Narrowcasting Hardware Startfoto

Narrowcasting hardware

Ontdek de kracht van van onze narrowcasting hardware. Met een breed scala aan binnen- en buiten schermen, mediaspelers en etalageschermen bieden wij de ideale tools om uw boodschap effectief over te brengen. Optimaliseer uw visuele communicatie en trek de aandacht van uw doelgroep met onze hoogwaardige narrowcasting hardware.

Narrowcasting is een eigentijdse en veelzijdige methode om informatie te verspreiden via moderne displays. Met narrowcasting kunt u gericht communiceren met specifieke doelgroepen op specifieke locaties. Zo kunt u intern communiceren met uw personeel of extern met klanten, bezoekers of patiënten.

Bij Display4All zijn we gespecialiseerd in narrowcasting hardware en denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Evean-350×350
Laurens
growersunited
Havensteder-350×350
Daikin-350×350
Biesboschcentrum-350×350
Narrowcasting Hardware Tekening

Welke hardware heeft u nodig voor narrowcasting?

Display4all heeft al meer dan 20 jaar ervaring om uw bedrijf of organisatie te voorzien met de juiste narrowcasting hardware:

Professionele displays; Onze professionele narrowcasting schermen zijn digitale displays die ten op zichtte van een consumenten TV; een langere levensduur, hogere lichtopbrengst en monitoring op afstand hebben en zijn ontworpen om 16/7 of 24/7 operationeel te zijn.

Narrowcasting player; De narrowcasting player is mediaspeler die verantwoordelijk is voor het afspelen van uw content op de professionele displays.

Software; Display4all beschikt over een eigen ontwikkeld narrowcasting software genaamd i-TV live. Met deze software beschikt de gebruiker over een zeer modern en uitgebreid pakket. Vanaf een willekeurige locatie bepaalt u wanneer, op welk tijdstip en op welke plaats u de gewenste informatie aan uw doelgroep wilt tonen. Met i-TV Live bent u in staat om snel de juiste informatie te tonen!

Netwerk: Het is van belang dat de narrowcasting player / mediaspeler verbonden is met het internet. Dit kan via Wifi of via een netwerkkabel.

Neem contact op

Voordelen van onze narrowcasting hardware

• Gerichte communicatie
• Ideaal voor aanbiedingen of promoties
• Enorm flexibel
• Verhoogd betrokkenheid met uw merk

• Geschikt voor bewegwijzering
• Stimuleert uw verkoop
• Professionele uitstraling
• Geschikt als informatievoorziening

Meer weten?
Hardware Narrowcasting Laptop

Wat heeft u nog meer nodig?

Indien u al beschikt over narrowcasting hardware zoals een scherm en mediaspeler, dan heeft u in principe alleen nog een laptop of desktop met internettoegang nodig. Zo kunt u vanaf waar u wilt werken uw content zoals nieuwberichten, foto’s, video’s en informatie makkelijk beheren via de cloud.

Gebruikmaken van narrowcasting hardware?

  Bekijk meer producten

  Narrowcasting

  Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

  Lees meer

  Digitale Recepties

  Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

  Lees meer

  Videoconferentie oplossingen

  Dé manier om online te vergaderen.

  Lees meer

  Room management

  Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

  Lees meer