tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Narrowcasting software

Bent u op zoek naar een bedrijf dat narrowcasting software kan leveren? Display4All is dan een bedrijf dat op dit gebied een grote hoeveelheid ervaring heeft. We raden u aan om eens bij ons te komen kijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. Narrowcasting is het informatiekanaal binnen uw organisatie dat met recht het meest innovatief genoemd mag worden. Wij bieden narrowcasting software aan die een groot aantal mogelijkheden te bieden heeft. Neemt u dan ook gewoon even een kijkje bij de informatie op onze website als u meer wilt weten over wat narrowcasting precies inhoudt.

De beste software voor narrowcasting

Narrowcasting is, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, precies het tegenovergestelde van broadcasting. Broadcasting is een vorm van informatie uitzenden waarmee een zo groot mogelijk publiek bereikt moet worden. Televisie is hier een goed voorbeeld van. Bij narrowcasting is de doelgroep juist beperkt. U laat hiermee bijvoorbeeld aan de bezoekers van uw bedrijf audiovisuele informatie zien. U heeft hierbij helemaal zelf de regie in handen over wat er precies moet worden laten zien. Met onze gebruiksvriendelijke software, die wij zelf hebben ontwikkeld, is het heel eenvoudig om een goede narrowcasting uitzending te maken.

Op zoek naar software voor narrowcasting?

Het is goed om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van narrowcasting die u bij ons heeft. U kunt altijd even contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. We vertellen u dan alles wat er mogelijk is met onze software voor narrowcasting. Meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die u verder bij ons heeft? Ook hier vertellen wij u dan graag meer over. Bij Display4All treft u een partner aan op het gebied van audiovisuele informatievoorziening die altijd met innovatieve, betrouwbare oplossingen komt.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Display4all is dealer van de volgende merken:
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
Onze medewerkers helpen u graag verder.

Telefoonnummer: 078 677 11 11

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Neem direct contact op
Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Adres
Lindtsedijk 20B
3336 LE Zwijndrecht

Volg ons op:
   

Menu