Informatiezuil Oplossing

Informatiezuil: de digitale oplossing.

Bent u op zoek naar een digitaal informatiezuil? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres. Maak gebruik van onze digitale informatiezuilen, dan bent u altijd in staat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Een informatiezuil zorgt voor interactie en activatie. Door het touchscreen kan informatie en entertainment met één druk op het scherm worden opgeroepen. We vertellen u graag meer.

Excelsior-300×300
TOZ-300×300
SimeDarby
Albertos-300×300
Jeancenter-300×300
Sypersma-300×300
Informatiezuil bij Excelsior

Wat is een informatiezuil?

Een informatiezuil, ook bekend als digitale infozuil, digitale kiosk, digitale informatie, digitale receptie of totem, is een interactief scherm dat gebruikt wordt om bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van informatie te voorzien. Oorspronkelijk werden deze zuilen vaak geïmporteerd, maar wij hebben ervoor gekozen om zelf exclusieve ontwerpen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we garanderen dat onze informatiezuilen niet alleen stijlvol zijn, maar ook feilloos en klantvriendelijk werken.

Bij Display4All begrijpen we hoe belangrijk het is dat een infozuil betrouwbaar functioneert. Een goed werkende digitale informatiezuil of touchscreen is essentieel om de gewenste dienstverlening te bieden. Daarom hebben we een eigen servicedienst en bieden we garantie om eventuele problemen snel en effectief op te lossen.

Neem contact op
Magazine

Ontdek wat een informatiezuil voor uw organisatie kan doen!

  Informatiezuil bij tankstation

  eigen ontwikkeling & productie informatiezuilen

  Aangezien de kwaliteit van de import digitale informatiezuilen vaak te wensen overlaat hebben wij, mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn informatiezuilen en digitale kiosken te ontwikkelen en te produceren.

  Deze productie gebeurt met onze partners volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

  We hebben een volledige lijn informatiezuilen ontwikkeld. Deze hebben we gedoopt met de naam ‘Fleur’. Deze infozuilen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al deze modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de verschillen zitten vooral in de afmetingen.

  Bij Display4All weten wij als geen ander dat een infozuil feilloos en klantvriendelijk moet werken. U wilt namelijk geen digitaal infozuil of touchscreen dat niet goed werkt. Daarom hebben bieden wij een eigen servicedienst en garantie als er toch iets mis gaat!

  Informatiezuil modellen

  Informatiezuil modellen

  Met onze verschillende informatiezuil modellen kunnen we volledig aan de vraag vanuit de markt voldoen. We bieden namelijk altijd oplossingen op maat. Onze vrijstaande interactieve infozuilen kunnen breed ingezet worden.

  Wij zijn leverancier/ontwikkelaar van diverse indoor en outdoor informatiezuilen. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

  Ook kunnen de informatiezuilen op verschillende manieren worden toegepast en aansluiten bij uw interieur. Tot slot hebben we een kleiner model dat veelal wordt ingezet als receptioniste oplossing of bestelzuil.

  We hebben gekozen om zowel modellen te leveren met als zonder een touchscreen. De varianten zonder touchscreen worden vaak gebruikt voor informatie voorziening en niet als interactieve Kiosk.

  Neem contact op
  NarrowcastingiTV

  Narrowcastingpakket
  iTV-Live! 

  Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

  Bezoekersregistratie kiosken

  Effectief informatie uitwisselen

  Wilt u bij uw bedrijf mensen snel op de hoogte brengen van vragen die ze kunnen hebben? Wilt u het klanten mogelijk maken om in uw winkel snel informatie te krijgen over een bepaald product? Of wilt u het infozuil inzetten als digitale bewegwijzering? Dan raden wij u aan om hiervoor een touchscreen informatiezuil te gebruiken. Ook kunt u dan eens een kijkje nemen bij onze reclamezuilen.

  We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarmee u klanten snel de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn. Onze informatiezuilen met touchscreen is er op ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn en snel de weg naar de juiste informatie te bieden.

  Meer weten over onze informatiezuil met touchscreen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn.

  We laten u gelijk zien hoe het digitale informatiezuil werkt en bekijken dan hoe u deze het best bij uw bedrijf in kunt zetten!

  Extra opties voor uw informatiezuil

  Extra opties voor uw informatiezuil

  Extra opties voor uw informatiezuil nodig? Geen probleem! Wij bieden onder andere:

  • Desinfectiepomp
  • Betaalautomaat
  • Klant specifieke Ral kleur
  • Naambadge printer
  • Naambadge scanner
  • Telefoon optie

  Wij leveren immers MAATWERK! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Wilt u ook gebruik gaan maken van een informatiezuil?

   Bekijk meer producten

   Kiosken

   Klanten, gasten of bezoekers altijd op de hoogte houden van de nieuwste informatie.

   Lees meer

   Reclamezuil

   De ideale oplossing voor een effectieve en opvallende manier om zich te onderscheiden van de concurrentie.

   Lees meer

   Digitale Receptie

   Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

   Lees meer

   Digitale Stoepbord

   U bent altijd in staat om op een zeer flexibele wijze uw gasten of bezoekers van de juiste informatie te voorzien.

   Lees meer