Vergaderruimte inrichten door Display4All

Vergaderruimte inrichten met AV oplossingen

Een vergaderruimte inrichten met professionele AV oplossingen? Of het nu gaat om formeel of informeel overleg, tegenwoordig worden vergaderruimtes vrijwel altijd ingericht met audiovisuele oplossingen.

Bij Display4All begrijpen we hoe belangrijk het is om een ruimte te creëren waar deelnemers zich comfortabel voelen en efficiënt kunnen communiceren.

Of de ruimte nou voor formeel of juist informeel overleg bedoeld is, een mooie afgesloten ruimte met de beste audiovisuele apparatuur kunt u overlaten aan ons. Indien u van plan bent om uw vergaderruimtes opnieuw in te richten met deze oplossingen, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast het leveren van deze oplossingen geven wij u advies over de beste opties die mogelijk zijn bij het inrichten van uw board room, presentatie- of vergaderruimte en bieden altijd een oplossing op maat. Bent u klaar om uw vergaderruimte inrichting naar het volgende niveau te tillen?

Fletcher-Hotels-350×350
Daikin-350×350
Tekengebied 6
Laurens
growersunited
Tekengebied 6_1
Optimaal vergaderruimte inrichten

Optimaal een vergaderruimte inrichten

Een vergaderruimte inrichten is essentieel als u een moderne en professionele ruimte wilt creëren. Bij Display4All hebben wij ruime ervaring in het inrichten van vergaderruimtes en adviseren wij u graag over de beste oplossingen.

Een goed videoscherm kan bijvoorbeeld de presentaties tijdens vergaderingen nog duidelijker maken. Dit scherm kan tevens worden gebruikt voor videoconferencing. Wij bieden diverse oplossingen op dit gebied, aangepast op uw wensen en behoeften. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op
Narrowcasting-Brochure-Display4all

Ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen doen!

  Waar moet een goede vergaderruimte aan voldoen?

  Waar moet een goede vergaderruimte aan voldoen?

  Waar moet een goede inrichting van een vergaderruimte nu eigenlijk aan voldoen? Dit is een veelgestelde vraag die vooral de laatste jaren, gezien de ontwikkeling, wordt gesteld.

  We kunnen ons nu eigenlijk al niet meer voorstellen dat alleen de directie in een board room maar de middelen hadden om videoconference middelen te gebruiken. Inmiddels worden de meesten vergader of bespreek ruimtes voorzien van videoconference middelen, die gebruik maken van de platforms van Microsoft Teams, Zoom of Google Hangout aangevuld met draadloos presentatie mogelijkheden van Benq, Barco Clickshare of Airserver.

  Al deze middelen versterken het samenwerken binnen de eigen organisatie, zowel voor de thuiswerkers als voor de medewerkers die op locatie zijn. Maar ook voor de meetings die worden georganiseerd met de externe bedrijven is deze manier van samenwerken een uitkomst. Dit zijn dan nu ook zeker de middelen waar een goede vergaderruimte aan moet voldoen.

  Vergaderruimte-inrichting-004-1024×749

  De vergaderruimte moet mooi en aantrekkelijk zijn ingericht

  Iedereen weet dat het werken in een prettig ingerichte ruimte, zowel voor het design maar ook voor de apparatuur, de werknemers inspiratie en creativiteit geeft. Op deze manier kunnen ook gevoelige onderwerpen makkelijker besproken worden.

  De motivatie zal worden gestimuleerd en een hoger werkresultaat worden bereikt. Natuurlijk speelt daarbij het klimaat van de ruimte en de juiste verlichting een grote rol.

  De vergaderruimte moet voorzien zijn van al de benodigde Audiovisuele middelen

  De vergaderruimte moet voorzien zijn van al de benodigde Audiovisuele middelen

  Het hebben van een vergaderruimte moet niet de prioriteit hebben maar het gebruik daarvan is een belangrijke factor. Om de bezetting van de meeting ruimte / vergaderruimte te vergroten dient de AV-apparatuur de gebruikers te ondersteunen en niet te belemmeren. Vaak wordt er dan voorzien in een groot display en videoconferencing apparatuur maar we mogen dan ook de ruimtereservering niet uit het oog verliezen. Ruimtereservering, bij ons ook wel bekend als room management of werkplek reservering, is voor elk kantoor onmisbaar.

  Er is niets vervelender dat een ruimte reeds bezet is als er behoefte is om gebruik te maken van een Meeting room. Wij adviseren dan ook om gebruik het maken van een Room Reserveringssysteem.

  Hiermee kan op zeer eenvoudige wijze de betreffende ruimte worden ingepland en zal aan de buitenzijde van de ruimte, middels een klein Display de beschikbaarheid van de ruimte te zien zijn. Het boeken van de ruimte of eventuele werkplek kan online of middels een app.

  Videoconferencing apparatuur

  de vergaderruimte moet makkelijk en vriendelijk in gebruik zijn

  Het gebruik van de apparatuur in een vergaderruimte of meeting room moet niet voor stress zorgen bij de medewerkers. Het doel van de vergadering moet duidelijk zijn en de vergadering moet efficiënt zijn.

  De apparatuur die gebruikt wordt moet een meeting ondersteunen en niet tegenwerken. Het moet op een eenvoudige manier mogelijk zijn een videoconferentie op te zetten, middels een het uitnodigen van de ruimte via Microsoft Teams room, Zoom of andere platforms.

  Ook dient er gebruik gemaakt te kunnen worden van bijvoorbeeld een meegenomen device waarop dan één van de platform is geïnstalleerd. Het tonen van de presentatie of het delen daarvan op het Display in de vergaderruimte gebeurd dan veelal draadloos.

  De vergaderruimte moet niet alleen design uitstralen maar moet ook storingsvrij werken

  De vergaderruimte moet niet alleen design uitstralen maar moet ook storingsvrij werken

  Het klinkt voor velen zo logisch dat bij het gebruik van een vergaderruimte alle audiovisuele apparatuur storingsvrij zou moeten werken, en daar moeten we overigens ook wel vanuit gaan. Toch blijkt uit ervaring en meningen van medewerkers dat dit niet altijd het geval is.

  Problemen met een bezette ruimte, verkeerde aansluitingen op de mobiele device, ontbrekende bekabeling maar ook het opstarten van een Display of videoconferentie zijn geen incidenten. De audiovisuele apparatuur moet dan ook zo zijn ingericht dat het functioneel is en niet over de TOP. Een veel gehoorde opmerking van gebruikers is; liever een eenvoudigere inrichting die perfect werkt dan een zeer luxe installatie die te wensen overlaat!

  Wat wordt door medewerkers als
  een fijne vergaderruimte ervaren?

  Bij het adviseren en inrichten van een vergaderruimte hanteren wij een aantal uitgangspunten:

  • Aantrekkelijke inrichting
  • Voorzien van alle technische benodigdheden
  • Makkelijk in gebruik
  • Storingsvrij
  Effectief inrichten vergaderruimte

  Meer weten over een effectieve inrichting van een vergaderruimte?

  Als u meer wilt weten over het inrichten van een vergaderruimte, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  We leggen u dan uit wat er mogelijk is met videoconferencing, narrowcasting en de andere audiovisuele oplossingen die wij klaar hebben staan voor u. We zorgen er dan graag voor dat uw vergaderruimte inrichting weer helemaal bij de tijd is en dat u van alle moderne mogelijkheden gebruik kunt gaan maken.

  Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

  Klaar voor het optimaal inrichten van uw vergaderruimtes?

   Bekijk meer producten

   Audio & Video

   Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

   Lees meer

   Draadloos presenteren

   Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergaderruimte.

   Lees meer

   Room management

   Wij bieden de mogelijkheid om al uw (vergader)ruimtes online of via applicaties te kunnen beheren, reserveren of annuleren.

   Lees meer

   Videoconferentie

   Videoconferentie maakt directe communicatie mogelijk van achter uw bureau, op uw thuiswerkplek of eventueel onderweg.

   Lees meer