Bezoekersregistratie: uw bezoekers professioneel ontvangen

Bent u al bekend met bezoekersregistratie? Wilt u uw bezoekers op een professionele manier registreren? Display4All biedt de beste oplossingen voor het eenvoudig en snel registreren van bezoekers. Of het nu gaat om klanten, personeel, sollicitanten of andere gasten, onze digitale bezoekersregistratie oplossingen helpen u om hen professioneel en gastvrij te ontvangen.

Het achterlaten van een goede eerste indruk is belangrijk voor uw bedrijf of instelling, en met onze bezoekersregistratie oplossingen kunt u dit realiseren. Kies voor Display4All en zorg ervoor dat uw bezoekersregistratie vlekkeloos verloopt.

Wat is bezoekersregistratie?

Bezoekersregistratie is dé manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Bij Display4All bieden wij verschillende oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie, waaronder een digitaal systeem dat u 24/7 kunt gebruiken zonder dat er een receptionist(e) nodig is.

Dit is niet alleen handig voor uw registratie, maar biedt ook efficiëntie. Een bezoekersregistratie systeem van Display4All stroomlijnt uw processen, bespaart kosten en geeft uw bezoekers een actieve rol.

Ontdek wat bezoekersregistratie voor uw organisatie kan doen!

  Onze systemen zijn 100% AVG Proof!

  Onze bezoekersregistratie systemen zijn 100% AVG-proof. Dankzij de ingevoerde AVG-wetgeving is het niet langer toegestaan om een bezoekerslijst op uw balie te hebben liggen. Bij Display4All hebben wij gelukkig passende oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie.

  Met ons digitale bezoekersregistratie systeem heeft u altijd inzicht in de aanwezigheid van uw bezoekers en voldoet u aan de AVG-wetgeving, waardoor u de privacy van uw bezoekers kunt garanderen.

  Met onze oplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de privacy en wetseisen. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor Display4All en profiteer van onze bezoekersregistratie oplossingen om de privacy van uw bezoekers te beschermen en te voldoen aan de wetgeving.

  onze bezoekersregistratie is AVG proof

  Fleur klein

  Model 4970 is een zeer vriendelijk model en ontworpen als vrijstaande oplossing waarbij de Digitale receptie functie breed ingezet kan worden. Dit model wordt zowel als vervanging van de receptioniste ingezet als ook ter ondersteuning van de receptie. Dit model kan worden uitgevoerd met mogelijk opties, zoals scanner, printer, speakers en microfoon zodat er een volwaardige digitale receptie ontstaat.

  Eigenschappen van model 4970

  • Display 15 inch Touch
  • Lichtopbrengst 300 cd/m2
  • Beeldformaat 16:9
  • Gepoedercoat staal
  • In alle Ral kleuren mogelijk

  Mogelijke hardware opties:

  • Naambadge scanner
  • Naambadge printer
  • Microfoon
  • Speakers
  • Relais voor deur opening

  Fleur balie

  Model 4995 is gemakkelijk inzetbaar als baliemodel en is gemakkelijk verplaatsbaar, maar kan ook eenvoudige aan de wand worden bevestigd. Door het vlak geïntegreerde display kan dit model wel tegen een stootje. Door het geïntegreerde display ontstaat er geen grof model maar blijft de digitale receptie oplossing een sierlijk product om op de receptie te plaatsen.

  Eigenschappen van model 4995

  • Display 15 inch Touch
  • Lichtopbrengst 300 cd/m2
  • Beeldformaat 16:9
  • Gepoedercoat staal
  • In alle Ral kleuren mogelijk

  Mogelijke hardware opties:

  • Naambadge scanner
  • Naambadge printer
  • Microfoon
  • Speakers
  • Relais voor deur opening

  Fleur

  Model 4952, dit grote model Fleur verwelkomt u de bezoekers op een duidelijke manier. Dit wat grotere model zien wij bijvoorbeeld veel geplaatst worden bij bedrijven of instellingen die een wat grotere entree hebben, bijvoorbeeld een verzamelgebouw. Maar ook bij bedrijven waar geen receptiefunctie is en bezoek zich op zeer eenvoudige manier moet kunnen aanmelden of registeren.

  Eigenschappen van model 4952

  • Display 49 inch Touch
  • Lichtopbrengst 500 cd/m2
  • Beeldformaat 16:9
  • Gepoedercoat staal
  • In alle Ral kleuren mogelijk

  Mogelijke hardware opties:

  • Naambadge scanner
  • Printer box voor badge printer
  • Microfoon
  • Speakers
  • Relais voor deur opening

  Hoe werkt bezoekersregistratie?

  Digitale bezoekersregistratie is de professionele en geautomatiseerde manier om uw bezoekers welkom te heten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving.

  Onze bezoekersregistratie software biedt de mogelijkheid om bezoekers zich te laten registreren via het touchscherm van Fleur, onze digitale receptie, of door het scannen van een QR-code. Via deze digitale receptie kan de organisator direct op de hoogte worden gebracht van de komst van de bezoeker via verschillende communicatiekanalen, zoals sms, e-mail of telefoon.

  Bovendien is het mogelijk om direct vanuit de receptie de deur voor de bezoeker te openen. Na aanmelding zal Fleur automatisch een naambadge printen, waardoor de bezoeker altijd herkenbaar is binnen uw bedrijf. Zo wordt het gehele proces van bezoekersregistratie geautomatiseerd en kunt u uw gasten snel en efficiënt verwelkomen. Dat is makkelijk!

  De voordelen van een digitale bezoekersregistratie:

  ✓ Kostenbesparing op personeelskosten

  ✓ Geen uitval door ziekte

  ✓ Direct inzicht in welke bezoekers er zijn

  ✓ Koppeling met Narrowcasting mogelijk

  ✓ Geeft een moderne en professionele uitstraling

  ✓ Geen papieren inschrijflijsten meer

  ✓ AVG Proof

  ✓ Professioneel ontvangst in de volledig op maat gemaakt uitstraling

  ✓ Verstuur mail en/of sms-notificatie als bezoeker is aangemeld

  ✓ Enorm handig voor bhv-ers

  Altijd inzicht dankzij bezoekersregistratie

  Met onze digitale bezoekersregistratie heeft u altijd helder inzicht in wie er aanwezig zijn in uw pand of locatie. Met de software van Display4All heeft u altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers, of het nu gaat om ondersteuning van bezoekersregistratie of werken bij een onbemande receptie.

  Naast inzicht biedt onze bezoekersregistratie ook voordelen op het gebied van privacybescherming. Bij Display4All voldoen onze systemen namelijk aan de regels van de AVG-wetgeving en beschermen de privacy van uw bezoekers. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over de privacy van uw bezoekers met onze bezoekersregistratie oplossingen.

  Kies voor Display4All en profiteer van onze digitale bezoekersregistratie om altijd een helder overzicht te hebben van uw bezoekers en de privacy van uw bezoekers te beschermen.

  Digitale receptie

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op digitale bezoekersregistratie.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende digitale oplossingen en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Wilt u ook graag gebruik maken van bezoekersregistratie?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom helpen wij u dan ook graag verder.

  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn