Narrowcasting-startfoto

Narrowcasting

Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie! Door middel van narrowcasting kunt u gerichte informatie overbrengen aan een specifieke doelgroep op een specifieke locatie en tijdstip. Het is dan ook niet voor niets dat de opkomst van narrowcasting de afgelopen tien jaar een flinke vlucht heeft genomen.

Met narrowcasting kunt u uw boodschap op een aantrekkelijke en effectieve manier overbrengen aan uw doelgroep. U kunt bijvoorbeeld nieuwsberichten, productinformatie, aanbiedingen, evenementen en andere informatie op een dynamische en interactieve manier presenteren.

Bij Display4All zijn we gespecialiseerd in narrowcasting. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

 

Evean-350×350
Laurens
growersunited
Havensteder-350×350
Daikin-350×350
Biesboschcentrum-350×350

Wat is narrowcasting

Narrowcasting is een moderne en veelzijdige manier om informatie uit te zenden via moderne displays. Met narrowcasting kunt u uw communicatie specifiek richten op een bepaalde doelgroep op een specifieke locatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om intern te communiceren met uw eigen personeel, maar ook om extern te communiceren met klanten, bezoekers of patiënten.

Door gebruik te maken van narrowcasting kunt u de inhoud van uw boodschap gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van uw doelgroep. Vervolgens kunt u deze presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier.

Narrowcasting staat in de AV branche ook wel bekend als digital signage en kan bijvoorbeeld worden gebruikt om belangrijke informatie te delen, zoals nieuws, weerberichten, evenementen of acties. Daarnaast kan het ook worden ingezet als marketingtool om uw merk of producten te promoten en uw klanten te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Neem contact op
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat narrow­casting voor uw organisatie
kan doen!

  BieschboschNarrowcastingV2

  Narrowcasting software: i-TV Live

  Wat betreft narrowcasting software werken wij voornamelijk met ons in eigen beheer ontwikkelde pakket: i-TV Live. Dit pakket wordt in veel gevallen ingezet bij een brede doelgroep, dit betreft o.a. de Retail en het MKB. Als we i-TV Live toepassen in de zorg doen we dat onder ZorgTV waarbij er dan specifieke zaken aan het pakket worden toegevoegd zoals de bioscoop filmfragmenten en de geheugentrainer.

  Ook zijn wij reseller van een narrowcasting systeem dat van één van de grootste spelers is in het maken van software voor narrowcasting. Deze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw persoonlijke huisstijl.

  Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, Retail en venues. We zijn trots op onze uiteenlopende klanten. Van KFC tot Adidas, van FrieslandCampina tot Ziggo Dome.

  Al ruim 20 jaar is Display4all een speler op het gebied van Narrowcasting

  Al ruim 20 jaar is Display4all een speler op het gebied van Narrowcasting

  Al ruim 20 jaar is Display4all een speler op het gebied van narrowcasting waardoor we een ruime ervaring hebben opgedaan in de verschillende segmenten. Deze ervaringen hebben we steeds verwerkt bij het optimaliseren van i-TV Live. Aangezien we werken voor verschillende grote spelers moeten we iedere keer weer zeer scherp zijn op onze veiligheid- en kwaliteitseisen. Hierdoor kan uw organisatie rekenen op en professioneel, stabiel, veilig en geavanceerd product.

  Wij werken met een rijke verzameling standaard templates waardoor u flexibel bent in het maken van uw presentatie. Tevens zien wij dat veel bedrijven willen werken met templates in de corporate huisstijl waarvoor wij templates op maat ontwikkelen. We geloven erg in maatwerk om de relevantie te verhogen. Wilt u graag gebruik gaan maken van narrowcasting in uw organisatie? Dan gaan we samen met u in gesprek om de specifieke wensen te vertalen naar maatwerk oplossingen.

  De voordelen van Narrowcasting:

  Zoals hierboven vernoemd is narrowcasting heel breed inzetbaar. Daarom geven we u een paar voorbeelden waarvoor u narrowcasting kunt inzetten.

  • Warm welkom heten van bezoekers
  • Aanbiedingen of promoties
  • Product of merk filmpjes
  • Afwijkende openingstijden
  • Wachttijden

   

  • Wegbewijzering
  • Nieuwe producten of diensten 
  • Lokaal weerbericht
  • Lokaal nieuws
  • Lokaal verkeersinformatie

   

  Meer weten?
  GebruiksvriendelijkNarrowcasting

  Gebruiksvriendelijke narrowcasting

  Wij vinden gebruiksvriendelijke narrowcasting enorm belangrijk. Met i-TV Live kunt u als gebruiker gemakkelijk inloggen via desktop, mobiel of tablet. U kunt dan direct de fragmenten en programmering aanpassen of wijzigen, waardoor u altijd controle heeft over uw uitzending.

  U kunt met i-TV Live zelf bepalen welke medewerkers u rechten verleend om content aanpassingen te doen. Op de verschillende niveaus zijn mogelijkheden om bepaalde rechten te verlenen.

  Pas de fragmenten, programma’s en de afspeellijsten aan op relevante momenten gedurende de dag, week of locatie. Alle schermen worden aangestuurd vanuit één beheerdersconsole. Zo houdt u de controle over de uitzendschema’s en kan er makkelijk worden ingespeeld op actualiteiten.

  In de programmering kunnen eigen media zoals video’s en afbeeldingen worden toegevoegd. i-TV Live biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals o.a. Youtube, Twitter en Facebook.

  Vanuit onze uitgebreide beeldbibliotheek kunt u gebruik maken van een zeer grote aantal afbeeldingen, tevens kunt op zeer eenvoudige wijze uw eigen foto’s of video’s uploaden zodat u die kunt gebruiken in uw presentaties.

  Gebruikmaken van Narrowcasting?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   Digitale Recepties

   Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

   Lees meer

   Videoconferentie oplossingen

   Dé manier om online te vergaderen.

   Lees meer

   Room management

   Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

   Lees meer