Digitale receptie Display4all

fleur, uw digitale receptie

Bent u op zoek naar een digitale receptie? Dan bent u bij Display4All aan het juiste adres. Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie. Met Fleur heet u voortaan uw bezoekers op een professionele manier welkom, en registreert u hen zonder daar personeel voor in te zetten.

growersunited
Verisure
Verbrugge-International
SimeDarby
Laurens
uw bezoekers professioneel 
registeren

uw bezoekers professioneel
registeren

Wilt u uw bezoekers op een professionele manier registreren? Display4All biedt de beste oplossingen voor het eenvoudig en snel registreren van bezoekers. Of het nu gaat om klanten, personeel, sollicitanten of andere gasten, onze digitale bezoekersregistratie oplossingen helpen u om hen professioneel en gastvrij te ontvangen.

Het achterlaten van een goede eerste indruk is belangrijk voor uw bedrijf of instelling, en met onze bezoekersregistratie oplossingen kunt u dit realiseren. Kies voor Display4All en zorg ervoor dat uw bezoekersregistratie vlekkeloos verloopt.

Wat is een digitale receptie?

Wat is een digitale receptie nou precies? Een digitale receptie is de manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Een digitale receptie vervangt traditionele fysieke receptiediensten door geautomatiseerde oplossingen via tablets, kiosken of apps. een digitale receptie verwelkomt, registreert en beheert bezoekers, inclusief afspraken, digitale badges en veiligheidsinformatie, voor een efficiënte en verbeterde gebruikerservaring.

Dit is niet alleen handig voor bezoekersregistratie, maar biedt ook efficiëntie. De digitale receptie werkt namelijk 24/7 en werkt altijd. Onze recepties kunnen hierdoor uw processen stroomlijnen, kosten besparen en uw bezoekers een actieve rol geven.

Neem contact op
Magazine

ontdek wat een
digitale receptie
voor u kan doen

  Digitale recepties display4all

  Onze recepties zijn AVG Proof

  Onze bezoekersregistratie systemen zijn 100% AVG-proof. Dankzij de ingevoerde AVG-wetgeving is het niet langer toegestaan om een bezoekerslijst op uw balie te hebben liggen. Bij Display4All hebben wij gelukkig passende oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie.

  Met ons digitale bezoekersregistratie systeem heeft u altijd inzicht in de aanwezigheid van uw bezoekers en voldoet u aan de AVG-wetgeving, waardoor u de privacy van uw bezoekers kunt garanderen.

  Met onze oplossingen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de privacy en wetseisen. Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Kies voor Display4All en profiteer van onze bezoekersregistratie oplossingen om de privacy van uw bezoekers te beschermen en te voldoen aan de wetgeving.

  Hoe werkt een digitale receptie? Bekijk de video!

  Een digitale receptie is simpel de manier om uw bezoekers welkom te heten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving. Maar hoe werkt dit nou precies?

  Onze digitale receptie software biedt de mogelijkheid om bezoekers zich te laten registreren via het touchscherm of door het scannen van een QR-code. Via de receptie kan de organisator direct op de hoogte worden gebracht van de komst van de bezoeker via verschillende communicatiekanalen, zoals sms, e-mail of telefoon.

  Bekijk anders kort even onze video. Hierna weet u precies hoe een digitale receptie precies werkt!

  Bezoekersregistratie Digitale Receptie

  Altijd inzicht in uw bezoekersregistratie

  Met onze digitale receptie heeft u een helder inzicht in wie in uw pand aanwezig zijn. U heeft altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand of locatie. De software van Display4all kan worden gebruikt ter ondersteuning van bezoekersregistratie of werken bij een onbemande receptie.

  Een ander voordeel is dat u zich met onze receptie nooit meer zorgen hoeft te maken over de privacy van uw bezoekers. De systemen van Display4All voldoen namelijk aan de regels van de AVG-wetgeving en beschermt de privacy van uw bezoekers.

  Interesse in een digitale receptie?

   Bekijk meer producten

   Kiosken

   Klanten, gasten of bezoekers altijd op de hoogte houden van de nieuwste informatie.

   Lees meer

   Informatiezuil

   U bent u altijd in staat om uw bezoekers, personeel en klanten op een professionele manier van dienst te zijn.

   Lees meer

   Reclamezuil

   De ideale oplossing voor een effectieve en opvallende manier om zich te onderscheiden van de concurrentie.

   Lees meer

   Digitale Stoepbord

   U bent altijd in staat om op een zeer flexibele wijze uw gasten of bezoekers van de juiste informatie te voorzien.

   Lees meer