NarrowcastingSport

LCD en LED schermen gebruiken bij sport en entertainment

Ook in de sport en entertainment wordt al jaren gebruikt gemaakt van LCD en LED schermen bij vele toepassingen. Of het nu gaat over de LED boarding rondom de sportvelden of de informatieborden bij de velden, ook wel bekend als narrowcasting schermen, Display4all is al jaren een speler binnen deze markt.

SpartaRotterdam-300×300
Theater-de-Veste-300×300
Hof88Theater-350×350
Sportbedrijf-Rotterdam-300×300
Biesboschcentrum-350×350
FCDordrecht-300×300
Sportschool-narrowcasting

Bewegende beelden worden beter onthouden

Sporten in het algemeen wordt steeds populairder. Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de leden van sportscholen trouwe bezoekers zijn aan de sportschool. Bij de juiste positionering van schermen wordt de getoonde content dus vaker bekeken. Waren het eerst de voetbalclubs die de mededelingen en reclame digitaal vertoonden, nu zie je ook steeds vaker bij andere sporten deze mogelijkheid opkomen. Het is natuurlijk niet alleen het tonen van reclamebeelden waarvoor de schermen worden gebruikt. 

Sportscholen gebruiken steeds vaker ook LCD/LED schermen voor het tonen van de programma’s die gekoppeld zijn aan de apparaten. Dit kan worden getoond op enkele schermen maar ook een Videowall is daarvoor uitermate geschikt.

 

Inzet van Kiosken

Inzet van Kiosken

Door het inzetten van een Kiosk waarop de bezoeker van de sportschool zich kan aanmelden voorkomt u op piekmomenten een wachtrij bij de digitale receptie. Daarnaast kunt u ook op een zeer gebruiksvriendelijke manier informatie verstrekken aan de bezoekers of er zelfs een webshop aan koppelen voor het bestellen van sportartikelen of voedingsmiddelen.

 

Bewegend beeld onthouden

Indoor en Outdoor schermen

Display4all levert zowel indoor schermen en videowall’s als ook LED schermen op of nabij stadions of sportscholen. Met onze i-TV Narrowcasting oplossing kunt u op een zeer gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier de aansturing van de content verzorgen.

 

Bekijk meer producten

LED Schermen

Voor binnen en buiten LED schermen, u bent bij ons aan het juiste adres!

Lees meer

Narrowcasting

Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

Lees meer

Informatiezuil

Altijd in staat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Lees meer

Outdoor LED schermen

De outdoor LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur.

Lees meer