Draadloos presenteren met
presentatie systeem Clickshare

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van ClickShare een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos brainstorm sessies organiseren en efficiënt samenwerken. Eenvoudigweg delen wat er op uw laptop of mobiel apparaat staat. En dit natuurlijk op het presentatiescherm. Geen kabels, geen instellingen, niet wachten om mee te doen. Dat is nou eenvoudig draadloos presenteren!

Meer mogelijkheden om informatie te delen

De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. De ClickShare-app biedt u extra functies om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog beter te delen.

De oplossing voor u, uw collega’s en uw gasten

Het ClickShare presentatie systeem is bedoelt voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Iedereen in deze ruimte, ook de gasten en uw collega’s, kunnen met maar één klik verbinding maken en direct delen, zonder dat hier een training of specifieke kennis voor nodig is.

De gebruikers van het ClickShare presentatie systeem sluiten het systeem gewoon aan op hun pc of laptop en klikken op de button om de inhoud van hun laptop op het grote scherm van de vergaderruimte te tonen! Er is zelfs een ClickShare app beschikbaar waarmee u ook gelijk de inhoud van de laptop, mobiel of tablet kunt delen.

Stimuleer creativiteit overal in uw bedrijf

De CSE-200+ is ontworpen voor implementatie in bedrijven. Hij biedt dan ook uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en de gemoedsrust van centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat u kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm, verbetert de CSE-200+ de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

Over Display4All

Display4All heeft al jaren ervaring met draadloos presenteren, diverse presentatie systemen en onze experts richten ruimtes in van elk formaat. Of het nu gaat om kleine vergaderruimtes of boardrooms, wij adviseren en implementeren het juiste draadloos delen systeem voor uw situatie. Wij kunnen u voorzien van:

  • Advies voor het juiste draadloos presenteren systeem
  • Advies juiste integratie met overige apparatuur
  • Complete installatie en uitleg van de producten

Bent u benieuwd of het ClickShare systeem past bij uw situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u van de benodigde informatie!

Naar over ons

Bekijk meer producten

Ruimtereservering
Gebruik maken van een vergaderruimte op kantoor? Reserveer online uw ruimte.

Videoconferentie oplossingen
Dé manier om online te vergaderen. Thuis, op kantoor of waar dan ook.

Digitale receptie
Uw bezoekers professioneel ontvangen en te helpen met hun bezoek.

ZorgTV
Uitgebreid informatie- of televisiekanaal speciaal ontwikkeld voor.

Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

Display4all is al ruim 20 jaar een landelijk opererende specialist op het gebied van Audiovisuele oplossingen.

Heliotroopring 500
3316 KG Dordrecht

Telefoon: 078 677 11 11
Email: info@display4all.nl

Instagram
YouTube
LinkedIn