Informatiezuil Oplossing

Informatiezuil, de digitale oplossing.

Bent u op zoek naar een digitaal informatiezuil? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres. Maak gebruik van onze digitale informatiezuilen, dan bent u altijd in staat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Een informatiezuil zorgt voor interactie en activatie. Door het touchscreen kan informatie en entertainment met één druk op het scherm worden opgeroepen.

Excelsior-300×300
TOZ-300×300
SimeDarby
Albertos-300×300
Jeancenter-300×300
Sypersma-300×300
Informatiezuil Excelsior

Wat is een informatiezuil?

Een informatiezuil wordt vaak ook digitaal infozuil, digitale kiosk, digitale informatie, digitale receptie of totem genoemd. In eerste instantie werden de informatiezuilen vaak geïmporteerd. Toch hebben wij besloten om over te gaan tot eigen ontwerpen.

Met deze exclusieve ontwerpen bent u altijd in staat om al uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn! Dit is precies wat u wilt.

Bij Display4All weten wij als geen ander dat een infozuil feilloos en klantvriendelijk moet werken. U wilt namelijk geen digitaal informatiezuil of touchscreen dat niet goed werkt. Daarom hebben bieden wij een eigen servicedienst en garantie als er toch iets mis gaat!

Neem contact op
Magazine

Ontdek wat een informatiezuil voor uw organisatie kan doen!

  Informatiezuil tankstation

  eigen ontwikkeling
  en productie

  Aangezien de kwaliteit van de import digitale informatiezuilen vaak te wensen overlaat hebben wij, mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn informatiezuilen en digitale kiosken te ontwikkelen en te produceren.

  Deze productie gebeurt met onze partners volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

  We hebben een volledige lijn informatiezuilen ontwikkeld. Deze hebben we gedoopt met de naam ‘Fleur’. Deze infozuilen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al deze modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de verschillen zitten vooral in de afmetingen.

  Informatiezuil modellen

  Informatiezuil modellen

  Met onze verschillende informatiezuil modellen kunnen we volledig aan de vraag vanuit de markt voldoen. We bieden namelijk altijd oplossingen op maat. Onze vrijstaande interactieve infozuilen kunnen breed ingezet worden.

  Ook kunnen de informatiezuilen op verschillende manieren worden toegepast en aansluiten bij uw interieur. Tot slot hebben we een kleiner model dat veelal wordt ingezet als digitale receptie oplossing of bestelzuil.

  We hebben gekozen om ook de modellen te leveren zonder een touchscreen. De varianten zonder touchscreen worden vaak gebruikt als informatiezuil en niet als interactieve Kiosk.

  NarrowcastingiTV

  Narrowcastingpakket
  iTV-Live! 

  Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

  Display4all B.V. is leverancier/ontwikkelaar van diverse informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

  Kiosken-UdenHout

  Effectief informatie uitwisselen

  Wilt u bij uw bedrijf mensen snel op de hoogte brengen van vragen die ze kunnen hebben? Wilt u het klanten mogelijk maken om in uw winkel snel informatie te krijgen over een bepaald product? Dan raden wij u aan om hiervoor een touchscreen informatiezuil te gebruiken. Ook kunt u dan eens een kijkje nemen bij onze reclamezuilen.

  We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarmee u klanten snel de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn. Onze informatiezuil met touchscreen is er op ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn en snel de weg naar de juiste informatie te bieden.

  Meer weten over onze informatiezuil met touchscreen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn met onze infozuil met touchscreen.

  We laten u zien hoe deze werkt en bekijken dan hoe u deze bij uw bedrijf in kunt zetten!

  Extra opties voor uw informatiezuil

  Extra opties voor uw informatiezuil

  Extra opties voor uw infozuil nodig? Geen probleem! Wij bieden onder andere:

  • Desinfectiepomp
  • Betaalautomaat
  • Klant specifieke Ral kleur
  • Naambadge printer
  • Naambadge scanner
  • Telefoon optie

  Wij leveren immers MAATWERK! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Wilt u ook gebruik gaan maken van een informatiezuil?

   Bekijk meer producten

   Kiosken

   Klanten, gasten of bezoekers altijd op de hoogte houden van de nieuwste informatie.

   Lees meer

   Reclamezuil

   De ideale oplossing voor een effectieve en opvallende manier om zich te onderscheiden van de concurrentie.

   Lees meer

   Digitale Receptie

   Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

   Lees meer

   Digitale Stoepbord

   U bent altijd in staat om op een zeer flexibele wijze uw gasten of bezoekers van de juiste informatie te voorzien.

   Lees meer