kunnen genieten van ZorgTV. Kortom, als u geïnteresseerd bent in communicatie en scherm oplossingen voor in de zorg, bent u bij ons aan het juiste adres. Horen, zien en genieten, dat is Display4All!

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn