tag_faces

Ontzorgen

Display4all neemt u de gehele zorg uit handen. Wij werken met een projectleider die u tijdens het gehele project begeleidt.

info_outline

Advies en service

Wij vinden persoonlijk advies een pré en onze adviseurs komen graag bij u langs voor advies en nemen daar alle tijd voor.

check

Oplossingen

Of nu gaat om informatievoorziening in de zorg, narrowcasting in de retail en MKB, het inrichten van vergaderruimten voorzien van touchscreens, LED-schermen of conference- en vergadersystemen: wij richten uw ruimte naar wens in.

view_headline

Nieuws

Lees hier het laatste nieuws van Display4all

Digitale receptie

De perfecte app voor de digitale receptie

Heeft een bedrijf, instelling of organisatie waar de hele dag door bezoekers voor langskomen? Dan zult u hier ongetwijfeld mensen voor aan de receptie hebben zitten. U kunt deze mensen het leven een stuk makkelijker maken, of ze zelfs op een andere plek binnen het bedrijf inzetten, als u gebruik maakt van een digitale receptie. Hierbij kunnen mensen op een scherm belangrijke informatie bekijken, zich aanmelden of assistentie oproepen. Bij Display4all hebben we een oplossing klaarstaan om ook uw receptie digitaal uit te voeren. Neem hiervoor gewoon eens een kijkje op onze website, waar u meer informatie vindt over hoe wij dit voor u kunnen leveren.

Aan de slag met de digitale receptie app

Als u wilt dat bezoekers eenvoudig bij uw bedrijf kunnen inchecken, dan is het ook mogelijk om hier een digitale receptie app voor te gebruiken. Deze app maakt het iedereen die bij uw bedrijf op bezoek komt mogelijk om snel en eenvoudig aan te melden. De juiste mensen worden dan direct op de hoogte gebracht van het bezoek, zodat uw bezoekers snel worden geholpen. De gegevens van de bezoekers staan dan ook meteen in het systeem. Handig als er bijvoorbeeld een calamiteit is waarbij iedereen binnen het gebouw veilig naar buiten moet worden gebracht. De digitale receptie app is gebruiksvriendelijk en maakt het gasten zo makkelijk mogelijk om zich aan te melden.

Een receptie digitaal bezoeken

We vinden het belangrijk om het iedereen mogelijk te maken de digitale receptie zo eenvoudig mogelijk te implementeren bij een bedrijf of instelling. We vertellen u dan ook graag meer over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Neem eens een kijkje op onze website als u meer te weten wilt komen over hoe onze app precies werkt, of als u een afspraak wilt maken om deze een keer in werking te zien. U bent altijd welkom bij ons om met eigen ogen te bekijken hoe u een receptie digitaal uit kunt voeren.

Mogen wij u terugbellen?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

  Display4all is dealer van de volgende merken:
  Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
  Onze medewerkers helpen u graag verder.

  Telefoonnummer: 078 677 11 11

  Display4all HOREN, ZIEN EN GENIETEN

  Neem direct contact op
  Telefoon: 078 677 11 11
  Email: info@display4all.nl

  Adres
  Lindtsedijk 20B
  3336 LE Zwijndrecht

  Volg ons op: