ZorgTVStartpaginaV2

ZorgTV

Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen. Wat begin jaren negentig begon met het informeren via beeldbuis televisies over activiteiten, kerkdienst en wat staat er op het menu is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig televisie kanaal.

Een eigen professioneel tv-kanaal is efficiënt, schaalbaar en het allerbelangrijkst: je bereikt de juiste doelgroep op het juiste moment. Display4all ontwikkelt al vele jaren in eigen beheer gebruiksvriendelijke oplossing om informatie digitaal over te dragen. ZorgTV, uw eigen professionele communicatiekanaal voor de bewoner en de bezoeker van een zorginstelling.

 

Evean-350×350
HetBaken-350×350
Proteion-350×350
Laurens
Alliade-350×350
Pieter-van-Foreest-350×350
ZorgTV Brochure Display4all

Ontdek wat ZorgTv
voor uw organisatie
kan doen!

  Wat is ZorgTV?

  ZorgTV is een informatie-/televisiekanaal voor zorginstellingen. Een professionele en moderne manier om naar bewoners, personeel, klanten, of bezoekers te communiceren door middel van schermen. Uniek is de mogelijkheid om ZorgTV toe te voegen als televisiezender op het aanbod van ZIGGO, KPN of andere kabelmaatschappijen.

  De pagina’s van de zorginstelling zijn altijd in de eigen herkenbare lay out, voorzien van logo en identiteit. Tevens is ZorgTV voorzien van infotainment, speciale thema gebonden diensten.

  Neem contact op
  Voor wie is Zorg TV

  Voor wie is ZorgTV?

  Waar voorheen alleen de bewoner de klant was van de zorginstelling is inmiddels het bereik uitgebreid. Nog steeds is de bewoner een doelgroep maar steeds vaker is de bezoeker of gebruiker van de zorginstelling aangewezen op de informatie van ZorgTV.

  Beeldschermen op strategische plaatsen in de zorginstelling zorgen ervoor dat de informatie toegankelijk is. De gebruikers van ZorgTV zijn activiteitenbegeleiders, zorgmanagers, geestelijk verzorgers, medewerkers van de kern, de facilitaire dienst en ICT afdeling.

  De voordelen van ZorgTV

  • Doelgericht  informeren
  • Besparing op drukkosten
  • Digitaal flexibelm snel aan te passen.
  • Overal aan te passen
  • Schaalbaarheid
  • Informatie plannen 
  • Live beelden
  • Toe te voegen op ZIGGo en KPN
  • Lokaal nieuws
  • Infotainment
  • Verhogen van gastvrijheid
  • Eigen layout (sjabloon)
  • Data koppeling
  Meer weten?
  Cloud-oplossing-ZorgTV

  Software

  Met onze software maak je heel eenvoudig een uitzending voor je eigen informatiekanaal. Of je nu thuis aan het werk bent of op kantoor, je kunt via onze “cloud” oplossing in no time starten met het uitzenden.

  Met ZorgTV heb je altijd de regie in handen. Dure software aanschaffen? Nee, onze software wordt geleverd als een SaaS abonnement. Wij zorgen voor de installatie, onderhoud en het remote beheer. De software blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Geen licentiekosten en door de eenvoudige rechtenstructuur ook nog eens toe te kennen aan gebruikers.

  ZorgTV in combinatie met professionele displays

  ZorgTV in combinatie met professionele displays

  Natuurlijk is het van groot belang op welke locatie de schermen worden geplaatst. De getoonde informatie moet natuurlijk wel goed leesbaar zijn. Wij adviseren om de displays te monteren op plaatsen waar de doelgroep regelmatig langskomt of verblijft. ZorgTV is mooie combinatie met narrowcasting schermen of digital signage displays.

  Infotainment

  De zorginstelling zorgt zelf voor de locatiegebonden informatie. Deze informatie is veelal statisch. U moet dan denken aan de bingo aankondiging, het menu van de dag of de kerkuitzending. Statische informatie wordt in veel gevallen als noodzakelijk maar saai ervaren.

  ZorgTV bevat een aantal infotainment modules die door de zorginstelling toegevoegd kunnen worden om het aanbod aan informatie aantrekkelijker te maken. De geheugentrainer, oude Polygone journaals, BeweegTV, Flora & Fauna TV en MuseumTV. Tevens kan de zorginstelling de lokale krant zichtbaar maken.

   

  Neem contact op
  Livebeelden-display4all

  Live beelden

  De zorginstelling kan ook live beelden toevoegen aan ZorgTV. U moet dan denken aan de kerk in uw gemeente of beelden uit de recreatiezaal. Natuurlijk is het ook mogelijk op opgenomen video’s uit te zenden.

  ZorgTV

  ZorgTV is een merk

  ZorgTV is een merk dan vastgelegd is bij het Benelux merkenbureau. Het is een zeer uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor zorginstellingen op basis van behoefte en wensen.

  Jaarlijks worden zorgmanagers en gebruikers van ZorgTV gevraagd naar de ervaringen met ZorgTV. Deze opmerkingen en wensen worden gebruikt om ZorgTV verder te optimaliseren en uit te breiden met als doel om nog beter aan de behoefte te kunnen voldoen.

  Zorgtv merken display4all

  ZIGGO / KPN

  Uniek is dat de oplossing die Display4all aanbiedt, samen is ontwikkelt met Ziggo. ZorgTV kan digitaal toegevoegd worden als televisiezender op het aanbod van Ziggo. Inmiddels is het ook mogelijk om ZorgTV aan te bieden in de netwerken van KPN.

  Gebruikmaken van ZorgTV?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   Digitale Recepties

   Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

   Lees meer

   Videoconferentie oplossingen

   Dé manier om online te vergaderen.

   Lees meer

   Room management

   Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

   Lees meer