Bezoekersregistratie, bezoekers professioneel ontvangen

Bent u op zoek naar de beste oplossing voor uw bezoekersregistratie? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres! Bijna elke organisatie ontvangt dagelijks wel bezoekers, klanten, personeel of sollicitanten. Met een eerste goede indruk laten we een visitekaartje na van ons bedrijf of instelling. De bezoekersregistratie oplossingen van Display4All zorgen ervoor dat u uw gasten professioneel en gastvrij kunt ontvangen!

Wat is bezoekersregistratie?

Bezoekersregistratie is dé manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Dit wordt in de praktijk vaak toegepast door middel van een digitaal systeem. Deze digitale systeem is tevens een oplossing om 24/7 uw bezoekers te ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is. Dit is niet alleen handig voor uw registratie, maar biedt ook efficiëntie. Een bezoekersregistratie systeem van Display4All stroomlijnt uw processen, bespaart kosten en geeft uw bezoekers een actieve rol.

Ontdek de mogelijkheden van bezoekersregistratie!

De bezoeker wordt op een professionele manier welkom geheten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving en kan via het touchscherm van een digitale receptie zich registreren of contactpersonen zoeken. Na het invoeren van de gewenste naam kan het bezoekersregistratie systeem op verschillende mogelijkheden contact leggen met de organisator. Dit kan bijvoorbeeld via sms en mailbericht, maar u kunt ook direct via het systeem telefonisch contact opnemen met de organisator. Via het systeem kan dan door de organisator eventueel de deur voor de bezoeker worden geopend. Tevens zal het bezoekersregistratie systeem direct een naambadge printen waardoor de bezoekers altijd binnen u bedrijf te herkennen zijn. De bezoeker ontvangt na aanmelding de boodschap om even rustig plaats te nemen en zo opgehaald te worden.

Met onze bezoekersregistratie oplossingen heeft u een helder inzicht in wie uw bedrijf bezoekt. U heeft altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand of locatie. De software van Display4all kan worden gebruikt ter ondersteuning van receptiepersoneel of werken bij een onbemand systeem.

De voordelen van bezoekersregistratie:

  • Kostenbesparing op personeelskosten
  • Geen uitval door ziekte
  • Geeft een moderne en professionele uitstraling
  • Professioneel ontvangst in de volledig op maat gemaakt uitstraling
  • Koppeling met Narrowcasting mogelijk
  • Direct printen van bezoekerspas
  • Bezoeker kan direct bellen met organisator
  • Verstuur mail en/of sms-notificatie als bezoeker is aangemeld

Onze systemen zijn 100% AVG Proof!

Door de ingevoerde privacywet is het niet langer toegestaan om een bezoekerslijst op uw balie te hebben liggen. Display4All heeft hier gelukkig passende oplossingen voor. Door de digitale bezoekersregistratie van Display4All heeft u altijd inzicht in aanwezigheid van bezoekers. Tevens zorgt u ervoor dat u voldoet aan de AVG-wet en hiermee garandeert u de privacy van uw bezoekers!

Waarom kiezen voor Display4all?

Met een bezoekersregistratie systeem van Display4All voldoet u met de registratie van bezoekers aan de wet- en regelgeving. Daarnaast wordt het voor u en uw organisatie duidelijk wie er wanneer uw organisatie bezoekt. De systemen van Display4All zijn AVG-proof en geven een moderne en professionele uitstraling. Heeft u nog meer vragen of ontvangt u graag meer informatie over bezoekersregistratie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Kiosken

Digitale Recepties

Digitale Stoepborden

Desinfectiezuilen

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu