Digitale menuborden 01

Digitale menuborden, creëer beleving!

Bent u op zoek naar digitale menuborden? In de Horeca speelt beleving een grote rol en wilt u de gasten die beleving meegeven en niet de indruk achter laten dat ze moeten wachten op hun eten. U wilt u gasten welkom heten en de beloftes waarmaken.

Of u zich nu richt op fastfood of op hoogwaardige culinaire gerechten alles draait op de beleving en u wilt geen teleurstellingen. Maar ook het digitaal tonen van up to date aanbiedingen of digitale menukaarten valt onder deze beleving! En natuurlijk entertaint uw met digitale informatie de gasten als een voorafje op hun diner.

Toko-Rinus-350×350
Kasteel-Batavia-350×350
VisgildeBieshof-350×350
BAS-Beers-and-Steaks-350×350
BubbleBae-350×350
Donerix-350×350
Digtale menuborden oplossingen

De mogelijkheden met digitale menuborden

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een digitaal menubord. Bijvoorbeeld een digitaal menubord in de etalage, op een video wall, boven de balie of een digitaal menubord tegen de buitengevel.

Natuurlijk is het gebruikersgemak bij deze menuborden van zeer groot belang. Vooral in de Horeca wordt er gewerkt met een flexibele pool aan medewerkers waardoor er veel wisselende personen aanwezig zijn. Ook dan moeten de digitale menuborden bijdragen aan extra omzet en een dynamische menu en prijsvoering hebben.

Neem contact op
zeer eenvoudig

zeer eenvoudig

Uw medewerkers kunnen het scherm zeer eenvoudig bedienen. Binnen een paar seconden kunnen bijgerechten worden toegevoegd of het menu worden aangepast. Technisch vernuft maakt het verschil!

De digitale Display4all menuborden faciliteren uw fastfood restaurant in een hogere omzetsnelheid en stimuleren daarnaast de cross- en upselling. Maar ook binnen de specialiteiten restaurants hebben de digitale menuborden een toegevoegde waarde. Denk dan bijvoorbeeld aan het tonen van de exclusieve spijs- en wijnkaarten en het dagmenu waarmee u voorkomt dat ingekochte producten overschieten. U kunt vroegtijdig het menu digitaal aanpassen of de aandacht vestigen op een ander product.

 

Algemeen-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Waar kunt u een digitaal menubord toepassen?

  Nog steeds bestaat bij veel Horeca ondernemers gedachten dat digitale menuborden alleen voor de grotere ketens geschikt zijn wat niet de realiteit is. Display4all maakt het mogelijk om ook de zelfstandige Horeca ondernemer van digitale menuborden te voorzien. Wij werken met zeer gebruiksvriendelijk software en betaalbare Displays. Hierdoor hebben we altijd een passende oplossing ook voor de zelfstandige ondernemer.

  De voordelen van een digitale menuborden:

  • Eenvoudig, eventueel op afstand, aan te passen of te wijzigen van aanbod en prijs
  • Dynamische menuvoering afgestemd op bijvoorbeeld, seizoen, dagdeel, vooraad (beschikbaarheid) en lokale voorkeuren
  • Snelle en effectieve communicatie waardoor er hogere omzetsnelheid ontstaat
  • Ad hos promoties
  • Templates in de juiste huisstijl
  • Scherpe prijsstelling en voor iedere ondernemer een juiste oplossing
  Meer weten?
  Digitalemenubord

  De manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu

  Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

  Een manier die er mooi, professioneel uitziet en waar u heel eenvoudig veranderingen op aan kunt brengen? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even te komen kijken bij Display4All.

  We hebben namelijk een digitaal menubord voor u klaarstaan dat u direct kunt gaan gebruiken. Onze menuborden worden door ons zelf ontwikkeld en draaien ook op software die wij zelf hebben ontworpen. Vandaar ook dat wij u de meest flexibele mogelijkheden kunnen bieden op dit gebied.

   

  Digitale menuborden gebruiken

  Digitale menuborden gebruiken

  Als u een menubord in uw snackbar, eetcafe of restaurant ophangt dat gedrukt is op papier, dan maakt u het uzelf onnodig lastig. Het drukken kost geld, maar kost ook weer geld als er aanpassingen moeten worden gemaakt. Misschien verandert uw menu wel regelmatig, moet u dan steeds een nieuw menubord drukken?

  Met een menubord dat digitaal wordt aangestuurd is dat allemaal niet nodig. Gewoon even met de software aangeven hoe uw menu aangepast moet worden en klaar is uw nieuwe menubord. Wij gebruiken hiervoor displays die haarscherp zijn en die duidelijk alle informatie laten zien.

  Gebruikmaken van digitale menuborden?

   Bekijk meer producten

   Display oplossingen

   Professionele displays hebben een langere levens- duur, betere lichtopbrengst en beeldkwaliteit.

   Lees meer

   Professionele Displays

   Ontworpen om aan de eisen van zakelijke en professionele omgevingen te voldoen.

   Lees meer

   Videowall

   Een oplossing waarbij meerdere displays naast elkaar worden geplaatst om één indrukwekkend beeld te creëren.

   Lees meer

   Touchscreens

   Touchscreens zijn de ideale oplossing voor uw boardroom, vergaderruimte of klaslokaal.

   Lees meer