GoBright Vergaderruimte Reserveringssysteem

Makkelijk vergaderruimtes en kantoorruimtes verhuren?

Het verhuren van uw vergaderruimtes en kantoorruimtes doet u het liefst zo efficiënt mogelijk. De integratie van een efficiënt vergaderruimte reserveringssysteem is essentieel voor het optimaal benutten van deze faciliteiten. 

De veranderende kantoorcultuur, versneld door factoren zoals covid en de opkomst van hybride werken, brengt een groeiende behoefte met zich mee aan oplossingen die tijdsbesparing en frustraties minimaliseren bij het verhuren van vergaderruimtes, kantoorruimtes, en andere faciliteiten zoals parkeerplaatsen.

Een reserveringssysteem voor vergaderruimtes is niet langer een luxe, maar eerder een noodzaak voor het effectief beheren van kantoren en vergaderruimtes. Bij Display4All bieden we een naadloze oplossing om snel en eenvoudig vergaderruimtes en kantoorruimtes te verhuren.

Headfirst-350×350
Brivec-350×350
Aafje-350×350
Leonardo-Hotels-350×350
Vergaderruimte inrichting-004-1024×749

Eenvoudig vergaderruimtes verhuren

Welke ruimtes zijn bezet en welke zijn vrij? Hoe lang kan ik nog een vergaderruimte gebruiken? Deze veelvoorkomende vragen kunnen een bron van frustratie zijn voor bedrijven. Gelukkig bieden onze reserveringssystemen de oplossing, waardoor vergaderruimtes verhuren moeiteloos wordt.

Met onze oplossingen voorkomt u dubbele boekingen en maximaliseert u het gebruik van uw ruimtes. U krijgt inzicht in wie, wanneer en voor hoelang een ruimte is gereserveerd. Onze systemen voorzien u, uw collega's en klanten van alle benodigde informatie, inclusief navigatie naar hun bestemming.

Roommanagement-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  GoBright Ruimtereservering Display4All

  Een makkelijk te gebruiken systeem

  Bij Display4All staat gebruiksgemak centraal. Wat is er gemakkelijker dan vooraf online een vergaderruimte te boeken voor een afspraak of overleg? Ruimtereservering wordt steeds populairder, vooral nu thuiswerken de norm is geworden. Maar wanneer we wel op kantoor moeten zijn, willen we moeiteloos gebruik kunnen maken van vergaderruimtes.

  Met ons vergaderruimte reserveringssysteem vereenvoudigt u het beheer en de verhuur van vergaderruimtes. U hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken. Gebruikers kunnen via Outlook, een mobiele app of een interactief display eenvoudig hun reservering inplannen.

  Meest voorkomende valkuilen

  Meest voorkomende valkuilen

  Het verhuren van uw vergaderruimtes en kantoorruimtes kan verschillende valkuilen met zich meebrengen:

  1. Gebrek aan beschikbare ruimte voor een gesprek vanwege bezette vergaderruimtes.
  2. Onzichtbare reserveringen, bijvoorbeeld wanneer een ruimte per e-mail is gereserveerd maar niet duidelijk is wie deze heeft geboekt.
  3. Wel een ruimte vrij maar niet de juiste AV-middelen zoals Display, videoconferentie apparatuur of andere audiovisuele oplossingen die nodig zijn.
  4. Collega's die vanuit huis deelnemen aan vergaderingen maar niet beschikken over de juiste middelen.

  Met onze oplossingen worden deze valkuilen vermeden, waardoor u efficiënter kunt omgaan met uw ruimtebeheer.

  Standaard opties bij het verhuren van vergaderruimtes

  • Reserveren via Outlook en/of app
  • Integratie met uw software
  • Hulp bij storingen van de apparatuur in de gereserveerde ruimte

  • Eenvoudig extra tijd bijboeken
  • Direct overzicht op het Display

  Meer weten?
  Ruimtereservering Display4all

  Efficiënt Ruimtebeheer in één oogopslag

  Om frustraties op kantoor te vermijden, biedt een vergaderruimte verhuur systeem de uitkomst. Met één blik op een centraal beeldscherm ziet u direct welke vergaderingen waar plaatsvinden en kunt u eenvoudig een vrije ruimte verhuren.

  Dankzij naadloze integratie met bestaande systemen sluit onze oplossing perfect aan op uw werkwijze. Optimaal beheer van de vergaderruimtes in uw gebouw is gegarandeerd, waardoor dubbele boekingen en onnodig gebruik tot het verleden behoren.

  Daarnaast bieden we diverse andere oplossingen die hand in hand met onze verhuur oplossing, zoals geschikte displays voor in de ruimte, videoconferentie apparatuur en draadloze presentatiemogelijkheden. Geïnteresseerd? Vraag nu een offerte aan en ontdek hoe onze oplossingen uw vergaderruimtes en kantooromgeving kunnen verbeteren!

  alleen de beste verhuur systemen

  alleen de beste verhuur systemen

  Om efficiënt gebruik te maken van ruimtes werken we met de beste verhuur systemen. De meest populaire room management systemen zijn GoBright, Joan en Evoko Liso. Met deze verhuur systemen krijgt u volledig inzicht in de veranderingspatronen van de vergader- en kantoorruimtes.

  Humly verdient ook een vermelding, als het meest innovatieve merk op de markt. Humly Room Booking Display combineert verbluffend design met uitmuntende gebruiksvriendelijkheid.

  Bij ons staat voorop dat het verhuren van een vergader- of kantoorruimte snel en eenvoudig moet gaan. Kies voor onze geavanceerde systemen en optimaliseer uw ruimtebeheer vandaag nog!

  Bekijk meer producten

  Audio & Video

  Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

  Lees meer

  Room management

  Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

  Lees meer

  Ruimtereservering

  Wat is makkelijker dan online vooraf een ruimte te boeken voor een afspraak of een overleg?

  Lees meer

  Werkplek reservering

  Dankzij onze uitgebreide werkplek reservering oplossingen kunt u flexibel en hybride werken.

  Lees meer
  Ook makkelijk vergaderruimtes en kantoorruimtes verhuren?