Informatiezuil, de digitale oplossing voor dienstverlening

Bent u op zoek naar een digitaal informatiezuil? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres. Door middel van onze digitale informatiezuilen bent u instaat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Een informatiezuil zorgt voor interactie en activatie. Door het touchscreen kan informatie en entertainment met een druk op het scherm worden opgeroepen.

Over onze informatiezuilen

Een informatiezuil wordt vaak ook digitaal infozuil, digitale kiosk, digitale informatie, digitale receptie of totem genoemd. In eerste instantie werden de informatiezuilen vaak geïmporteerd.

Toch hebben wij besloten om over te gaan tot eigen ontwerpen. Met deze exclusieve ontwerpen bent u altijd in staat om al uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn!

Bij Display4All weten wij als geen ander dat een informatiezuil feilloos en klantvriendelijk moet werken. U wilt namelijk geen informatiezuil of touchscreen dat niet goed werkt. Daarom hebben bieden wij een eigen servicedienst en garantie als er toch iets mis gaat!

Een eigen ontwikkeling en productie van digitale informatiezuilen

Aangezien de kwaliteit van de import digitale informatiezuilen vaak te wensen overlaat hebben wij, mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn informatiezuilen en digitale kiosken te ontwikkelen en te produceren.

Deze productie gebeurt volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

We hebben een volledige lijn informatiezuilen ontwikkeld. Deze hebben we gedoopt met de naam ‘Fleur’. Deze infozuilen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al deze modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de model verschillen zitten vooral in de afmetingen.

Informatiezuil modellen

Met onze verschillende informatiezuil modellen kunnen we volledig aan de vraag vanuit de markt voldoen. We bieden namelijk altijd oplossingen op maat. Onze vrijstaande interactieve infozuilen kunnen breed ingezet worden.

Ook kunnen de informatiezuilen op verschillende manieren worden toegepast en aansluiten bij uw interieur. Ook hebben we een kleiner model dat veelal wordt ingezet als digitale receptie oplossing of bestelzuil.

We hebben gekozen om ook de modellen te leveren zonder een touchscreen. De varianten zonder touchscreen worden vaak gebruikt als informatiezuil en niet als interactieve Kiosk.

Display4all B.V. is leverancier/ontwikkelaar van diverse informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

Informatiezuil Model 4980

Dit model heeft een moderne uitstraling en is daardoor breed inzetbaar als digitale kiosk. Ook zonder de touch-uitvoering kan dit model probleemloos dienen als informatiezuil of narrowcasting oplossing.

Deze kiosken / informatiezuilen zijn publiek bestendig en vervaardigd uit staal en netjes afgewerkt met een harde poedercoating in een standaard Ral kleur. In al onze fleur oplossingen worden kwalitatief hoogwaardige hardware-componenten verwerkt.

Aan de achterzijde is een toegankelijke afsluitbare deur en treft u de aansluitingen aan om externe bronnen via HDMI en USB aan te sluiten. Het digitale informatiezuil heeft projected- capacitive (PCAP)Touch waardoor de voorzijde volledig is uitgevoerd in glas, zonder de randen die ontstaan als er wordt gewerkt met infrarood Touch.

Het schoonmaken is daarom zeer gebruiksvriendelijk en fleur is daarom ook zeer geschikt voor winkelcentra, showrooms, digitale receptie, lobby’s en Retail.

 • Beeldformaat: 43 inch
 • Beeldscherm: Portrait 16:9
 • Kleur: Ral 7016
 • Materiaal: staal, gepoedercoated

Informatiezuil Model 4990

Ook dit model digitale kiosk heeft een moderne slanke uitstraling en is daardoor breed inzetbaar en veelal ingezet als digitale bestelzuil en digitale receptie. de afwerking is gelijk aan al de andere fleur modellen.

Door de slankheid is dit model ook inzetbaar als desinfectiezuil of een combinatie van alle mogelijkheden waardoor u uw klanten, personeel, bewoners en bezoekers de noodzakelijke bescherming kunt bieden.

Zij kunnen op een eenvoudig en snelle wijze de handen desinfecteren, en daarbij de eventuele instructies op het beeldscherm volgen.

 • Beeldformaat: 15 inch
 • Beeldscherm: Portrait 16:9
 • Kleur: Ral 7016
 • Materiaal: staal, gepoedercoated

Effectief informatie uitwisselen, informatiezuil met touchscreen

Wilt u bij uw bedrijf mensen snel op de hoogte brengen van vragen die ze kunnen hebben? Wilt u het klanten mogelijk maken om in uw winkel snel informatie te krijgen over een bepaald product? Dan raden wij u aan om hiervoor een touchscreen informatiezuil te gebruiken.

We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarmee u klanten snel de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn. Onze informatiezuil met touchscreen is er op ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn en snel de weg naar de juiste informatie te bieden.

Meer weten over onze informatiezuil met touchscreen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn met onze infozuil met touchscreen.

We laten u zien hoe deze werkt en bekijken dan hoe u deze bij uw bedrijf in kunt zetten!

Extra opties voor uw digitale informatiezuil

 • Desinfectiepomp
 • klant specifieke Ral kleur
 • Naambadge printer
 • Naambadge scanner
 • Telefoon optie

De komende maanden zullen we verder gaan met de ontwikkeling van de volgende serie.

Maar bent u op zoek naar een informatiezuil die aan specifieke kenmerken moet voldoen kunnen wij u altijd van dienst zijn. Wij leveren immers MAATWERK! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kiosken

Fleur Digitale receptie

Fleur Mobile

Desinfectiezuil

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu