Geluidsvoorziening op maat

Met al ruim 20 jaar ervaring is Display4all een specialist op het gebied van Audio. Professionele geluidsvoorzieningen zijn voor een goede geluidsoverdracht van groot belang, hierdoor zal uw boodschap op een voortreffelijke manier worden overgebracht.

Het leveren en plaatsen van een versterker en mixer met een draadloze microfoon voor uw ruimte verzorgen wij op de juiste manier. Ook dragen professionele geluidsvoorzieningen bij aan videoconferentie. Door middel van onze videoconferentie apparatuur, brengt u uw geluidsvoorziening naar een nieuw niveau!

Display4all levert professionele audiosystemen voor congressen, sportlocaties, scholen en zorgcentra.

Creatieve audio oplossingen

Omdat er vandaag de dag meer wordt vergaderd en gepresenteerd moeten de audiovisuele systemen eenvoudig en stabiel te gebruiken zijn. Wij werken niet alleen voor het bedrijfsleven maar kunnen ook de geluidsinstallatie verzorgen voor Bioscopen, Kerken en grote zalen. Of het nu gaat om vernieuwing van de geluidsinstallatie, een presentatieoplossing en/of een complete kerk-tv installatie, wij komen altijd met een goed doordacht plan en een creatief voorstel.

AV-ICT

Totaalinrichting

Materialen

Draadloos presenteren

Roommanagement

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn