museumplusbus-start

Wat is de Museum Plus Bus?

De Museum Plus Bus is een uniek initiatief voor ouderen in Nederland. De bus rijdt elke dag een groep senioren naar één  van de veertien deelnemende musea. Het gaat om senioren de écht niet meer zelfstandig een museum kunnen bezoeken. Zonder de bus geen Rembrandt of Van Gogh voor deze mensen en dat zou jammer zijn. Vaak kunnen de deelnemers uit verzorgingstehuizen, maar ook andere groepen senioren  – mits ze voldoen aan de criteria – mee met de bus.

Waarom juist nu de Museum Plus Bus pagina toegevoegd aan ZorgTV?

Nu we te maken hebben met de COVID19 regels kan deze bus tijdelijk niet rijden en heeft Display4all samen met de Museum Plus Bus gezocht naar een oplossing. Deze oplossing is dat het per 15 oktober mogelijk is om een pagina aan de ZorgTV uitzending toe te voegen waarin iedere dag een nieuw filmpje getoond zal worden getoond. Met deze mogelijkheid brengen we de Museum Plus Bus bij de zorginstelling en zelfs bij de bewoners op de kamers.

Neem contact op

Bekijk meer producten

ZorgTV

Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen.

Lees meer

Uit de Oude Doos

Vertoon oude korte bioscoop filmfragmenten uit de periode 1940-1980 op uw informatie- systeem.

Lees meer

BeweegTV

Gemakkelijke bewegings- oefeningen vanaf de stoel, gemaakt door een Fysiotherapeut.

Lees meer

Geheugentrainer

Met de geheugentrainer beschikt u als zorginstelling over een actief programma om de brein van de bewoners te stimuleren en te prikkelen.

Lees meer