RoomBookingDisplayStart

Room Booking Display voor werkplekken en vergaderruimtes

De room booking displays van Humly, GoBright en Joan helpen je bij het vinden van de ruimte die je al hebt geboekt of wijst je naar een beschikbare ruimte. Het toont duidelijk wie de kamer heeft geboekt en voor hoelang. Daarnaast minimaliseert het onderbrekingen tijdens lopende vergaderingen en vermindert frictie bij het reserveren van vergaderruimtes. Het tijdloze ontwerp past perfect in moderne kantoren.

Headfirst-350×350
Brivec-350×350
Aafje-350×350
Leonardo-Hotels-350×350
Humly-VB002
HUMLY ROOM DISPLAY

Op het heldere 8 inch display is alle nodige informatie eenvoudig te lezen en door de handige RGB LED’s op de achterzijde ziet u in één blik of een ruimte beschikbaar is of niet. Op het beeldscherm is bijvoorbeeld te zien wie de ruimte heeft geboekt en hoe lang de ruimte bezet is. Tevens kan het display helpen met het vinden van een ruimte die nog beschikbaar is.

 

GoBright-VB001
GOBRIGHT ROOM BOOKING

GoBright Room Booking is een gebruiksvriendelijk softwaresysteem dat inzicht geeft in alle (vergader)ruimtes op kantoor. Het geeft de bezettingsstatus, de capaciteit van de ruimte en de faciliteiten van de ruimte aan.

 

Joan-VB001
JOAN ROOM BOOKING

Deze E-paper 6 inch touchscreen met LED-licht toont de reserveringen en cancelt deze automatisch wanneer men niet aanwezig is. Het Joan 6 reserveringssysteem is oplaadbaar en zeer energiezuinig. Het touchscreen met LED-licht bevat namelijk een 5400 mAh accu die na 5-7 uur opladen tot wel 3 maanden meegaat. 

 

JoanRoomBookingDisplayV2

Waarom juist nu
Room Booking Displays toepassen?

Zoals u vast niet is ontgaan, is de kantoorcultuur bij veel bedrijven in hoog tempo veranderd. Door o.a. covid en het steeds meer opkomende hybride werken, merken wij vanuit de eindgebruikers een grote vraag naar oplossingen die tijd besparen en frustraties verminderen als het aankomt op het boeken van vergaderruimtes, (flex) werkplekken, overige ruimtes en zaken zoals parkeerplaatsen.

Wij presenteren u nu graag dan ook Humly Room Booking Display, GoBright en Joan!

Roommanagement-Brochure-Display4all

Ontdek wat een Room Booking Display voor uw organisatie kan doen!

  ROOMBOOKING DISPLAY

  ROOMBOOKING DISPLAY

  Room Booking Displays van Humly, GoBright en Joan helpen je bij het vinden van de juiste ruimte die je online hebt geboekt of je wordt verwezen naar een beschikbare ruimte. Duidelijk wordt aangetoond wie de kamer heeft geboekt en voor hoelang. Onderbrekingen worden geminimaliseerd tijdens lopende vergaderingen en minder frictie bij het reserveren van vergaderruimtes. Het tijdloze ontwerp past perfect in moderne kantoren.

  DeskBookingDisplays

  Desk Booking

  Naast Room Booking Displays zijn er ook mogelijkheden van Humly en Gobright voor flexibele werkplekken, desk booking, vergaderzalen, focuskamers, co-working spaces, sociale ruimtes en parkeerplaatsen.

  WayfindingDisplays

  Wayfinding

  Bij wayfinding draait alles om bezoekers of collega’s snel op de juiste plaats van bestemming op een (kantoor- of vergader)locatie te krijgen. Hier hebben Humly, GoBright en Joan een slimme softwareoplossing voor wayfinding beschikbaar. Deze kan bijvoorbeeld in de receptie op een scherm worden toegepast zodat zonder tussenkomst van personen de weg naar de juiste ruimte kan worden gevonden.

  Een goed ontworpen bewegwijzeringssysteem zorgt voor duidelijkheid, efficiëntie en een positieve ervaring voor iedereen die de locatie betreedt.

  De voordelen van ROOM BOOKING DISPLAYS

  • Effectief gebruik maken van ruimtes
  • Eenvoudig reserveren via outlook en/of app
  • Integratie met uw overige software

  • Hulp bij storingen van apparatuur in de gereserveerde ruimte
  • Eenvoudig extra tijd bijboeken
  • Direct overzicht op het Display

  ControlpanelDisplays

  Control Panel

  Alle toepassingen kunnen eenvoudig worden beheerd via de controlepaneel van Humly en GoBright. Middels het open API is het mogelijk om diepe en naadloze integraties te bouwen met andere oplossingen. Beveiliging staat hoog in het vaandel.

  Gebruikmaken van een Room Booking oplossing?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Ruimtereservering

   Wat is makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

   Lees meer

   Vergaderruimte reserveren

   Onze oplossingen geven inzicht in wie, wanneer en hoelang de ruimte is gereserveerd.

   Lees meer

   Werkplek reservering

   Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

   Lees meer