Transparant LED scherm voorbeeld

Transparant LED scherm

U kiest een transparant LED scherm als u op een vernieuwende en dynamische manier met uw omgeving wilt communiceren? Natuurlijk kan dit door middel van een een indoor of outdoor LED scherm. Maar u kunt ook een transparant LED scherm overwegen! Hierbij wordt het natuurlijke licht niet tegengehouden maar kunt u toch van binnenuit naar buiten kijken.

Ons transparante scherm is dé oplossing waar u naar op zoek bent. Doordat de LED’s in aparte LED strips opgebouwd worden, kan er tussen deze strips nog licht naar binnen schijnen terwijl van buitenaf de boodschap op het scherm perfect leesbaar is.

Waarom kiezen voor een transparant led scherm?

Doordat een transparant led scherm een transparantie heeft kunnen bezoekers vanuit een gebouw nog steeds makkelijk naar buiten kijken terwijl zij volledig de juiste beelden kunnen zien. Dit houdt in dat de beelden zowel van binnen naar buiten, en van buiten naar binnen nog steeds zichtbaar blijven.

Misschien vraagt u zich af: wat als de zon minder fel schijnt? Dan zorgen de ingebouwde sensoren ervoor dat de helderheid daar automatisch op aangepast wordt. Dit zorgt ervoor dat uw boodschap altijd 100% zichtbaar blijft!

Een ‘normaal’ LED scherm of een transparant LED scherm?

Een normaal LED scherm kan een compleet raam niet vullen aangezien we hierbij gebonden zijn aan bepaalde maten van led walls. Doordat er bij transparante LED schermen gebruik gemaakt kan worden van afsnijdbare modules, is de volledige opvulling van een raam met bijvoorbeeld schuine randen mogelijk.

Transparante LED schermen worden op maat gemaakt tussen de kozijnen. We zijn dus niet gebonden aan vast maatvoeringen waardoor het eindresultaat er perfect uitziet!

De voordelen van een transparant LED scherm:

  • Vaak geen vergunningseis
  • Altijd goed zichtbaar vanuit, alle hoeken en bij verschillende weertypes
  • Licht in gewicht
  • Energiebesparende oplossing vanwege de omgevingslicht sensor
  • Licht en zicht doorlatend
  • Full colour beeld
  • Maatwerk, altijd passend

Garantie

Wij hanteren op al onze schermen een garantie periode van 5 jaar. Wij hebben spare parts uit dezelfde productiebatch op voorraad voor een periode van 5 jaar. Hiermee bieden wij we de optimale kwaliteit bij een eventuele vervanging van elk gewenst onderdeel of LED’s.

Na vervanging van LED’s worden de schermen, indien nodig, weer volledig gekalibreerd. Hier door is de puriteit van het beeld gegarandeerd!

Hoe kan ik mijn content aansturen?

Omdat iedere oplossing verschillend is in het tonen van content heeft Display4all een zeer gebruiksvriendelijk pakket om de content aan te sturen. Met het i-TV live software zijn wij in staat om vanuit de Cloud de aansturing te verzorgen zonder tussenkomst van een lokale PC.

Over Display4All

Het ontwerpen, produceren en monteren van het transparante LED-scherm is soms een hele uitdaging. Doordat de oppervlakte en maatvoering van de glazen raampartijen altijd verschillend zijn en soms bijzonder maatvoeringen bevatten, denk aan schuine gevels, vraagt het ontwerpen van een transparant LED scherm wel om specialisme. De nieuwste technieken worden gebruikt om de transparantie van het LED-scherm zo hoog mogelijk te houden.

Wat uniek is aan onze transparante led schermen is het dat deze niet gebonden zijn aan vast maatvoeringen, waardoor het eindresultaat er perfect uitziet!

Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing. Wij staan al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende audio visuele oplossingen en talloze succesvolle projecten.

Heeft u nog misschien nog vragen over onze LED schermen? Wij denken graag met u mee. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Transparante LED schermen van Display4All

LED Schermen

Indoor LED

Outdoor LED

LED Wall

LED Lichtkrant

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn