iTVLive-display4all

Narrowcasting software

Wij presenteren u met trots onze eigen narrowcasting software genaamd i-TV Live. Narrowcasting is een digitale vorm van communicatie die in deze tijd breed wordt toegepast. Met deze vorm van communicatie creëert u als het ware een eigen TV-kanaal waarmee u de doelgroep probeert te bereiken. We vertellen u graag hoe ook u nu moeiteloos uw doelgroep engageert en impact maakt.

Hof88Theater-350×350
Theater-de-Veste-350×350
Tekengebied 6
DSTRCT74-350×350
growersunited
SimeDarby
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat Display4all
voor uw organisatie
kan doen!

  DigitaalDisplaytoepassen

  Narrowcasting software toepassen binnen uw organisatie

  Veel bedrijven en instellingen aarzelen om narrowcasting software, ook wel digital signage genoemd, toe te passen. Vroeger vergde dit vaak een complexe installatie en grafisch werk, maar dat is verleden tijd. Indien gewenst kunnen we u ook gelijk voorzien van professionele narrowcasting schermen. Met Display4All's gebruiksvriendelijke narrowcasting software is implementatie simpel en effectief.

  Narrowcasting staat bekend als een krachtig medium om consumentengedrag en besluitvorming te beïnvloeden. In tegenstelling tot broadcasting biedt het de mogelijkheid om op maat gemaakte informatie te tonen aan een specifieke doelgroep op het juiste moment.

  Bij Display4All staat gebruiksvriendelijkheid voorop. Wij nemen het gehele montageproces uit handen en voorzien u van de benodigde ondersteuning. Optimaliseer uw communicatie vandaag nog met onze narrowcasting oplossingen

  Neem contact op
  i TV Narrowcasting

  Interne communicatie

  In grote organisaties en internationale bedrijven kan onze narrowcasting software, i-TV Live, fungeren als een moderne, elektronische nieuwsbrief. Vanaf het moment van binnenkomst, bijvoorbeeld in de foyer, bij de liften of in de kantine, voorziet het personeel snel van de laatste ontwikkelingen en bedrijfsnieuws. Dit bevordert de betrokkenheid van medewerkers door directe informatievoorziening, wat essentieel is in iedere organisatie.

  Voorbeelden van interne communicatie met onze narrowcasting software:

  • Verwelkoming van bezoekers
  • Introductie van nieuwe teamleden
  • Delen van belangrijke KPI's
  • Interne promoties en reclame-uitingen
  • Weer- en nieuwsupdates
  • Verkeers- en openbaar vervoersinformatie
  Externe communicatie i TV

  Externe communicatie

  Niet alleen in grote bedrijven, maar ook in andere sectoren zoals scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen is actuele informatie van onschatbare waarde. Denk aan roosterinformatie in onderwijsinstellingen, planningsystemen in ziekenhuizen en wayfinding in complexe omgevingen. Met i-TV Live kunnen bezoekers bij binnenkomst hartelijk worden verwelkomd door displays die direct voorzien zijn van relevante informatie. Deze displays kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan bezoekersregistratiesystemen of digitale recepties, wat de gastvrijheid en professionaliteit verhoogt.

  In de zorgsector kan i-TV Live dienen als een effectieve wachtverzachter en algemene informatiebron, waardoor het comfort van patiënten en bezoekers kan worden verbeterd.

  Voorbeelden van externe communicatie met onze narrowcasting software:

  • Wayfinding om bezoekers te begeleiden
  • Weergave van actuele wachttijden
  • Aankondiging van (aangepaste) openingstijden
  • Promoties en aanbiedingen
  • Imago-versterkende filmpjes en foto's
  • Weer-, verkeers- en nieuwsupdates
  Laptop-iTV-001

  Aansturing van de narrowcasting software

  Met het eigen ontwikkelde narrowcasting systeem, i-TV Live, biedt Display4All een krachtig en veelzijdig softwarepakket. Of u nu op kantoor bent of onderweg, u heeft volledige controle over wanneer, waar en op welk tijdstip u de gewenste informatie aan uw doelgroep wilt presenteren. Met onze narrowcasting software kunt u snel en eenvoudig de juiste content tonen, waardoor u altijd in staat bent om uw boodschap effectief over te brengen.

  Kies voor totale flexibiliteit en controle over uw narrowcasting met i-TV Live van Display4All.

  Benieuwd of onze narrowcasting software iets voor uw bedrijf is?

   Bekijk meer producten

   Narrowcasting

   Narrowcasting is het meest innovatieve infokanaal binnen en buiten uw organisatie!

   Lees meer

   WelkomTV

   Onze digitale displays zijn beschikbaar in vele uitvoeringen en voor iedereen mogelijk.

   Lees meer

   ZorgTV

   Al ruim 20 jaar is Display4all actief op het gebied van digitale communicatie in zorginstellingen.

   Lees meer

   zTV

   U creëert uw eigen TV-kanaal waarmee u uw doelgroep bereikt.

   Lees meer