Digitale menuborden,
creëer beleving!

Bent u op zoek naar digitale menuborden? In de Horeca speelt beleving een grote rol en wilt u de gasten die beleving meegeven en niet de indruk achter laten dat ze moeten wachten op hun eten. U wilt u gasten welkom heten en de beloftes waarmaken.

Of u zich nu richt op fastfood of op hoogwaardige culinaire gerechten alles draait op de beleving en u wilt geen teleurstellingen. Maar ook het digitaal tonen van up to date aanbiedingen of digitale menukaarten valt onder deze beleving! En natuurlijk entertaint uw met digitale informatie de gasten als een voorafje op hun diner.

voorbeeld digitale menuborden in de horeca

De mogelijkheden met digitale menuborden

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om een digitaal menubord. Bijvoorbeeld een digitaal menubord in de etalage, op een video wall, boven de balie of een digitaal menubord tegen de buitengevel.

Natuurlijk is het gebruikersgemak bij deze menuborden van zeer groot belang. Vooral in de Horeca wordt er gewerkt met een flexibele pool aan medewerkers waardoor er veel wisselende personen aanwezig zijn. Ook dan moeten de digitale menuborden bijdragen aan extra omzet en een dynamische menu en prijsvoering hebben.

Uw medewerkers kunnen het scherm zeer eenvoudig bedienen. Binnen een paar seconden kunnen bijgerechten worden toegevoegd of het menu worden aangepast. Technisch vernuft maakt het verschil!

De digitale Display4all menuborden faciliteren uw fastfood restaurant in een hogere omzetsnelheid en stimuleren daarnaast de cross- en upselling. Maar ook binnen de specialiteiten restaurants hebben de digitale menuborden een toegevoegde waarde. Denk dan bijvoorbeeld aan het tonen van de exclusieve spijs- en wijnkaarten en het dagmenu waarmee u voorkomt dat ingekochte producten overschieten. U kunt vroegtijdig het menu digitaal aanpassen of de aandacht vestigen op een ander product.

Ontdek wat wij voor uw organisatie kan doen!

  Waar kunt u een digitaal menubord toepassen?

  Nog steeds bestaat bij veel Horeca ondernemers gedachten dat digitale menuborden alleen voor de grotere ketens geschikt zijn wat niet de realiteit is. Display4all maakt het mogelijk om ook de zelfstandige Horeca ondernemer van digitale menuborden te voorzien. Wij werken met zeer gebruiksvriendelijk software en betaalbare Displays. Hierdoor hebben we altijd een passende oplossing ook voor de zelfstandige ondernemer.

  De voordelen van een digitale menuborden:

  ✓ Eenvoudig, eventueel op afstand, aan te passen of te wijzigen van aanbod en prijs.

  ✓ Dynamische menuvoering afgestemd op bijvoorbeeld, seizoen, dagdeel, voorraad (beschikbaarheid) en lokale voorkeuren.

  ✓ Snelle en effectieve communicatie waardoor en hogere omzetsnelheid ontstaat.

  ✓ Ad hoc promoties

  ✓ Templates in de juiste huisstijl

  ✓ Scherpe prijsstelling en voor iedere ondernemer een juiste oplossing

  digitale menuborden horeca

  Bent u op zoek naar een duidelijk manier om uw klanten op de hoogte te brengen van uw menu?

  Een manier die er mooi, professioneel uitziet en waar u heel eenvoudig veranderingen op aan kunt brengen? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even te komen kijken bij Display4All.

  We hebben namelijk een digitaal menubord voor u klaarstaan dat u direct kunt gaan gebruiken. Onze menuborden worden door ons zelf ontwikkeld en draaien ook op software die wij zelf hebben ontworpen. Vandaar ook dat wij u de meest flexibele mogelijkheden kunnen bieden op dit gebied.

  Digitale menuborden gebruiken

  Als u een menubord in uw snackbar, eetcafe of restaurant ophangt dat gedrukt is op papier, dan maakt u het uzelf onnodig lastig. Het drukken kost geld, maar kost ook weer geld als er aanpassingen moeten worden gemaakt. Misschien verandert uw menu wel regelmatig, moet u dan steeds een nieuw menubord drukken?

  Met een menubord dat digitaal wordt aangestuurd is dat allemaal niet nodig. Gewoon even met de software aangeven hoe uw menu aangepast moet worden en klaar is uw nieuwe menubord. Wij gebruiken hiervoor displays die haarscherp zijn en die duidelijk alle informatie laten zien.

  Menubord horeca

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op Digitale Menuborden.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende Digitale Menuborden en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van digitale menuborden?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn