Transparant LED scherm

Transparant LED scherm

U kiest een transparant LED scherm als u op een vernieuwende en dynamische manier met uw omgeving wilt communiceren? Natuurlijk kan dit door middel van een een indoor of outdoor LED scherm. Maar u kunt ook een transparant LED scherm overwegen! Hierbij wordt het natuurlijke licht niet tegengehouden maar kunt u toch van binnenuit naar buiten kijken.

Ons transparante scherm is dé oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte LED strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf de boodschap op het scherm perfect leesbaar is.

 

TransparantBrochureDisplay4all

Ontdek wat transparante ledschermen voor u kunnen betekenen

  Transparant-LED-scherm-voorbeelden

  Indoor of outdoor transparant LED scherm?

  Een transparant LED scherm biedt een unieke combinatie van zichtbaarheid en transparantie. Bezoekers kunnen vanuit een gebouw nog steeds ongehinderd naar buiten kijken, terwijl ze gelijktijdig genieten van de juiste beeldweergave. Dit betekent dat de content zowel van binnen naar buiten als van buiten naar binnen zichtbaar blijft, wat een naadloze integratie van binnen- en buitenomgevingen mogelijk maakt.

  Maar wat als de zon minder fel schijnt? Geen zorgen, ingebouwde sensoren passen automatisch de helderheid aan, zodat uw boodschap altijd 100% zichtbaar blijft, ongeacht de lichtomstandigheden. Dit maakt transparante LED schermen geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen, ongeacht het weer of de tijd van de dag.

  Neem contact op
  Een ‘normaal’ LED scherm of een transparant LED scherm?

  Een ‘normaal’ LED scherm of een transparant LED scherm?

  Een normaal LED scherm kan een compleet raam niet vullen aangezien we hierbij gebonden zijn aan bepaalde maten van led walls. Doordat er bij transparante LED schermen gebruik gemaakt kan worden van afsnijdbare modules, is de volledige opvulling van een raam met bijvoorbeeld schuine randen mogelijk.

  Transparante LED schermen worden op maat gemaakt tussen de kozijnen. We zijn dus niet gebonden aan vast maatvoeringen waardoor het eindresultaat er perfect uitziet!

   

  Transparant Innovatief LED scherm

  Innovatieve techniek voor behoud van helderheid

  Onze transparante LED schermen worden aangedreven door unieke en innovatieve technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat de heldere lichtinval behouden blijft. Het scherm biedt de mogelijkheid om zowel van binnen naar buiten te kijken als indrukwekkende full colour beelden weer te geven aan de voorzijde. Dit is de ideale manier om jouw bedrijf te laten opvallen en een naadloze integratie van binnen- en buitenomgevingen te realiseren.

   

  De voordelen van een
  transparant LED scherm:

  • Vaak geen vergunningseis
  • Altijd goed zichtbaar vanuit, alle hoeken en bij verschillende weertypes
  • Licht in gewicht
  • Energiebeparende oplossing vanwege de omgevingslicht sensor

   

  • Licht en zicht doorlatend
  • Full colour beeld
  • Maatwerk, altijd passend
  Meer weten
  5-jaar-garantie-1024×434

  Garantie

  Wij hanteren op al onze schermen een garantie periode van 5 jaar. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bieden wij we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van elk gewenst onderdeel of LED’s.

  Na vervanging van LED’s worden de schermen, indien nodig, weer volledig gekalibreerd. Hier door is de puriteit van het beeld gegarandeerd!

  Gebruikmaken van een transparant LED scherm?

   Bekijk meer producten

   LED schermen

   Voor binnen en buiten LED schermen, u bent bij ons aan het juiste adres!

   Lees meer

   Indoor LED schermen

   Op zoek naar een indoor LED scherm? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen.

   Lees meer

   Outdoor LED schermen

   De outdoor LED schermen van Display4All staan garant voor een lange levensduur.

   Lees meer

   LED Wall

   Onze LED schermen beschikken over een lange levensduur en hebben weinig onderhoud nodig!

   Lees meer