BeweegTV Display4All

BeweegTV, Bewegen vanaf de stoel aantrekkelijk maken

We weten het eigenlijk allemaal wel; voldoende bewegen houdt je langer fit en gezond. Omdat veel ouderen het niet leuk vinden om aan groepsbeweging te doen, of nog erger ze kunnen dat lichamelijk niet meer, heeft Display4all de module BeweegTV toegevoegd aan ZorgTV.

De BeweegTV module bevat een groot aantal bewegingsoefeningen vanaf de stoel. Dit zijn gemakkelijke bewegingen die door een Fysiotherapeut zijn gemaakt en die speciaal voor de verzorgingshuizen zijn ter ondersteuning van het bewegen met ouderen.

Leuk en eenvoudig

Omdat ZorgTV een digitaal informatie systeem is wat in veel zorginstellingen wordt toegepast kunnen veel instellingen daar gebruik van maken. Omdat één van onze specialiteiten is het in koppelen op de CAI kunnen de bewoners de informatie en dus ook de module BeweegTV op hun kamers bekijken. Om de oefeningen te doen kunnen de ouderen dus op de kamer blijven om deel te nemen aan de activiteiten.

Display4all maakt bewegen leuk en eenvoudig!

Neem contact op

Bekijk meer producten

ZorgTV

Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen.

Lees meer

Uit de Oude Doos

Vertoon oude korte bioscoop filmfragmenten uit de periode 1940-1980 op uw informatie- systeem.

Lees meer

Geheugentrainer

Met de geheugentrainer beschikt u als zorginstelling over een actief programma om de brein van de bewoners te stimuleren en te prikkelen.

Lees meer

FloraFaunaTV

Korte rustgevende natuurbeleving van zowel dieren, bloemen en insecten in hun natuurlijke omgeving.

Lees meer