Plug and Play Videostudio

Plug-and-play videostudio, alles in één!

De videostudio van Display4all is een alles-in-één, plug-and-play videostudio. Produceer nu volledig zelf, in-house videocontent met broadcast kwaliteit. Geen enorme investeringen of ingewikkelde technische implementaties, dat is een concept in samenwerking met Getyourstudio. Display4all maakt het voor elke organisatie, groot en klein, mogelijk om geheel zelfstandig een online of hybride event te streamen of als videoproductie registreren. Delen van de video of livestream kan via alle moderne kanalen. Via intranet, internet of live broadcasting.

Teams-350×350
zoom-350×350
Google-Meet-350×350
YoutubeLive-350×350
GoToWebinar-350×350
Vimeo-350×350
Wat is een plug and play videostudio

Wat is een Plug-and-play videostudio?

Je hoeft geen jarenlange filmacademie gevolgd te hebben, noch alles van codecs of stekkers te weten om de boodschap van jouw organisatie over de bühne te brengen. Zonder het lang zoeken naar de juiste apparatuur of een lange leercurves aan softwaretraining, met dit systeem kan iedereen direct aan de slag. Het hart van de videostudio is het ontwikkelde software. Decennia aan professionele studio en videobewerkingssoftware is samengebracht in een voor iedereen te begrijpen interface.

Alle geselecteerde componenten werken naadloos met elkaar samen. De StudioAssist applicatie maakt installatie van drivers overbodig. Alles werkt direct, zoals je het verwacht.

 

Neem contact op
Complete studio

Complete studio

Alle sets maken het mogelijk om direct een studio in te richten en met video productie aan de slag te gaan. Soms zijn er extra wensen qua decor of licht. Ook op dit vlak zijn er diverse add-on pakketten. Van DMX gestuurd licht tot remote controllers en diverse kwaliteiten green screen. Als een extra optie is het ook mogelijk om de content van draadloze apparaten zoals smartphones op te nemen als extra videobron in onze software. Even een linkedinprofiel tonen, een insta post delen of samen lachen om een TikTok hype. Ook dat is mogelijk.

Basicstudio
BASIC-SET

De meest betaalbare
alles-in-één studio

 • Op afstand bedienbare Full HD PTZ camera.
 • Max. 2 camera’s en 2 microfoons.
 • 2 studiolampen op statief, AKG microfoon, robuust videostatief met afkijkscherm onder de camera, 15-knops Stream Deck bedienings- paneel, 2 monitoren en veel meer.

 

Prosetstudio
PRO-SET

De uitgebreide versie
van de BASIC-SET

 • Op afstand bedienbare Full HD PTZ camera’s.
 • Max. 6 camera’s en 6 microfoons.
 • 3 bi-color studiolampen op statief, 2 AKG microfoon, 2 Manfrotto videostatieven met afkijkschermen, 15-knops Stream Deck bedieningspaneel, 2 monitoren en veel meer.

 

ProXLstudio
PRO XL-SET

De meest uitgebreide
kant-en-klare studio

 • Op afstand bedienbare Full HD PTZ camera’s.
 • Max. 6 camera’s en 6 microfoons.
 • Uitgebreide verlichting, waaronder bi-color LED-panelen, bi-color spotlights met softboxen en gekleurde (RGBW) decor LED-verlichting.
 • Autocue/teleprompter, 2 Shure draadloze microfoons en 2 AKG bedrade microfoons, 3 Manfrotto videostatieven met afkijkschermen, 15-knops Stream Deck bedieningspaneel, 2 monitoren en veel meer.

 

Pro4KSet
PRO 4K-SET

4K / UHD beeldkwaliteit
streamen & opnemen

 • Op afstand bedienbare 4K PTZ camera’s.
 • Max. 4 camera’s en 6 microfoons
 • Uitgebreide verlichting, waaronder bi-color LED-panelen, bi-color spotlights met softboxen en gekleurde (RGBW) decor LED-verlichting
 • Autocue/teleprompter, 2 Shure draadloze microfoons en 2 AKG bedrade microfoons, 3 Manfrotto videostatieven met afkijkschermen, 15-knops Stream Deck bedieningspaneel, 2 monitoren en veel meer.

 

Professionele videostudio

Professionele studio

“De kwaliteit van de nationale omroepen beschikbaar maken voor elke organisatie.” dat was het oorspronkelijke idee. De oprichters waren al de huisleveranciers van de grote omroepen en universiteiten. Met die kennis op zak is GetyourStudio begonnen. Met een standaard set kunnen de gebruikers direct aan de slag. Alle kern hardware is van A-kwaliteit en is samengebracht in een handzame en verplaatsbare flightcase. Robuust en voor iedereen begrijpelijk voorzien van kleurcoderingen op de kabels en aansluitingen.

Ondersteuning

Ondersteuning

Niets is zo spannend als live gaan. Dat geldt zelfs voor professionals. Daarom bieden wij onze klanten begeleiding bij live events aan. Van tevoren maken we gezamenlijk een plan en takenlijst. Zo is er geen technische stress voor de uitzending en kan men zich volledig focussen op de inhoud. Tijdens de uitzending zorgen wij dat technisch alles op rolletjes loopt. Daar waar nodig lossen wij problemen ‘on-the-spot’ op. Omdat onze klanten allemaal met door ons samengestelde systemen werken, kennen wij de apparatuur van binnen en buiten. De software die alles met elkaar verbindt is immers zelf ontwikkeld. Zo kunnen wij alle technische zorgen uit handen nemen.

Gebruikmaken van een plug-and-play videostudio?

  Bekijk meer producten

  Audio & Video

  Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

  Lees meer

  Draadloos presenteren

  Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergaderruimte.

  Lees meer

  Room management

  Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

  Lees meer

  Videoconferentie

  Videoconferentie maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

  Lees meer