DigitaleBewegwijzering001

Digitale bewegwijzering

Digitale bewegwijzering is een innovatieve oplossing die bedrijven helpt om effectief te communiceren met hun bezoekers en klanten. Door het gebruik van dynamische digitale displays, zoals LCD- en LED-schermen, kunnen bedrijven realtime informatie, richtingen en advertenties tonen. 

Bij Display4All zijn wij gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde digitale bewegwijzeringssystemen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van diverse sectoren. Of het nu gaat om binnen- of buiten bewegwijzering, onze oplossingen zijn ontworpen om de bezoekerservaring te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en de communicatie te optimaliseren.

DigitaleBewegwijzering002

Wat is digitale bewegwijzering?

Digitale bewegwijzering is een vorm van communicatie waarbij digitale displays ingezet worden om realtime informatie, richtingen, advertenties en andere boodschappen te tonen. Deze moderne oplossing vervangt traditionele statische borden en biedt dynamische en interactieve mogelijkheden waardoor de communicatie meer opvalt. 

Digitale bewegwijzering wordt ook wel wayfinding genoemd en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Van touchscreens bij de entree tot dynamische schermen door het hele gebouw: met digitale bewegwijzering vindt iedereen snel de juiste route naar zijn of haar eindbestemming. Bovendien kan dynamische bewegwijzering in noodsituaties worden ingezet om op alle schermen de kortste route naar een nooduitgang te tonen. Het stelt uw bedrijf in staat om effectief te communiceren met uw bezoekers en/of klanten, informatie in real-time aan te passen en een aantrekkelijke visuele ervaring bieden.

Neem contact op
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Wayfinding Room Management

  Hoe werkt digitale bewegwijzering?

  In de meeste gevallen wordt de digitale bewegwijzering aangestuurd dankzij narrowcasting. Dankzij onze narrowcasting oplossingen kunt u de informatie eenvoudig aanpassen en altijd up-to-date houden. Narrowcasting met bewegwijzering biedt uw bedrijf de mogelijkheid om gerichte en relevante informatie te verstrekken, wat resulteert in een betere betrokkenheid en effectievere communicatie.

  De voordelen van digitale bewegwijzering:

  • Flexibiliteit
  • Betere communicatie
  • Brede Functionaliteit

  • Kostenbesparend
  • Hogere investeringsrendement
  • Uitgebreide service en garantie

  Meer weten?
  DigitaleBewegwijzering004

  Wat zijn de toepassingen?

  Onze digitale bewegwijzeringssystemen bieden uitgebreide mogelijkheden, zoals de integratie met room booking functionaliteit. Hierdoor kunnen de schermen die normaal worden gebruikt voor ruimtereservering, ook worden ingezet voor volledige bewegwijzering of om op een deel van het scherm de route aan te geven. Bovendien biedt het systeem interactie via touchscreens, waardoor interactieve plattegronden kunnen worden gemaakt. Deze plattegronden geven gebruikers inzicht over hun huidige positie en alle ruimtes en faciliteiten van het gebouw. Doorgaans worden deze toepassingen ingezet bij een entree, lobby of verzamelpunt. Zo kan een bezoeker zich aanmelden via bijvoorbeeld een digitale receptie. Vanuit hier vindt de bezoeker zijn weg, terwijl de overige bewegwijzering schermen onderweg de juiste richting aangeven. Wel zo makkelijk!

  Digitale bewegwijzering kan in verschillende omgevingen en industrieën worden toegepast. Hier zijn enkele populaire toepassingen:

  Neem contact op
  DigitaleBewegwijzering003

  Bewegwijzering binnen

  Digitale bewegwijzering binnen wordt gebruikt in diverse binnen omgevingen zoals kantoren, winkelcentra, ziekenhuizen en scholen. Binnen bewegwijzering helpt bezoekers om gemakkelijk de weg te vinden, geeft real-time updates en kan zelfs gebruikt worden voor noodcommunicatie. De flexibele en dynamische aard van digitale bewegwijzering zorgt voor een efficiënte en aantrekkelijke manier om informatie te delen.

  BewegwijzeringBuiten

  Bewegwijzering buiten

  Voor buitengebruik biedt digitale bewegwijzering robuuste en weersbestendige oplossingen. Buiten bewegwijzering wordt vaak toegepast in stadscentra, op campussen, bij parkeerplaatsen en op evenementen locaties. Vaak gebruiken we hierbij professionele outdoor LED schermen. Deze oplossingen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en blijven goed zichtbaar, zelfs bij fel zonlicht. Ze bieden een effectieve manier om bezoekers en klanten te informeren en te begeleiden, ongeacht de buiten omgeving.

  DigitaleBewegwijzering005

  Digitale bewegwijzering in de retail

  Met de juiste bewegwijzering kun je bezoekers de juiste boodschap op het juiste moment tonen. Digitale bewegwijzering in winkels en retailomgevingen zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen en eenvoudig kunnen navigeren door jouw winkel of winkelcentrum. Dit biedt diverse voordelen:

  • Winkelbezoekers kunnen naar de juiste plek navigeren, zodat zij minder tijd in de winkel hoeven te besteden.
  • Niet alleen voor winkels, maar ook voor volledige winkelcentra voorzien van digitale bewegwijzering.
  • Bezoekers verwelkomen met digitale naamborden.
  • Een beleving aan ieder bezoek meegeven door originele, aanpasbare content te tonen.
  • De interactieve kaart van een winkelcentrum kan volledig naar eigen inzicht worden ingericht, wat een unieke en persoonlijke winkelervaring biedt.

  Bewegwijzering helpt niet alleen bij het verbeteren van de winkelervaring, maar kan ook de klanttevredenheid verhogen en de efficiëntie van de winkeloperaties verbeteren.

  Benieuwd naar hoe digitale bewegwijzering jouw bedrijf kan verbeteren?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   Digitale Recepties

   Bent u op zoek naar een digitale receptie? Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie.

   Lees meer

   Videoconferentie oplossingen

   Dé manier om online te vergaderen.

   Lees meer

   Room management

   Vooraf online een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg op kantoor?

   Lees meer