Room management Display4all

Room management, efficiënt gebruik maken van vergaderruimtes

Room management biedt u de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren reserveren of annuleren. Door gebruik te maken van room management oplossingen bij Display4All vereenvoudigd u het gebruik van ruimtes en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat is er makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

 

Headfirst-350×350
Brivec-350×350
Aafje-350×350
Leonardo-Hotels-350×350
Humly-VB002
HUMLY ROOM DISPLAY

Op het heldere 8 inch display is alle nodige informatie eenvoudig te lezen en door de handige RGB LED’s op de achterzijde ziet u in één blik of een ruimte beschikbaar is of niet. Op het beeldscherm is bijvoorbeeld te zien wie de ruimte heeft geboekt en hoe lang de ruimte bezet is. Tevens kan het display helpen met het vinden van een ruimte die nog beschikbaar is.

 

GoBright-VB001
GOBRIGHT ROOM BOOKING

GoBright Room Booking is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan.

 

Joan-VB001
JOAN ROOM BOOKING

Deze E-paper 6 inch touchscreen met LED-licht toont de reserveringen en cancelt deze automatisch wanneer men niet aanwezig is. Het Joan 6 reserveringssysteem is oplaadbaar en zeer energiezuinig. Het touchscreen met LED-licht bevat namelijk een 5400 mAh accu die na 5-7 uur opladen tot wel 3 maanden meegaat. 

 

Waarom roommanagement

Waarom juist nu room management toepassen?

Zoals u vast niet is ontgaan, is de kantoorcultuur bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Door o.a. covid en het steeds meer opkomende hybride werken, merken wij vanuit de eindgebruikers een grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustraties verminderen als het aankomt op het boeken van vergaderruimtes, (flex) werkplekken, overige ruimtes en zaken zoals parkeerplaatsen.

Indien u graag stijlvol en tijdbesparend vergaderruimtes en werkplekken wilt kunnen beheren hebben wij altijd wel een passende oplossing in huis. Wij presenteren u nu graag dan ook Humly Room Booking Display, GoBright en Joan!

 

Roommanagement-Brochure-Display4all

Ontdek wat een Room management voor uw organisatie kan doen!

  ROOMBOOKING DISPLAY

  ROOMBOOKING DISPLAY

  De room booking displays van Humly, GoBright en Joan helpen je bij het vinden van de ruimte die je al hebt geboekt of wijst je naar een beschikbare ruimte. Het toont duidelijk wie de kamer heeft geboekt en voor hoelang. Daarnaast minimaliseert het onderbrekingen tijdens lopende vergaderingen en vermindert frictie bij het reserveren van vergaderruimtes. Het tijdloze ontwerp past perfect in moderne kantoren.

  Humly Desk Booking Display4all

  Desk Booking

  Naast vergaderen zijn onze room management mogelijkheden van Humly en Gobright ook te gebruiken voor flexibele werkplekken, desk booking, vergaderzalen, focus kamers, co-working spaces, sociale ruimtes en parkeerplaatsen en alles wat je maar kunt bedenken!

   

  Wayfinding Room Management

  Wayfinding

  Bij wayfinding draait alles om bezoekers of collega’s snel op de juiste plaats van bestemming op een (kantoor- of vergader)locatie te krijgen. Hier hebben Humly, GoBright en Joan een slimme softwareoplossing voor wayfinding beschikbaar. Deze kan bijvoorbeeld in de receptie op een scherm worden toegepast zodat zonder tussenkomst van personen de weg naar de juiste ruimte kan worden gevonden.


  Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt voor duidelijkheid, efficiëntie en een positieve ervaring voor iedereen die de locatie betreedt.


  Controle panel

  Control Panel

  Alle toepassingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de controlepaneel van Humly en GoBright. Middels het open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties te bouwen met andere oplossingen. Beveiliging staat hoog in het vaandel.

   

  Nog even in het kort

  Nog even in het kort

  Indien u interesse heeft in het gebruiken van room management oplossingen zoals een vergaderruimte reserveringssysteem, ruimtereservering of werkplek reservering, dan helpen we u graag verder. We begrijpen dat elke situatie ook om specifieke oplossingen vraagt en daarom helpen wij u graag op weg met de juiste toepassingen. Kortom, voor elk vraagstuk op het gebied van room management kunt u bij ons terecht!

  Als u gebruik wilt maken van room management of hier graag nog meer informatie over wilt, twijfel dan voor niet om contact met ons op te nemen. Een van onze experts zal u hierbij graag te hulp staan!

  Neem contact op
  Gebruikmaken van een room management systeem?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Ruimtereservering

   Wat is makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

   Lees meer

   Vergaderruimte reserveren

   Onze oplossingen geven inzicht in wie, wanneer en hoelang de ruimte is gereserveerd.

   Lees meer

   Werkplek reservering

   Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

   Lees meer