Bezoekersregistratie, uw bezoekers professioneel ontvangen

U kiest voor bezoekersregistratie indien u op zoek bent naar de beste oplossing voor het eenvoudig en snel registreren van bezoekers! Bij Display4All bent u hiervoor aan het juiste adres. Bijna elke organisatie ontvangt dagelijks wel bezoekers, klanten, personeel of sollicitanten.

Met een eerste goede eerste indruk laten we een visitekaartje na van ons bedrijf of instelling. De bezoekersregistratie oplossingen van Display4All zorgen ervoor dat u uw gasten professioneel en gastvrij kunt ontvangen!

Wat is bezoekersregistratie?

Bezoekersregistratie is dé manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Dit wordt in de praktijk vaak toegepast door middel van een digitaal systeem. Deze digitale systeem is tevens een oplossing om 24/7 uw bezoekers te ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is.

Dit is niet alleen handig voor uw registratie, maar biedt ook efficiëntie. Een bezoekersregistratie systeem van Display4All stroomlijnt uw processen, bespaart kosten en geeft uw bezoekers een actieve rol.

bezoekersregistratie systemen van Display4All

Ontdek de mogelijkheden van bezoekersregistratie!

De bezoeker wordt op een professionele manier welkom geheten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving. Via het touchscherm van een digitale receptie zich registreren of contactpersonen zoeken.

Na het invoeren van de gewenste naam kan het bezoekersregistratie systeem op verschillende mogelijkheden contact leggen met de organisator. Dit kan bijvoorbeeld via sms en e mail, maar u kunt ook direct via het systeem telefonisch contact opnemen met de organisator. Ook zijn er implementaties met QR code mogelijk. Via het systeem kan dan door de organisator eventueel de deur voor de bezoeker worden geopend.

Tevens zal het bezoekersregistratie systeem direct een naambadge printen. Hierdoor zijn de bezoekers altijd binnen u bedrijf te herkennen. De bezoeker ontvangt na aanmelding de boodschap om even rustig plaats te nemen en zo opgehaald te worden.

Met onze bezoekersregistratie oplossingen heeft u een helder inzicht in wie uw bedrijf bezoekt. U weet welke bezoekers of klanten in het pand aanwezig zijn. Ook heeft u altijd een actueel overzicht van de locatie van aanwezige bezoekers in uw pand. De software van Display4all kan worden gebruikt ter ondersteuning van receptiepersoneel of werken bij een onbemand systeem.

De voordelen van bezoekersregistratie systemen:

  • Kostenbesparing op personeelskosten
  • Geen uitval door ziekte
  • Direct inzicht in welke bezoekers er zijn
  • Geeft een moderne en professionele uitstraling
  • Professioneel ontvangst in de volledig op maat gemaakt uitstraling
  • Koppeling met Narrowcasting mogelijk
  • Direct printen van bezoekerspas
  • Bezoeker kan direct bellen met organisator
  • Verstuur mail en/of sms-notificatie als bezoeker is aangemeld
  • Enorm handig voor bhv ers

Onze bezoekersregistratie systemen zijn 100% AVG Proof!

Door de ingevoerde AVG wetgeving is het niet langer toegestaan om een bezoekerslijst op uw balie te hebben liggen. Display4All heeft hier gelukkig passende oplossingen voor. Door de digitale bezoekersregistratie van Display4All heeft u altijd inzicht in aanwezigheid van bezoekers. Tevens zorgt u ervoor dat u voldoet aan de AVG-wet en hiermee garandeert u de privacy van uw bezoekers!

Kortom, privacy wordt gegarandeerd en u voldoet aan de wetseisen. U heeft dus verder geen zaken meer om zorgen om te maken. Wij helpen u graag in uw situatie en kijken wat voor u de beste oplossing is!

Waarom kiezen voor Display4all?

Zeker tijdens deze periode merken wij dat er steeds meer behoefte komt aan digitale bezoekersregistratie.

Met een bezoekersregistratie systeem van Display4All voldoet u met de registratie van bezoekers aan de wet- en regelgeving. Daarnaast wordt het voor u en uw organisatie duidelijk wie er wanneer uw organisatie bezoekt.

De systemen van Display4All zijn AVG-proof en geven een moderne en professionele uitstraling. Ook zijn onze systemen eenvoudig en snel te gebruiken. Geen lange en moeilijk uitleg middels een handleiding maar een voor ieder begrijpelijk systeem. Ons motto hierin is; als wij een A4 nodig hebben voor een handleiding dan is de opgeleverde installatie te moeilijk in gebruik!

Display4All voorziet u van de nodige audio visuele oplossingen. In combinatie met bezoekersregistratie kunnen wij uw kantoor bijvoorbeeld ook voorzien van populaire oplossingen zoals room bookingruimtereservering, videoconferencing oplossingen en videoconferentie apparatuur.

Wilt u gelijk gebruik maken van bezoekersregistratie? Klik dan op de knop om direct contact op te nemen. Ook kunt u hier vrijblijvend meer informatie aanvragen. We helpen u graag zodat ook u zo snel mogelijk beginnen met uw bezoekers te registreren!

Kiosken

Digitale Recepties

Digitale Stoepborden

Desinfectiezuilen

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn