draadloospresenteren-clickshare

Draadloos presenteren met presentatie systeem Clickshare

Wilt u graag draadloos presenteren? Dan kan het presentatie systeem van ClickShare een goede oplossing voor u zijn! Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos brainstorm sessies organiseren en efficiënt samenwerken. Eenvoudigweg delen wat er op uw laptop of mobiel apparaat staat. En dit natuurlijk op het presentatiescherm of presentatiebord.

Geen kabels, geen instellingen, niet wachten om mee te doen. Dat is nou eenvoudig draadloos presenteren!

Meer mogelijkheden om informatie te delen

De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. De ClickShare-app biedt u extra functies om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog beter te dele

Neem contact op
De oplossing voor u, uw collega’s en uw gasten

De oplossing voor u, uw collega’s en uw gasten

Het ClickShare presentatie systeem is bedoelt voor kleine en middelgrote vergaderruimten. Iedereen in deze ruimte, ook de gasten en uw collega’s, kunnen met maar één klik verbinding maken en direct delen, zonder dat hier een training of specifieke kennis voor nodig is.

De gebruikers van het ClickShare presentatie systeem sluiten het systeem gewoon aan op hun pc of laptop en klikken op de button om de inhoud van hun laptop op het grote scherm van de vergaderruimte te tonen! Er is zelfs een ClickShare app beschikbaar waarmee u ook gelijk de inhoud van de laptop, mobiel of tablet kunt delen.

ClickShare-cx30-partner

Stimuleer creativiteit overal in uw bedrijf

De ClickShare CX-30 is ontworpen voor implementatie in bedrijven. Hij biedt dan ook uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en de gemoedsrust van centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat u kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm, verbetert de CX-30 de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

 

Bekijk meer producten

Audio & Video

Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een perfecte harmonie tussen beeld en geluid.

Lees meer

Draadloos presenteren

Verbind elke laptop, tablet of smartphone met ieder display of beamer in uw presentatie- of vergaderruimte.

Lees meer

Instashow

BenQ InstaShow is een gebruiksvriendelijk presentatie systeem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen.

Lees meer

Wepresent

WePresent is een gebruiksvriendelijk presentatiesysteem om uw data draadloos naar uw presentatiescherm te sturen.

Lees meer