Narrowcasting

Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie! Door middel van narrowcasting kunt u gerichte informatie overbrengen aan een specifieke doelgroep op een specifieke locatie en tijdstip. Het is dan ook niet voor niets dat de opkomst van narrowcasting de afgelopen tien jaar een flinke vlucht heeft genomen.

Met narrowcasting kunt u uw boodschap op een aantrekkelijke en effectieve manier overbrengen aan uw doelgroep. U kunt bijvoorbeeld nieuwsberichten, productinformatie, aanbiedingen, evenementen en andere informatie op een dynamische en interactieve manier presenteren.

Bij Display4All zijn we gespecialiseerd in narrowcasting. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting is een moderne en veelzijdige manier om informatie uit te zenden via moderne displays. Met narrowcasting kunt u uw communicatie specifiek richten op een bepaalde doelgroep op een specifieke locatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om intern te communiceren met uw eigen personeel, maar ook om extern te communiceren met klanten, bezoekers of patiënten.

Door gebruik te maken van narrowcasting kunt u de inhoud van uw boodschap gemakkelijk aanpassen aan de behoeften van uw doelgroep. Vervolgens kunt u deze presenteren op een professionele en aantrekkelijke manier.

Narrowcasting kan bijvoorbeeld worden gebruikt om belangrijke informatie te delen, zoals nieuws, weerberichten, evenementen of acties. Daarnaast kan het ook worden ingezet als marketingtool om uw merk of producten te promoten en uw klanten te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en aanbiedingen.

Ontdek wat narrowcasting voor uw organisatie kan doen!

  Narrowcasting in combinatie met i-TV Live

  Wij werken met ons in eigen beheer ontwikkelde pakket i-TV Live. Dit pakket wordt in veel gevallen ingezet bij een brede doelgroep, dit betreft o.a. de Retail en het MKB. Als we i-TV Live toepassen in de zorg doen we dat onder ZorgTV waarbij er dan specifieke zaken aan het pakket worden toegevoegd zoals de bioscoop filmfragmenten en de geheugentrainer.

  Ook zijn wij reseller van een narrowcasting systeem dat van één van de grootste spelers is in het maken van software voor narrowcasting. Deze software is gebruiksvriendelijk, slim vormgegeven en volledig te integreren in uw persoonlijke huisstijl.

  Voor elke industrie, met een focus op corporate, food, Retail en venues. We zijn trots op onze uiteenlopende klanten. Van KFC tot Adidas, van FrieslandCampina tot Ziggo Dome.

  Al ruim 20 jaar is Display4all een speler op het gebied van Narrowcasting waardoor we een ruime ervaring hebben opgedaan in de verschillende segmenten. Deze ervaringen hebben we steeds verwerkt bij het optimaliseren van i-TV Live. Aangezien we werken voor verschillende grote spelers moeten we iedere keer weer zeer scherp zijn op onze veiligheid- en kwaliteitseisen. Hierdoor kan uw organisatie rekenen op en professioneel, stabiel, veilig en geavanceerd product.

  Wij werken met een rijke verzameling standaard templates waardoor u flexibel bent in het maken van uw presentatie. Tevens zien wij dat veel bedrijven willen werken met templates in de corporate huisstijl waarvoor wij templates op maat ontwikkelen. We geloven erg in maatwerk om de relevantie te verhogen. Hierbij gaan we samen met u in gesprek om de specifieke wensen van de klant te vertalen naar maatwerk oplossingen.

  Voorbeeld van narrowcasting

  De voordelen van Narrowcasting:

  Zoals hierboven vernoemd is narrowcasting heel breed inzetbaar. Daarom geven we u een paar voorbeelden waarvoor u narrowcasting kunt inzetten.

  ✓ Warm welkom heten van bezoekers

  ✓ Aanbiedingen of promoties

  ✓ Product of merk filmpjes

  ✓ Afwijkende openingstijden

  ✓ Wachttijden

  ✓ Wegbewijzering

  ✓ Nieuwe producten of diensten

  ✓Lokaal weerbereicht

  ✓ Lokaal nieuws

  ✓ Lokaal verkeersinformatie

  Als het aankomt op narrowcasting zijn er enorm veel mogelijkheden. Wij willen u en uw organisatie graag helpen bij het opzetten van jullie narrowcasting systeem!

  Gebruiksvriendelijke narrowcasting voor in de zorg

  Gebruiksvriendelijke narrowcasting

  Wij vinden gebruiksvriendelijke narrowcasting enorm belangrijk. Met i-TV Live kunt u als gebruiker gemakkelijk inloggen via desktop, mobiel of tablet. U kunt dan direct de fragmenten en programmering aanpassen of wijzigen, waardoor u altijd controle heeft over uw uitzending. 

  U kunt met i-TV Live zelf bepalen welke medewerkers u rechten verleend om content aanpassingen te doen. Op de verschillende niveaus zijn mogelijkheden om bepaalde rechten te verlenen.

  Pas de fragmenten, programma’s en de afspeellijsten aan op relevante momenten gedurende de dag, week of locatie. Alle schermen worden aangestuurd vanuit één beheerdersconsole. Zo houdt u de controle over de uitzendschema’s en kan er makkelijk worden ingespeeld op actualiteiten.

  In de programmering kunnen eigen media zoals video’s en afbeeldingen worden toegevoegd. i-TV Live biedt u de mogelijkheid om diverse social media bronnen te koppelen zoals o.a. Youtube, Twitter en Facebook.

  Vanuit onze uitgebreide beeldbibliotheek kunt u gebruik maken van een zeer grote aantal afbeeldingen, tevens kunt op zeer eenvoudige wijze uw eigen foto’s of video’s uploaden zodat u die kunt gebruiken in uw presentaties.

  Over Display4All

  Display4all levert al jaren een uitermate betrouwbaar en gebruiksvriendelijk narrowcasting systeem met veel features en mogelijkheden! Het Cloud based pakket i-TV Live! is bedoeld voor bedrijven die serieuze en professionele Narrowcasting configuraties willen realiseren.

  Het pakket is geschikt voor o.a. onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Retail, MKB en corporate. Met i-TV Live beschikt u over een zeer stabiele toekomst met vaste narrowcasting oplossingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van de Narrowcasting oplossing?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn