Room management,
efficiënt gebruik maken van vergaderruimtes

Room management biedt u de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren reserveren of annuleren. Door gebruik te maken van room management oplossingen bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik van ruimtes en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat is er makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

Waarom juist nu room management toepassen?

Zoals u vast niet is ontgaan, is de kantoorcultuur bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Door o.a. covid en het steeds meer opkomende hybride werken, merken wij vanuit de eindgebruikers een grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustraties verminderen als het aankomt op het boeken van vergaderruimtes, (flex) werkplekken, overige ruimtes en zaken zoals parkeerplaatsen.

Indien u graag stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken wilt kunnen beheren hebben wij altijd wel een passende oplossing in huis. Wij presenteren u nu graag dan ook Humly Room Booking Display!

Humly room management

Ontdek wat een Room management voor uw organisatie kan doen!

  Voorbeeld humly room management systeem

  Waarom Humly als room management systeem?

  Als het aankomt op room management systemen is Humly het meest innovatieve merk op de markt. Als je denkt aan het boeken van vergaderruimtes en werkplekken, moet je denken aan Humly. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid. Dit vinden we bij Display4All dan ook enorm belangrijk.

  Een room management systeem voor meerdere platformen

  Als het aankomt op room management en ruimtereserverings systemen is Humly het meest innovatieve merk op de markt voor het boeken van vergaderruimtes en werkplekken. Het schitterende en meermaals met design awards bekroonde Humly Room Booking Display is een lust voor het oog en staat bekend om zijn uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

  Het unieke backend systeem is uitgerust met functionaliteiten die eenvoudig te gebruiken zijn op diverse platformen. Voorbeelden hiervan zijn Microsoft Office 365Microsoft Exchange en Google Workspace. Humly heeft zelfs een eigen integratie binnen de Microsoft Teams app. Handig toch?

  Humly Room management toepassingen

  Voorbeeld room management systemen

  Humly Room Display

  Het paradepaardje in het Humly assortiment is toch wel de Humly Room Display waarmee eenvoudig vergaderingen kunnen worden geboekt of beheerd. Op het display is duidelijk te zien wie de ruimte heeft geboekt en voor hoe lang. Dit schitterende display is een absolute verrijking voor elke meeting room.

  Het ontwerp van de Humly Room Display is diverse malen met design awards onderscheiden door toonaangevende organisaties.

  Desk Booking

  Een zeer makkelijke softwareoplossing waarmee snel en eenvoudig een bureau of werkplek kan worden geboekt. Dit product is zelfs in de Microsoft Teams app geïntegreerd voor nog meer gebruikersgemak!

  werkplek management en werkplek reservering van Display4All
  Wayfinding via room management systeem

  Wayfinding

  Bij wayfinding draait alles om bezoekers of collega’s snel op de juiste plaats van bestemming op een (kantoor- of vergader)locatie te krijgen. Hier heeft Humly een slimme softwareoplossing voor wayfinding beschikbaar. Deze kan bijvoorbeeld in de receptie op een scherm worden toegepast zodat zonder tussenkomst van personen de weg naar de juiste ruimte kan worden gevonden.

  Humly Control Panel

  Alle toepassingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de Humly controlepaneel. Middels het open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties te bouwen met andere oplossingen. Beveiliging staat bij Humly hoog in het vaandel.

  Humly werkt proactief samen met beveiligingsadviseurs om penetratietesten uit te voeren. Bovendien is Humly volledig GDPR/Schrems II-compatibel en kunnen zij zelfs de hardware aanpassen voor beveiligingsgevoelige partners. Gegevens kunnen zowel lokaal als in de Humly Cloud worden opgeslagen.

  Control panel op Humly room management systeem
  Ruimtereservering display voorbeeld

  Nog even in kort

  Humly is een Zweedse producent die het gebruik van hulpmiddelen op moderne werkplekken stroomlijnt met in eigen beheer ontwikkelde meeting room displays en flexibele oplossingen voor desk booking, wayfinding en andere hulpmiddelen.

  Een van de grootste voordelen van Humly is dat het de hardware, software en clouddiensten zelf ontwerpt, bouwt en beheert, waardoor er snel en efficiënt kan worden gehandeld. Dit vinden wij bij Display4All ook enorm belangrijk

  De grote focus op veiligheid, data-integriteit en design maakt het room management systeem van Humly niet voor niets een populaire keuze in verschillende klant segmenten in zowel private als publieke sector.

  Indien u interesse heeft in het gebruiken van een vergaderruimte reserveringssysteem, ruimtereservering oplossingen of werkplek reservering zou Humly een goede oplossing kunnen zijn. We begrijpen dat elke situatie ook om specifieke oplossingen vraagt en daarom helpen wij u graag op weg met de juiste toepassingen. Kortom, voor elk vraagstuk op het gebied van room management kunt u bij ons terecht!

  Als u gebruik wilt maken van room management of hier graag nog meer informatie over wilt, twijfel dan voor niet om contact met ons op te nemen. Een van onze experts zal u hierbij graag te hulp staan!

  Over Display4All

  Display4All heeft een voor ieder vraagstuk de juiste oplossing gericht op Room management systemen. Van mobiele tot desk units, van een huddle room tot een grote vergaderruimte. De keuze is groot.

  Wij staat al meer dan 20 jaar garant voor uitstekende Room management systemen en talloze succesvolle projecten. Dit doen wij in een brede doelgroep binnen ondernemingen, overheid, hogescholen en universiteiten, ziekenhuizen en financiële instellingen.

  Naar over ons

  Gebruikmaken van onze room management systeem?

  Elk soort situatie heeft een verschillende oplossing nodig. Wij helpen u graag verder.
  Samen met u kijken we wat de beste oplossing is in uw situatie.

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

   Bekijk meer producten

   Ruimtereservering
   Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

   Videoconferentie oplossingen
   Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

   Digitale receptie
   Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

   ZorgTV
   Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

   Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

   Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

   Heliotroopring 500
   3316 KG Dordrecht

   Telefoon: 078 677 11 11
   Email: info@display4all.nl

   Instagram
   YouTube
   LinkedIn