Digitale menuborden, creëer beleving!

Bent u op zoek naar digitale menuborden? In de Horeca speelt beleving een grote rol en wilt u de gasten die beleving meegeven en niet de indruk achter laten dat ze moeten wachten op hun eten. U wilt u gasten welkom heten en de beloftes waarmaken.

Of u zich nu richt op fastfood of op hoogwaardige culinaire gerechten alles draait op de beleving en u wilt geen teleurstellingen. Maar ook het digitaal tonen van aanbiedingen of dagmenu’s valt onder deze beleving! En natuurlijk entertaint uw met digitale informatie de gasten als een voorafje op hun diner.

De mogelijkheden met digitale menuborden

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een digitaal menubord. Bijvoorbeeld een digitaal menubord in de etalage, op een video wall, boven de balie of een digitaal menubord tegen de buitengevel.

Natuurlijk is het gebruikersgemak bij deze menuborden van zeer groot belang. Vooral in de Horeca wordt er gewerkt met een flexibele pool aan medewerkers waardoor er veel wisselende personen aanwezig zijn. Ook dan moeten de digitale menuborden bijdragen aan extra omzet en een dynamische menu en prijsvoering hebben.

Uw medewerkers kunnen het scherm zeer eenvoudig bedienen. Binnen een paar seconden kunnen bijgerechten worden toegevoegd of het menu worden aangepast. Technisch vernuft maakt het verschil!

De digitale Display4all menuborden faciliteren uw fastfood restaurant in een hogere omzetsnelheid en stimuleren daarnaast de cross- en upselling. Maar ook binnen de specialiteiten restaurants hebben de digitale menuborden een toegevoegde waarde. Denk dan bijvoorbeeld aan het tonen van de exclusieve spijs- en wijnkaarten en het dagmenu waarmee u voorkomt dat ingekochte producten overschieten. U kunt vroegtijdig het menu digitaal aanpassen of de aandacht vestigen op een ander product.

Waar kunt u een digitaal menubord toepassen?

Nog steeds bestaat bij veel Horeca ondernemers gedachten dat digitale menuborden alleen voor de grotere ketens geschikt zijn wat niet de realiteit is. Display4all maakt het mogelijk om ook de zelfstandige Horeca ondernemer van digitale menuborden te voorzien. Wij werken met zeer gebruiksvriendelijk software en betaalbare Displays. Hierdoor hebben we altijd een passende oplossing ook voor de zelfstandige ondernemer.

Waarom digitale menuborden van Display4all?

• Eenvoudig, eventueel op afstand, aan te passen of te wijzigen aanbod en prijs.

• Dynamische menuvoering afgestemd op bijvoorbeeld, seizoen, dagdeel, voorraad (beschikbaarheid) en lokale voorkeuren.

• Snelle en effectieve communicatie waardoor en hogere omzetsnelheid ontstaat.

• Ad hoc promoties.

• Templates in de juiste huisstijl

• Scherpe prijsstelling en voor iedere ondernemer een juiste oplossing

Digitaal menubord

Bent u op zoek naar een duidelijke manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu? Een manier die er mooi, professioneel uitziet en waar u heel eenvoudig veranderingen op aan kunt brengen? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even te komen kijken bij Display4All.

We hebben namelijk een digitaal menubord voor u klaarstaan dat u direct kunt gaan gebruiken. Onze menuborden worden door ons zelf ontwikkeld en draaien ook op software die wij zelf hebben ontworpen. Vandaar ook dat wij u de meest flexibele mogelijkheden kunnen bieden op dit gebied.

Digitale menuborden gebruiken

Als u een menubord in uw snackbar, eetcafe of restaurant ophangt dat gedrukt is op papier, dan maakt u het uzelf onnodig lastig. Het drukken kost geld, maar kost ook weer geld als er aanpassingen moeten worden gemaakt. Misschien verandert uw menu wel regelmatig, moet u dan steeds een nieuw menubord drukken?

Met een menubord dat digitaal wordt aangestuurd is dat allemaal niet nodig. Gewoon even met de software aangeven hoe uw menu aangepast moet worden en klaar is uw nieuwe menubord. Wij gebruiken hiervoor displays die haarscherp zijn en die duidelijk alle informatie laten zien.

Meer weten over ons digitaal menubord?

Als het op digitale menuborden aankomt bent u bij Display4All aan het juiste adres. We hebben namelijk een menubord ontwikkeld dat in geen enkele horecagelegenheid zal misstaan. Onze digitale menuborden zien er mooi uit en zijn eenvoudig te bedienen.

U kunt hier op onze website meer informatie over lezen, maar we laten u ons bord ook graag een keer in het echt zien. Maak een afspraak met ons om met een van onze borden aan de slag te gaan en te zien hoe eenvoudig ons menubord digitaal te gebruiken is. Bij Display4All bent u aan het juiste adres voor alle oplossingen op het gebied van audiovisuele informatievoorziening.

Narrowcasting

Digitale receptie

Totaal inrichting

ZorgTV

Videowall

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn