Digitale receptie, professioneel bezoekers ontvangen

Bent u op zoek naar een digitale receptie? Dan bent u bij bij Display4All aan het juiste adres. Indruk maken met uw bedrijf of instelling doet u het liefst professioneel. Met een eerste indruk laten we een goed visitekaartje na van ons bedrijf of instelling.

Wij introduceren u Fleur, uw digitale receptie. Met Fleur heet u voortaan uw bezoekers op een professionele manier welkom en registreert u hen zonder daar personeel voor in te zetten.

Wat is een digitale receptie?

Wat is een digitale receptie nou precies? Een digitale receptie is dé manier om het aanmelden en welkom heten van bezoekers eenvoudig te maken. Daarnaast is onze receptie ook een oplossing om 24/7 uw bezoekers te ontvangen, zonder dat een receptionist(e) nodig is.

Dit is niet alleen handig voor bezoekersregistratie, maar biedt ook efficiëntie. De recepties van Display4All stroomlijnen u uw processen, besparen kosten en geven uw bezoekers een actieve rol.

Ontdek de vele mogelijkheden van Fleur

De bezoeker wordt op een professionele manier welkom geheten in een volledig geprofessionaliseerde bedrijfsomgeving en kan via het touchscherm van Fleur zich registreren of contactpersonen zoeken. Na het invoeren van de gewenste naam kan de digitale receptie op verschillende mogelijkheden contact leggen met de organisator.

Dit kan bijvoorbeeld via sms en mailbericht, maar u kunt ook direct via de receptie telefonisch contact opnemen met de organisator. Via de receptie kan dan door de organisator eventueel de deur voor de bezoeker worden geopend.

Tevens zal fleur dan direct een naambadge printen waardoor de bezoekers altijd binnen u bedrijf te herkennen zijn. De bezoeker ontvangt na aanmelding de boodschap om even rustig plaats te nemen en zo opgehaald te worden.

De voordelen van een digitale receptie:

  • Kostenbesparing op personeelskosten
  • Geen uitval door ziekte
  • Altijd bezetting
  • Professioneel ontvangst in de volledig op maat gemaakt uitstraling
  • Koppeling met Narrowcasting mogelijk
  • Geen papieren inschrijflijsten meer
  • Direct printen van bezoekerspas
  • Geen extra software nodig, werkt via URL
  • Bezoeker kan direct bellen met organisator
  • Verstuurt mail en/of sms-notificatie als bezoeker is aangemeld

Digitale receptie Fleur

Een digitale receptie voor bezoekersregistratie

Met onze digitale receptie heeft u een helder inzicht in wie in uw pand aanwezig zijn. U heeft altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand of locatie. De software van Display4all kan worden gebruikt ter ondersteuning van bezoekersregistratie of werken bij een onbemande receptie.

Een ander voordeel is dat u zich met onze receptie nooit meer zorgen hoeft te maken over de privacy van uw bezoekers. De systemen van Display4All voldoen namelijk aan de regels van de AVG-wetgeving en beschermt de privacy van uw bezoekers.

Over Display4All

Zoals u ziet kan het gebruik maken van een digitale receptie veel voordelen opleveren. Een van de grootste voordelen is dat onze digitale recepties vooral ondersteuning biedt. Zo hebben uw medewerkers achter de balie ook meer tijd voor andere kerntaken.

Als expert op het gebied van audiovisuele oplossingen kunnen wij veel voor u betekenen. Van digitale kiosken tot fantastische LED schermen. Met onze jarenlange ervaring kijken we samen met u wat voor u de beste oplossingen zijn. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Ik wil graag gebruik maken van een digitale receptie >>

Kiosken

Fleur Mobile

Desinfectiezuil

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn