Ruimtereservering voor werkplekken en vergaderruimtes

Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van ruimtereservering. Nu we steeds meer vanuit huis gaan werken willen we natuurlijk wel, indien we op kantoor aanwezig moeten zijn, gebruik kunnen maken van een vergaderruimte. Deze ruimte wilt u dan natuurlijk effectief beheren en kunnen reserveren.

Wat is er makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

Door gebruik te maken van ruimtereservering bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik en hoeft u zich nergens zorgen over te maken. U kunt ruimtereservering zien als een soort room management. Gebruikers kunnen via Outlook, een mobile app of het interactieve display zelf hun reservering inplannen.

Ruimtereservering en room management

Buiten het reserveren van de ruimte kunnen wij u helpen bij het gebruiken van room management systemen die over vele functies beschikken die het de facilitaire afdeling makkelijk maakt om de ruimtes te onderhouden.

Via het room management systeem kunnen zaken worden aangegeven die van belang zijn bij een volgende boeking zoals defecten of storingen op AV-apparatuur, ontbrekende catering producten of melden dat de ruimte extra schoongemaakt dient te worden.

Maar het room management systeem bevat ook de mogelijkheid om via Wayfinding de actuele bezetting van de vergaderruimtes weer te geven. Deze Wayfinding kunnen we koppelen aan onze narrowcasting oplossingen.

Standaard mogelijkheden bij ruimtereservering

 • Ruimtereservering via Outlook en/of de app

Online, via de nieuwe Outlook plug-in of de innovatieve app heeft u veilig toegang tot het room management portal

 • Integratie met uw software

Het systeem heeft een integratie met Exchange, Outlook, Office 365 en andere applicaties. Boekingen worden dus direct gekoppeld aan de agenda’s van genodigden.

 • Hulp bij storingen in apparatuur

De videoconferente oplossing werkt niet goed of de verlichting is stuk? Meld het met een druk op de knop bij de verantwoordelijke persoon of afdeling, zodat er gelijk actie kan worden ondernomen.

 • Eenvoudig extra tijd bijboeken

Duurt de vergadering langer dan gepland en is de ruimte nog beschikbaar? Met één druk op de knop verlengt u uw reservering.

 • Eenvoudig te reserveren via interactief Display

Bij het reserveren via het interactieve display geeft u aan wanneer en voor hoeveel personen,met welke voorzieningen en hoe lang u een ruimte wilt reserveren. Het systeem toont u direct alle mogelijkheden.

 • Direct overzicht

De interactieve display bij de ruimte toont de actuele status. De gekleurde rand, rood of groen, van het Display geeft aan of een ruimte beschikbaar is. Maar bekijk bijvoorbeeld ook hoe lang een vergadering nog duurt of boek direct een ruimte.

Optionele mogelijkheden bij ruimtereservering

 • Control Display

U heeft het vast wel meegemaakt; de tijd kan soms zeer snel gaan en zeker tijdens vergaderingen. Opeens staan de volgende gebruikers in de ruimte en moet u abrupt stoppen. Dankzij de nieuwe ‘Control oplossing’ is dit verleden tijd. Het display in de ruimte geeft aan wanneer uw reservering afloopt, zodat u op tijd kunt afronden. Maar Control doet meer.

Zodra uw reservering start, wordt het presentatiescherm automatisch aangezet en de ingestelde input geselecteerd. Daarnaast kunt u heel makkelijk een andere inputbron kiezen of het volume van de speakers regelen.

Voordelen van ruimtereservering

 • Reserveren via outlook en/of app
 • Integratie met uw software
 • Hulp bij storingen van de apparatuur in de gereserveerde ruimte
 • Eenvoudig extra tijd bijboeken
 • Direct overzicht op het Display

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op ruimtereservering. Wij helpen u graag met uw keuze in apparatuur en hebben al meer dan 20 ervaring met het inrichten van vergaderruimtes. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en hotels. 

Heeft u nog vragen over ruimtereservering? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Room Management

Room Booking

Werkplek Reservering

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn