BenQ Instashow Draadloos Presenteren

Draadloos presenteren met presentatie systeem BenQ InstaShow

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van BenQ genaamd InstaShow een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten.

BenQ InstaShow is een gebruiksvriendelijk presentatie systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen. Door het InstaShow systeem aan te sluiten op uw projector of professioneel display kunt u draadloos data en video vanaf uw laptop, tablet of smartphone delen.

BenQ InstaShow

InstaShow is een ‘stand alone’ presentatiesysteem. Dit houdt in dat u geen software hoeft te installeren of te onderhouden, u hoeft alleen de software van uw apparaat up to date te houden. Dit kan bijvoorbeeld uw laptop, tablet of smartphone zijn. Met maar slechts één druk op de knop start u direct met presenteren. Dit is efficiënt voor u en uw collega’s of bezoekers. De BenQ InstaShow werkt op diverse besturingssystemen zoals Windows, Apple en Android! 

Neem contact op
Draadloos presenteren systemen

plug&play

InstaShow™ van BenQ is de draadloze presentatie oplossing waarmee u ideeën direct vanaf vrijwel elk apparaat kunt delen. InstaShow™ kan minimaal vier gebruikers tegelijkertijd delen en kan de betrokkenheid bij vergaderingen vergroten en de samenwerking verbeteren. Bovendien helpt InstaShows™ touchback-functie presentatoren zich te concentreren op hun publiek door hen in staat te stellen een laptop te bedienen via een touchscreen. Het belangrijkste is dat InstaShows™ krachtige beveiligingsfuncties bevat om ervoor te zorgen dat innovatieve bedrijfsideeën worden beschermd. Of u nu een kleine spontane brainstormsessie of een grootschalige bedrijfspresentatie wilt organiseren, InstaShow™ maakt het delen van inhoud eenvoudig, snel en veilig.

  • Plug-and-play draadloze presentatie oplossing
  • Compatibel met pc, Mac en smart apparaten
  • Geen software-installatie en -uitvoering
  • Split-screen presentatie voor samenwerking
  • Betrouwbare beveiliging met AES 128-bits beveiliging encryptie en WPA2-authenticatieprotocol

Bekijk meer producten

Audio & Video

Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

Lees meer

Draadloos presenteren

Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergader ruimte.

Lees meer

Clickshare

Clickshare is dé oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos brainstormsessies organiseren en efficiënt samenwerken.

Lees meer

wepresent

WePresent is een gebruiksvriendelijk presentatiesysteem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen.

Lees meer