ZorgTV is een merk

ZorgTV is een merk dan vastgelegd is bij het Benelux merkenbureau. Het is een zeer uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen op basis van behoefte en wensen. Jaarlijks worden zorgmanagers en gebruikers van ZorgTV gevraagd naar de ervaringen met ZorgTV. Deze opmerkingen en wensen worden gebruikt om ZorgTV verder te optimaliseren en uit te breiden met als doel om nog beter aan de behoefte te kunnen voldoen.

Software

Met onze software maak je heel eenvoudig een uitzending voor je eigen informatiekanaal. Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, je kunt via onze “cloud” oplossing in no time starten met het uitzenden. Met ZorgTV heb je altijd de regie in handen. Dure software aanschaffen? Nee, onze software wordt geleverd als een SaaS abonnement. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het remote beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Geen licentiekosten en door de eenvoudige rechtenstructuur ook nog eens toe te kennen aan gebruikers.

ZorgTV in combinatie met professionele displays

Natuurlijk is het daarom ook van groot belang op welke locatie de schermen worden geplaatst. De getoonde informatie moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn. Wij adviseren om de displays te monteren op plaatsen waar de doelgroep regelmatig langskomt of verblijft.

Voordelen van ZorgTV

 • Doelgericht informeren
 • Besparing op drukkosten
 • Digitaal flexibel, snel aan te passen
 • Overal aan te passen
 • Schaalbaarheid
 • Informatie plannen
 • Live beelden
 • Toe te voegen op ZIGGO en KPN
 • Lokaal nieuws
 • Infotainment
 • Verhogen van gastvrijheid
 • Eigen lay out (sjabloon)
 • Data koppelingen

ZIGGO / KPN

Uniek is dat de oplossing die Display4all aanbiedt, samen is ontwikkelt met Ziggo. ZorgTV kan digitaal toegevoegd worden als televisiezender op het aanbod van Ziggo. Inmiddels is het ook mogelijk om ZorgTV aan te bieden in de netwerken van KPN.

ZorgTV

Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen. Wat begin jaren negentig begon met het informeren via beeldbuis televisies over activiteiten, kerkdienst en wat staat er op het menu is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig televisie kanaal. Een eigen professioneel tv-kanaal is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. Display4all ontwikkelt al vele jaren in eigen beheer gebruiksvriendelijke oplossing om informatie digitaal over te dragen. ZorgTV, uw eigen professionele communicatiekanaal voor de bewoner en de bezoeker van een zorginstelling. 

ZorgTV, voorheen Kabelkrant

Sinds het ontstaan van kabelkranten bij zorginstellingen in de jaren negentig van de vorige eeuw was de behoefte duidelijk. De zorginstelling zocht naar een eigen kanaal om, enerzijds om informatie over te dragen en anderzijds als vermaak. Informatie over activiteiten, menu’s en mededelingen. Maar de zorginstelling zocht ook naar vermaak, afleiding met foto’s van activiteiten en het uitzenden van kerkradio. 

Wat is ZorgTV?

ZorgTV is een informatie-/televisiekanaal voor zorginstellingen. Een professionele en moderne manier om naar bewoners, personeel, klanten, of bezoekers te communiceren door middel van schermen. Uniek is de mogelijkheid om ZorgTV toe te voegen als televisiezender op het aanbod van ZIGGO, KPN of andere kabelmaatschappijen.
De pagina’s van de zorginstelling zijn altijd in de eigen herkenbare lay out, voorzien van logo en identiteit. Tevens is ZorgTV voorzien van infotainment, speciale thema gebonden diensten.

Voor wie is ZorgTV?

Waar voorheen alleen de bewoner de klant was van de zorginstelling is inmiddels het bereik uitgebreid. Nog steeds is de bewoner een doelgroep maar steeds vaker is de bezoeker of gebruiker van de zorginstelling aangewezen op de informatie van ZorgTV. Beeldschermen op strategische plaatsen in de zorginstelling zorgen ervoor dat de informatie toegankelijk is. De gebruikers van ZorgTV zijn activiteitenbegeleiders, zorgmanagers, geestelijk verzorgers, medewerkers van de kern, de facilitaire dienst en ICT afdeling.

Infotainment

De zorginstelling zorgt zelf voor de locatiegebonden informatie. Deze informatie is veelal statisch. U moet dan denken aan de bingo aankondiging, het menu van de dag of de kerkuitzending. Statische informatie wordt in veel gevallen als noodzakelijk maar saai ervaren. ZorgTV bevat een aantal infotainment modules die door de zorginstelling toegevoegd kunnen worden om het aanbod aan informatie aantrekkelijker te maken. De geheugentrainer, oude Polygone journaals, BeweegTV, Flora & Fauna TV en MuseumTV. Tevens kan de zorginstelling de lokale krant zichtbaar maken. 

Live beelden

De zorginstelling kan ook live beelden toevoegen aan ZorgTV. U moet dan denken aan de kerk in uw gemeente of beelden uit de recreatiezaal. Natuurlijk is het ook mogelijk op opgenomen video’s uit te zenden. 

Thuisarts

Uit de Oude Doos

BeweegTV

Geheugentrainer

Flora Fauna TV

Do You Remember

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn
Menu