Informatiezuil,
de digitale oplossing voor dienstverlening

Bent u op zoek naar een digitaal informatiezuil? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres. Maak gebruik van onze digitale informatiezuilen, dan bent u altijd in staat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

Een informatiezuil zorgt voor interactie en activatie. Door het touchscreen kan informatie en entertainment met één druk op het scherm worden opgeroepen.

Wat is een informatiezuil?

Een informatiezuil wordt vaak ook digitaal infozuil, digitale kiosk, digitale informatie, digitale receptie of totem genoemd. In eerste instantie werden de informatiezuilen vaak geïmporteerd. Toch hebben wij besloten om over te gaan tot eigen ontwerpen.

Met deze exclusieve ontwerpen bent u altijd in staat om al uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn! Dit is precies wat u wilt.

Bij Display4All weten wij als geen ander dat een infozuil feilloos en klantvriendelijk moet werken. U wilt namelijk geen digitaal informatiezuil of touchscreen dat niet goed werkt. Daarom hebben bieden wij een eigen servicedienst en garantie als er toch iets mis gaat!

Ontdek wat een informatiezuil voor uw organisatie kan doen!

  Een eigen ontwikkeling en productie van digitale informatiezuilen

  Aangezien de kwaliteit van de import digitale informatiezuilen vaak te wensen overlaat hebben wij, mede door de grote vraag, besloten om zelf een lijn informatiezuilen en digitale kiosken te ontwikkelen en te produceren.

  Deze productie gebeurt met onze partners volledig in Nederland. Hierdoor zijn we in staat om altijd het juiste product te leveren en kunnen we instaan voor een optimale kwaliteit.

  We hebben een volledige lijn informatiezuilen ontwikkeld. Deze hebben we gedoopt met de naam ‘Fleur’. Deze infozuilen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Al deze modellen hebben dezelfde mogelijkheden, de verschillen zitten vooral in de afmetingen.

  Informatiezuil modellen

  Met onze verschillende informatiezuil modellen kunnen we volledig aan de vraag vanuit de markt voldoen. We bieden namelijk altijd oplossingen op maat. Onze vrijstaande interactieve infozuilen kunnen breed ingezet worden.

  Ook kunnen de informatiezuilen op verschillende manieren worden toegepast en aansluiten bij uw interieur. Tot slot hebben we een kleiner model dat veelal wordt ingezet als digitale receptie oplossing of bestelzuil.

  We hebben gekozen om ook de modellen te leveren zonder een touchscreen. De varianten zonder touchscreen worden vaak gebruikt als informatiezuil en niet als interactieve Kiosk.

  Ook wat betreft de aansturingsmogelijkheden hebben we de perfecte oplossing met ons Narrowcastingpakket iTV-Live! Hiermee kunt u zeer eenvoudig, zelfs vanaf een afstand, de content wijzigen of toevoegen. Ook de koppeling met een webshop is een mogelijkheid.

  Display4all B.V. is leverancier/ontwikkelaar van diverse informatiezuilen voor zowel indoor als outdoor. Wij maken interactieve oplossingen in wand, vrijstaande oplossingen.

  Effectief informatie uitwisselen, informatiezuil met touchscreen

  Wilt u bij uw bedrijf mensen snel op de hoogte brengen van vragen die ze kunnen hebben? Wilt u het klanten mogelijk maken om in uw winkel snel informatie te krijgen over een bepaald product? Dan raden wij u aan om hiervoor een touchscreen informatiezuil te gebruiken.

  We hebben bij Display4all een systeem ontwikkeld waarmee u klanten snel de informatie geeft waar ze naar op zoek zijn. Onze informatiezuil met touchscreen is er op ontwikkeld om gebruiksvriendelijk te zijn en snel de weg naar de juiste informatie te bieden.

  Meer weten over onze informatiezuil met touchscreen? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact met ons op om een afspraak met ons te maken. Samen met u bekijken we dan wat uw wensen zijn met onze infozuil met touchscreen.

  We laten u zien hoe deze werkt en bekijken dan hoe u deze bij uw bedrijf in kunt zetten!

  Extra opties voor uw informatiezuil

  Extra opties voor uw infozuil nodig? Geen probleem! Wij bieden onder andere:

  • Desinfectiepomp
  • Betaalautomaat
  • Klant specifieke Ral kleur
  • Naambadge printer
  • Naambadge scanner
  • Telefoon optie

  Wij leveren immers MAATWERK! U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op informatiezuilen.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende informatiezuilen en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Wilt u ook gebruik gaan maken van een informatiezuil?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom helpen wij u dan ook graag verder.

  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn