Draadloos presenteren met
presentatie systeem BenQ InstaShow 

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van BenQ genaamd InstaShow een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten.

BenQ InstaShow is een gebruiksvriendelijk presentatie systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen. Door het InstaShow systeem aan te sluiten op uw projector of professioneel display kunt u draadloos data en video vanaf uw laptop, tablet of smartphone delen.

BenQ InstaShow, meedogenloze
innovatie en onberispelijke presentatie

InstaShow is een ‘stand alone’ presentatiesysteem. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren of te onderhouden, u hoeft alleen de software van uw apparaat up to date te houden. Dit kan bijvoorbeeld uw laptop, tablet of smartphone zijn. Met maar slechts één druk op de knop start u direct met presenteren. Dit is efficiënt voor u en uw collega’s of bezoekers. De BenQ InstaShow werkt op diverse besturingssystemen zoals Windows, Apple en Android! 

BenQ InstaShow, plug&play,
een directe draadloze vergaderoplossing

InstaShow™ van BenQ is de draadloze presentatie oplossing waarmee u ideeën direct vanaf vrijwel elk apparaat kunt delen. InstaShow™ kan minimaal vier gebruikers tegelijkertijd delen en kan de betrokkenheid bij vergaderingen vergroten en de samenwerking verbeteren. Bovendien helpt InstaShows™ touchback-functie presentatoren zich te concentreren op hun publiek door hen in staat te stellen een laptop te bedienen via een touchscreen. Het belangrijkste is dat InstaShows™ krachtige beveiligingsfuncties bevat om ervoor te zorgen dat innovatieve bedrijfsideeën worden beschermd. Of u nu een kleine spontane brainstormsessie of een grootschalige bedrijfspresentatie wilt organiseren, InstaShow™ maakt het delen van inhoud eenvoudig, snel en veilig.

  • Plug-and-play draadloze presentatie oplossing
  • Compatibel met pc, Mac en smart apparaten
  • Geen software-installatie en -uitvoering
  • Split-screen presentatie voor samenwerking
  • Betrouwbare beveiliging met AES 128-bits beveiliging encryptie en WPA2-authenticatieprotocol

Over Display4All

Display4All heeft al jaren ervaring met draadloos presenteren, diverse presentatie systemen en onze experts richten vergaderruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos delen systeem voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van:

  • Advies voor het juiste draadloos presenteren systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn