Transparant LED scherm

U kiest een transparant LED scherm als u op een vernieuwende en dynamische manier met uw omgeving wilt communiceren? Natuurlijk kan dit door middel van een een indoor of outdoor LED scherm. Maar u kunt ook een transparant LED scherm overwegen! Hierbij wordt het natuurlijke licht niet tegengehouden maar kunt u toch van binnenuit naar buiten kijken.

Ons transparante scherm is dé oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte LED strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf de boodschap op het scherm perfect leesbaar is.

Transparant LED scherm voorbeeld

Indoor of outdoor transparant LED scherm?

Een transparant LED scherm biedt een unieke combinatie van zichtbaarheid en transparantie. Bezoekers kunnen vanuit een gebouw nog steeds ongehinderd naar buiten kijken, terwijl ze gelijktijdig genieten van de juiste beeldweergave. Dit betekent dat de content zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen zichtbaar blijft, wat een naadloze integratie van binnen- en buitenomgevingen mogelijk maakt.

Maar wat als de zon minder fel schijnt? Geen zorgen, ingebouwde sensoren passen automatisch de helderheid aan, zodat uw boodschap altijd 100% zichtbaar blijft, ongeacht de lichtomstandigheden. Dit maakt transparante LED schermen geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, ongeacht het weer of de tijd van de dag.

Een ‘normaal’ LED scherm of een transparant LED scherm?

Een normaal LED scherm kan een compleet raam niet vullen aangezien we hierbij gebonden zijn aan bepaalde maten van LED walls. Doordat er bij transparante LED schermen gebruik gemaakt kan worden van afsnijdbare modules, is de volledige opvulling van een raam met bijvoorbeeld schuine randen mogelijk.

Transparante LED schermen worden op maat gemaakt tussen de kozijnen. We zijn dus niet gebonden aan vast maatvoeringen waardoor het eindresultaat er perfect uitziet!

Transparante LED schermen van Display4All
transparante LED schermen gecombineerd

Innovatieve techniek voor behoud van helderheid

Onze transparante LED schermen worden aangedreven door unieke en innovatieve technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de heldere lichtinval behouden blijft. Het scherm biedt de mogelijkheid om zowel van binnen naar buiten te kijken als indrukwekkende full colour beelden weer te geven aan de voorzijde. Dit is de ideale manier om jouw bedrijf te laten opvallen en een naadloze integratie van binnen- en buitenomgevingen te realiseren.

5 Jaar garantie voor optimale kwaliteit

Wij hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit van onze schermen, daarom hanteren wij een garantieperiode van 5 jaar. Bovendien hebben we reserveonderdelen uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee garanderen we de optimale kwaliteit en beschikbaarheid van elk gewenst onderdeel of LED’s bij een eventuele vervanging.

Na de vervanging van LED’s ondergaan de schermen, indien nodig, een volledige kalibratie om de zuiverheid van het beeld te waarborgen. Met onze garantie ben je verzekerd van duurzame prestaties en uitstekende service.

De voordelen van een transparant LED scherm:

✓ Vaak geen vergunningeis

✓ Altijd goed zichtbaar vanuit, alle hoeken en bij verschillende weertypes

✓ Licht in gewicht

✓ Energiebesparende oplossing vanwege de omgevingslicht sensor

✓ Licht en zicht doorlatend

✓ Full colour beeld

✓ Maatwerk, altijd passend

Hoe kan ik mijn content aansturen?

Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TV live software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Content afstemmen op LED wall

Over Display4All

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audio visuele oplossingen en talloze succesvolle projecten.

Heeft u nog misschien nog vragen over onze LED schermen? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Naar over ons

Gebruikmaken van Transparante LED schermen?

Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Bekijk meer producten

  Indoor LED scherm
  Gebruik maken van een indoor LED scherm? Lees hier meer.

  Outdoor LED scherm
  Gebruik maken van een outdoor LED scherm? Lees hier meer.

  LED Wall
  Gebruik maken van een LED wall? Lees hier meer.

  LED Lichtkrant
  Gebruik maken van een LED lichtkrant? Lees hier meer.

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

  Heliotroopring 500
  3316 KG Dordrecht

  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Instagram
  YouTube
  LinkedIn