Transparant LED scherm

U kiest een transparant LED scherm als u op een vernieuwende en dynamische manier met uw omgeving wilt communiceren? Natuurlijk kan dit door middel van een een indoor of outdoor LED scherm. Maar u kunt ook een transparant LED scherm overwegen! Hierbij wordt het natuurlijke licht niet tegengehouden maar kunt u toch van binnenuit naar buiten kijken.

Ons transparante scherm is dé oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte LED strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf de boodschap op het scherm perfect leesbaar is.

Transparant LED scherm voorbeeld

Waarom kiezen voor een transparant led scherm?

Doordat een transparant led scherm een transparantie heeft kunnen bezoekers vanuit een gebouw nog steeds makkelijk naar buiten kijken terwijl zij volledig de juiste beelden kunnen zien. Dit houdt in dat de beelden zowel van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen nog steeds zichtbaar blijven.

Misschien vraagt u zich af: wat als de zon minder fel schijnt? Dan zorgen de ingebouwde sensoren ervoor dat de helderheid daar automatisch op aangepast wordt. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap altijd 100% zichtbaar blijft!

Een ‘normaal’ LED scherm of een transparant LED scherm?

Een normaal LED scherm kan een compleet raam niet vullen aangezien we hierbij gebonden zijn aan bepaalde maten van led walls. Doordat er bij transparante LED schermen gebruik gemaakt kan worden van afsnijdbare modules, is de volledige opvulling van een raam met bijvoorbeeld schuine randen mogelijk.

Transparante LED schermen worden op maat gemaakt tussen de kozijnen. We zijn dus niet gebonden aan vast maatvoeringen waardoor het eindresultaat er perfect uitziet!

Transparante LED schermen van Display4All

Garantie

Wij hanteren op al onze schermen een garantie periode van 5 jaar. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bieden wij we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van elk gewenst onderdeel of LED’s.

Na vervanging van LED’s worden de schermen, indien nodig, weer volledig gekalibreerd. Hier door is de puriteit van het beeld gegarandeerd!

De voordelen van een transparant LED scherm:

✓ Vaak geen vergunningeis

✓ Altijd goed zichtbaar vanuit, alle hoeken en bij verschillende weertypes

✓ Licht in gewicht

✓ Energiebesparende oplossing vanwege de omgevingslicht sensor

✓ Licht en zicht doorlatend

✓ Full colour beeld

✓ Maatwerk, altijd passend

Hoe kan ik mijn content aansturen?

Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TV live software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audio visuele oplossingen en talloze succesvolle projecten.

Heeft u nog misschien nog vragen over onze LED schermen? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Naar over ons

Gebruikmaken van Transparante LED schermen?

Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  Ruimtereservering
  Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

  Videoconferentie oplossingen
  Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

  Digitale receptie
  Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

  ZorgTV
  Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Instagram
  YouTube
  LinkedIn